fotolarini daha cekmedim ama , gecen hafta izindeyken bir adet cubuklu forma ,bir adet hastane cikis takimi ,bir adet beyaz onunde trabzonspor logosu olan tshort ,bir adet cocuk tulumu, ve araba icin (takilan) flama aldim.....tekke gelmesede aldim))
OFFLI forma ve sort bedenleri kac? Ayrica boyun ve kilonu yazarsanda sevinirim. Bende almayi düsünüyorum ama ne yazikki üzerimde deneme imkanim yok. Onun icin soruyorum.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Terzioğlu bana sordun sanırım ,Boyum 1.88 kilom 83 . Ben bol dursun istemediğim için formamı M beden aldım şort L beden,işte gördüğün gibi oldu artık dilediğin bedeni alırsın..
Terzioğlu bana sordun sanırım ,Boyum 1.88 kilom 83 . Ben bol dursun istemediğim için formamı M beden aldım şort L beden,işte gördüğün gibi oldu artık dilediğin bedeni alırsın..
renkdas sana sormamistim ama senden de yola cikabilirim , bende 90 kg 183boy, heralde bi L yakisir
arkadaslar bi kac sorum olacak
1.magazadaki formalar numaralimi?
2.sirtta numara yoksa her magazada yazdirabiliyormuyuz? ben b.köyden aldirmayi düsünüyorum
3.orjinalmi yaziliyor, yani sirt numaralarinda gördügüm kadariyla numaralarda nike isareti de var
Abi, magazadaki formalar numaralı değil,istediğin numarayı -ismi yazdırabiliyorsun.
Numara ve isim her magazada yazılıyormu bilemem ama Haznedar ve Mecidiyeköyde yazdırmıslıgım var.
Fontlar aynı topcuların üstündeki formalardaki font rakamlar içinde nike logosuda var.
Yorum