Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence sedat abi xl aldi bundandir herhalde

Yorum

• - Arkadaşlar Ben bekarım , hala ütülerimi babam yapıyor

- Benim şahsi fikrim armanın yeri hoşuma gitti ...

- Forma xl .
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Arkadaşlar Ben bekarım , hala ütülerimi babam yapıyor

- Benim şahsi fikrim armanın yeri hoşuma gitti ...

- Forma xl .
        Abi Arma dikisli mi..?
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• - Yapıştırma , ama sağlam gibi duruyor yani öyle sıradan bi yapıştırma gibi gelmedi..

- Eğer çok kullanıcaksan terzide bi nakış attır dedi eleman..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sedat abi çok yakışmış hayırlı olsun
            - Sağoalsın Ömerim..

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyu dağıtmayalım arkadaşlar.Formayla alakalı sorular sorun Sedata.

Sedat yengede çalışıyor herhalde.Arkada o kadar ütü biriktiğine göre Tecrübeyle sabittir
            - Abi bekarım ama Annem bi süre evde yokta
            İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte Emekçi Türk erkeği bende evlenirsem yer silecem

Hayırlı olsun Sedat Abi Yakışmış.
            - Sağolasın emirhan

İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı olsun Sedat abim...

Bu forma ile şampiyonluk kutlamaları yaparız inşalllllah...
            - İnşallah faikçim İnşallah kardeşim , sağol

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlı olsun abi
              Teşekkürler Canberk

işte gri formam

kolları mavi gövdesi bordo formayı ilk defa İstanbul da havaalanında gs maçı öncesi takımı karşılamaya gidince giymiştim neredeyse eleğe dönecekti meşaleden
              En son hamucera tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 22:13.
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• - Gri almak isteyenlere diyeceğim şu ki yakından daha güzel gözüküyor..

- Hayırlı olsun..

Yorum

• @hamucera (abi ismini bilmediğimden kusura bakma) bedenlerde kupa tişörtlerinde olduğu gibi beden farklılıkları var mı yoksa normal hayatta kullandığın beden ile aynı beden mi formada?

Yorum

• gri forma yakından daha hoş gözküyor
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Gri almak isteyenlere diyeceğim şu ki yakından daha güzel gözüküyor..

- Hayırlı olsun..
                      teşekkür ederim

İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @hamucera (abi ismini bilmediğimden kusura bakma) bedenlerde kupa tişörtlerinde olduğu gibi beden farklılıkları var mı yoksa normal hayatta kullandığın beden ile aynı beden mi formada?
                      estağfurullah ismim zafer

kupa tişörtü almadım açıkçası, bordosunu göremedim onu bulsam alcaktım ama geç kaldım heralde, ama şunu diyebilirim ki ben tüm formaları s beden giyiyorum, diğer nike formaları ile aynı kalıp, yani normal tişörtlerimi de S beden alıyorum

bordo alacağım bir sonrakini niyet o şekilde, çünkü diğer formalar klasiktir ve her sene çıkar ama gri bir daha bu şekilde çıkmaz, gerçekten de yakından çok güzel, özellikle kollarda reklam olmaması çok iyi
                      En son hamucera tarafından düzenlendi; 30.06.2010, 22:32.
                      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• gri forma rüyalarıma bile girdi yav hayırlı olsun abiler
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Teşekkürler Canberk

işte gri formam

kolları mavi gövdesi bordo formayı ilk defa İstanbul da havaalanında gs maçı öncesi takımı karşılamaya gidince giymiştim neredeyse eleğe dönecekti meşaleden
                          Abi hayırlı olsun.Bu arada ismini öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ?

o kadar muhabbet ediyoruz ismini bilmiyoruz ayıp oluyor

Yorum

teşekkür ederim

estağfurullah ismim zafer

kupa tişörtü almadım açıkçası, bordosunu göremedim onu bulsam alcaktım ama geç kaldım heralde, ama şunu diyebilirim ki ben tüm formaları s beden giyiyorum, diğer nike formaları ile aynı kalıp, yani normal tişörtlerimi de S beden alıyorum

bordo alacağım bir sonrakini niyet o şekilde, çünkü diğer formalar klasiktir ve her sene çıkar ama gri bir daha bu şekilde çıkmaz, gerçekten de yakından çok güzel, özellikle kollarda reklam olmaması çok iyi
                            Özür dilerim şimdi gördüm

Tekrardan yakışmış Zafer abi Güle güle eskitme

Yorum

• hamucera Umut yazdırdın mı arkasına...forman hayırlı olsun..güle güle kullan İnşallah
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

Teşekkürler Canberk

işte gri formam

Hayırlı olsun. Alacam bi tane bende
                                DRAGO GABRIC

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X