Şu an ligtv'de İstanbulbelediye-Fener macının tekrarı var.Tjıkuzu'yu alıcı gözle izledim gercekten vasat bir futbolcu.İkinci yarı boyunca tek bir top bile kapmadı,cok ağır ve ikili mucadelelerde hiç yok.
arkadaşlar yeni formalarımızın çekimi için klubümüzün çağırdığı profosyonel fotoğrafçı arkadaş galatasaraylı trabzonspora gönulden bağlı olan ünlü fotoğraf sanatçısı Kerim Ayhan Yanık dan öğrendim bunu küçük ayrıntılar ama bir galatasaraylı ne kadar kendini katabilir kendini o karelere....forum yöneticisi arkadaşların ve bmn yönetilerinin konuyla ilgilenmelerini bekliyorum
saygılarımla
DAİMA BORDOMAVİ
En son bbyanik tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 01:59.
Kısmetse şu durumumu toparladığım an hem kombine hemde forma işini halledeceğim.
Çok atletik olduğum söylenemez ama forma kalıbı bana uymadı. Bi büyük bedeni de çok uzun geliyodu bana. Genede bi büyüğünden de alacam buda dursun dolapta koleksiyon
Tişörtlerden ve çocuk ürünlerinden de alacağım tabii.
Teşekkür ederim Ali Fuat abi.
Bu başlıkla ilgili bişeyler söylemek istiyorum. Forma sponsorumuz Nike başlığına gerçekten çok yazı yazılıyor ama bu başlığın içeriğini zenginleştirecek alışverişi yapmak mesele. İnşalah bu başlığın popülaritesi o başlığı geçer.
Yorum