Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haydi uşaklar formalara alanzinho yazdırma zamanı

Yorum

• kız arkadaşıma imzalı forma aldım, eşofman aldım, kendime hersene 2-3 tane forma alırım, kapri aldım kaşkol, şort konç,hersene illaki alırım annem kızıyo bana çok .
      En son TURHAN tarafından düzenlendi; 29.01.2009, 21:35. Sebep: MESAJIN TAMAMININ KALIN VEYA ITALIK KARAKTERDE YAZILMASI YASAKTIR.
      FOREVER TRABZONSPOR
      1461
      TS rh (-)

Yorum

• Arka$lar ben Almanyada ya$iyorum ve sizler gibi takima katkida bulunmak icin forma almak istiyorum ben nasil forma acalgim bilgi vere bilirmisiniz söz en az 10 forma alacagim hemde .

Yorum

• İlk olarak TASOVA,LI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arka$lar ben Almanyada ya$iyorum ve sizler gibi takima katkida bulunmak icin forma almak istiyorum ben nasil forma acalgim bilgi vere bilirmisiniz söz en az 10 forma alacagim hemde .

Yutiçinde yaşıyorsan www.trabzonspor.com.tr den sipariş verebiliyorsun. kargoda ücretsizdi sanırım. Ben bir kaç defa alışveriş yapmıştım. Ama şayet yurtdışındaysan kargo olayını tam bilmiyorum nasıl oluyor. En azından kulübe bir telefon yada fax çeker yardımcı olmalarını istersin. Olmadı biz yardımcı olmaya çalışırız.
          BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

• nasıl büyük kulübüz anlamadım
            formayı binbir güçlükle alabiliyoruz biz daha bulamadık hiçbir nike mağazasında
            bu nasıl sponsorluk
            bmn yönetimi bunu kulube bildiriyormusunuz sonuç ne
            BANA HER YER TRABZON
            ALPER DALKIRAN

Yorum

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasıl büyük kulübüz anlamadım
              formayı binbir güçlükle alabiliyoruz biz daha bulamadık hiçbir nike mağazasında
              bu nasıl sponsorluk
              bmn yönetimi bunu kulube bildiriyormusunuz sonuç ne
              sen onu diyorsun, ben Ts Club'ın "resmi üreticisi olan" ZEYLAND isimli firmanın ANA MAĞAZASINdan kulüp ürünlerimizin kaldırıldığını yerine eziklerin ürünlerinin konduğunu görüp hem mağazada vukuat çıkarttım (yaşımıza başımıza bakmadan) hem de kulübe yazdım, şikayet ettim, tlf da açtım, terbiyeizliği düşünebiliyormusunuz, yeni doğacak bebeğime lisanslı ürünlerden almaya gittim, 2 hafta önce vardı,o gün kaldırıp istanbula yollamışlar, neymiş rağbet yokmuş, yahu siz bizim resmi ü-r-e-t-i-c-i-m-i-z-s-i-n-i-z, orada Ts Club yazısı kocaman var, ben size ekstra sipariş vermişim bırak raftaki malları..., hem üret kulübe sat hem mağazanda 2 ürün bulundurma, valla ben bunu gündemde tutacağım, üzerimizden para kazanan firma bu kulübe verdiği hizmetin ciddiyetinden bihaberse kulüp başka üretici bulur ama onlar böyle başka pazar payı bulabilirlermi bilemiyorum, bunun kulüpten bu sorumsuz firmaya hissettirilmesi gerekiyor, HAKSIZMIYIM ARKADAŞLAR??? Duyarlı olalım, takipçisiyim....
              En son UZLU tarafından düzenlendi; 29.01.2009, 22:22.

Yorum

• Herkese Sevgiler Saygılar Ben 17 yaŞındayım Ve 5 yaşımdan Beri İstanbulda yasıyorum ama 1 gram olsun TRABZONSPOR sevgisinden vazgeçmedim Allaha da şükürler olsun Çok az İnsana Nasip Olan bu sevgiyi bana verdiği için
                Kulübüme de her zaman yardım yaparım okul harclıgımdan vb yerden kıstıgım paralar ıle aldıgım formalar ve Ben umarım herkes begenır
                Ne olursa Olsun daha Şampiyonluk görmemiş benim en Büyük isteğim TRABZONSPORU 1 KEZ OLSUN SAMPIYON GORMEKtır... Umarım da gercekleşir...
                avatardaki kişi abimdir ve oda şampiyonluk göremedi

İşte Formalarım ...

[img=http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_581338368.jpg

İŞTE BU BENIM EN GUZEL FORMAM BEYAZ

http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkese Sevgiler Saygılar Ben 17 yaŞındayım Ve 5 yaşımdan Beri İstanbulda yasıyorum ama 1 gram olsun TRABZONSPOR sevgisinden vazgeçmedim Allaha da şükürler olsun Çok az İnsana Nasip Olan bu sevgiyi bana verdiği için
                  Kulübüme de her zaman yardım yaparım okul harclıgımdan vb yerden kıstıgım paralar ıle aldıgım formalar ve Ben umarım herkes begenır
                  Ne olursa Olsun daha Şampiyonluk görmemiş benim en Büyük isteğim TRABZONSPORU 1 KEZ OLSUN SAMPIYON GORMEKtır... Umarım da gercekleşir...
                  avatardaki kişi abimdir ve oda şampiyonluk göremedi

İşte Formalarım ...

[img=http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_581338368.jpg

İŞTE BU BENIM EN GUZEL FORMAM BEYAZ

Allah'ın izni ile çoook şampiyonluklar göreceğiz beraber seninle ve diğer renktaşlarımızla...

:meşale2:

Yorum

• Şu turuncu rengi hala anlamıyorum ne alakaysa Ts ile

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu turuncu rengi hala anlamıyorum ne alakaysa Ts ile
                      Her büyük kulübün zaman zaman yaptığı yedek renk uygulaması vardır.(
                      Barcelonanın Fosforlu sarısı gibi)

Bizim kulübümüzde 2004 yılında yedek renk olarak turuncuyu seçmişti.Ürün satışını artırmak için bu türk uygulamaların olması güzel ama benim fikrim bu yedek renk uygulamasının sadece taraftar için olması.Çünkü bizim renklerimiz sadece bordomavidir.Yetkili kişilerde böyle düşünüyor olmalıki bu sezon hiçbir resmi maçta turuncu forma kullanılmadı.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yeni formayı aldım yarın fotoğraf çekilip koyarım
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• Arkadaslar LÜTFEN yardim edin,
                          ben almanyada kaiyorum ve yeni formamizi almak stiyorum, nasil alabilirim?
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak UZLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah'ın izni ile çoook şampiyonluklar göreceğiz beraber seninle ve diğer renktaşlarımızla...

:meşale2:

İşl abi Ben BeNİM cocuklarım torunlarım ve daha Niceleri İŞL
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Ben resım koyamıyorum da
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Oldumu acaba
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X