Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu da benim küçük koleksiyon

kardes su puma formayı benm koleksiyondan deişmek istediğin bi formayla değişirmisin
    trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• üzgünüm forma hediye geldiği için değiştirmeyi düşünmüyorum
      senin koleksiyonun daha geniş ve güzelmiş zaten

Yorum

• formadaki türk telekom logosunu yazıları düz olacak şekilde kaliteli ve büyükboy çekecek varmı pes için forma çiziyorum lazım

Yorum

• güzel bir video.. bu takımın desteğe ihtiyacı var...
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Tek corap yok gibi cıkmıs ama idare edin artık..
            En son OFLU tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 16:01.
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• fotolarini daha cekmedim ama , gecen hafta izindeyken bir adet cubuklu forma ,bir adet hastane cikis takimi ,bir adet beyaz onunde trabzonspor logosu olan tshort ,bir adet cocuk tulumu, ve araba icin (takilan) flama aldim.....tekke gelmesede aldim))
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• OFFLI forma ve sort bedenleri kac? Ayrica boyun ve kilonu yazarsanda sevinirim. Bende almayi düsünüyorum ama ne yazikki üzerimde deneme imkanim yok. Onun icin soruyorum.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün aldım formamı hayırlı olsun

renkdas boy ve kilon kac diye sorabilirmiyim ve forma XL mi? yoksa L ?

cüsseden bana benziyorsunda , bizimkiler suan tr de , onlara sparis vercem .

Yorum

• Terzioğlu bana sordun sanırım ,Boyum 1.88 kilom 83 . Ben bol dursun istemediğim için formamı M beden aldım şort L beden,işte gördüğün gibi oldu artık dilediğin bedeni alırsın..
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Peki cevabin icin tesekkürler. Bu bilgiler isimi biraz daha kolaylastirdi
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Terzioğlu bana sordun sanırım ,Boyum 1.88 kilom 83 . Ben bol dursun istemediğim için formamı M beden aldım şort L beden,işte gördüğün gibi oldu artık dilediğin bedeni alırsın..
                          renkdas sana sormamistim ama senden de yola cikabilirim , bende 90 kg 183boy, heralde bi L yakisir

Yorum

• ya oflu bende bana diyorsun sandim , arkadasta sormus ayni soruyu
                            cok yardimci oldunuz renkdaslar eyvallah
                            ya nasil utandim simdi varya

Yorum

• arkadaslar bi kac sorum olacak
                              1.magazadaki formalar numaralimi?
                              2.sirtta numara yoksa her magazada yazdirabiliyormuyuz? ben b.köyden aldirmayi düsünüyorum
                              3.orjinalmi yaziliyor, yani sirt numaralarinda gördügüm kadariyla numaralarda nike isareti de var

Yorum

• Abi, magazadaki formalar numaralı değil,istediğin numarayı -ismi yazdırabiliyorsun.
                                Numara ve isim her magazada yazılıyormu bilemem ama Haznedar ve Mecidiyeköyde yazdırmıslıgım var.
                                Fontlar aynı topcuların üstündeki formalardaki font rakamlar içinde nike logosuda var.
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X