bu yönetim belki başkaları yanlıs anlıyacak ama fatih almadan kimse dogru düzgün forma kombine almaz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
İlk olarak lazuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetim belki başkaları yanlıs anlıyacak ama fatih almadan kimse dogru düzgün forma kombine almaz...
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlığa böyle şeyler yazmayalım.Ne demek almayız?Ben Tekke alacağım 2 formanın arkasına isim karar veremiyorum.Colman-Alanzinho-Yattara-Gökhan-Selçuk-Engin bir sürü isim var.Yarın Yenisahra şubesine inşallah gelmiş olur.2 haftadır perşembe diyorlar.
Yorum
-
Yorum
-
arkadaslar benim aklimi kurcalayan bi durum war. tamam dogru formamizi almaliyiz hepimiz ve az da olsa takima yardimci olmaliyiz... yalniz NIKE firmasi nin bize yapmis oldugu formalarin tasarimlarini gectim kalitesi bazinda NEDEN ve NEDEN bu kadar kotu. adamlar yurt disindaki anlasmali oldugu takimlara yapmis oldugu formalar ortalama 100 ytl ve inanilmaz kalite kokuo ama biz resmes takima katki mantigiyla kusura bakmayin kumas parcaina o kadar para verecez... bence yonetimin bu konuda birseyler yapmasi gerekir.. gerekiosa daha pahali olsun ama aldigimiz sey biseye benzesin... yada acsinlar bi hesap direk parayi kulube yollayalim ben giymem abi o kumas parcalarini... evet yaptiim sey yanlis ama ornek veriorum gittim 70 yl ye ADIDAS in beyas bordo kendine ozgu on numara kalite kokan formasindan aldim maclarda giymek icin
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formamızı giymeyi en çok kim istiyor tahmin edin:
bu fatihe yapılmış bir hakarettir fatihi keşke ronaldonun yerine falan montajlasaydınız
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenisahra'ya geldi mi acaba formalar bugün arayamadım?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum