Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetim belki başkaları yanlıs anlıyacak ama fatih almadan kimse dogru düzgün forma kombine almaz...

Yorum

• Simdiden diyorum. Gecen seneki gibi "forma yok"-rezilligi yasanirsa ki sayet ummuyorum, Trabzonu dar ederim
      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Maşallah subhanallah, Allah nazardan saklasın

Yorum

• İlk olarak lazuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu yönetim belki başkaları yanlıs anlıyacak ama fatih almadan kimse dogru düzgün forma kombine almaz...
          Bu başlığa böyle şeyler yazmayalım.Ne demek almayız?Ben Tekke alacağım 2 formanın arkasına isim karar veremiyorum.Colman-Alanzinho-Yattara-Gökhan-Selçuk-Engin bir sürü isim var.Yarın Yenisahra şubesine inşallah gelmiş olur.2 haftadır perşembe diyorlar.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu başlığa böyle şeyler yazmayalım.Ne demek almayız?Ben Tekke alacağım 2 formanın arkasına isim karar veremiyorum.Colman-Alanzinho-Yattara-Gökhan-Selçuk-Engin bir sürü isim var.Yarın Yenisahra şubesine inşallah gelmiş olur.2 haftadır perşembe diyorlar.
            Bana da forma geldi de dizmesi falan kaldı diyorlar ya.

Yorum

• Benim elime de forma ve taraftar kart su an ulasti. Benim cok hosuma gitti. Ileriki zamanlarda bir resim koyarim buraya....
              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Formama kavuştum sonunda çok güzel inşallah resim gözüküyordur ilkkez attım ..
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Bu da benim cubuklu formam ve taraftar kartim..... Forma cok hosuma gitti.

TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Formayı alacağım ama taksit secenekleri yok.Tel açtım hatta onlara şu takst secneğini koyun diye ama nafile demekki,çocukların rızkından kesip takıma destek olalım diyoruz ama

Yorum

• arkadaslar benim aklimi kurcalayan bi durum war. tamam dogru formamizi almaliyiz hepimiz ve az da olsa takima yardimci olmaliyiz... yalniz NIKE firmasi nin bize yapmis oldugu formalarin tasarimlarini gectim kalitesi bazinda NEDEN ve NEDEN bu kadar kotu. adamlar yurt disindaki anlasmali oldugu takimlara yapmis oldugu formalar ortalama 100 ytl ve inanilmaz kalite kokuo ama biz resmes takima katki mantigiyla kusura bakmayin kumas parcaina o kadar para verecez... bence yonetimin bu konuda birseyler yapmasi gerekir.. gerekiosa daha pahali olsun ama aldigimiz sey biseye benzesin... yada acsinlar bi hesap direk parayi kulube yollayalim ben giymem abi o kumas parcalarini... evet yaptiim sey yanlis ama ornek veriorum gittim 70 yl ye ADIDAS in beyas bordo kendine ozgu on numara kalite kokan formasindan aldim maclarda giymek icin

Yorum

• Yenisahra'ya geldi mi acaba formalar bugün arayamadım?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni formamızı giymeyi en çok kim istiyor tahmin edin:

Umut oldu fatih tekke bu fatihe yapılmış bir hakarettir fatihi keşke ronaldonun yerine falan montajlasaydınız

Yorum

• Allahımşu telekom yazısı çok fena duruyo yaaaa....keşke olmasaymış....
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yenisahra'ya geldi mi acaba formalar bugün arayamadım?
                              Dün akşam saat 17.00 itibariyle formalar gelmemişti.

Yorum

• Formaların arkasına 11 karakter yazabiliyoruz herhalde.... Şimdi formayı alınca sadece tek isim alabiliriz (soy isim hariç) derlerse sinir bozulma olmasın...
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X