Haydi uşaklar formalara alanzinho yazdırma zamanı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..
Daraltma
X
-
kız arkadaşıma imzalı forma aldım, eşofman aldım, kendime hersene 2-3 tane forma alırım, kapri aldım kaşkol, şort konç,hersene illaki alırım annem kızıyo bana çok .En son TURHAN tarafından düzenlendi; 29.01.2009, 21:35. Sebep: MESAJIN TAMAMININ KALIN VEYA ITALIK KARAKTERDE YAZILMASI YASAKTIR.FOREVER TRABZONSPOR
1461
TS rh (-)
Yorum
-
İlk olarak TASOVA,LI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka$lar ben Almanyada ya$iyorum ve sizler gibi takima katkida bulunmak icin forma almak istiyorum ben nasil forma acalgim bilgi vere bilirmisiniz söz en az 10 forma alacagim hemde .
Yutiçinde yaşıyorsan www.trabzonspor.com.tr den sipariş verebiliyorsun. kargoda ücretsizdi sanırım. Ben bir kaç defa alışveriş yapmıştım. Ama şayet yurtdışındaysan kargo olayını tam bilmiyorum nasıl oluyor. En azından kulübe bir telefon yada fax çeker yardımcı olmalarını istersin. Olmadı biz yardımcı olmaya çalışırız.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl büyük kulübüz anlamadım
formayı binbir güçlükle alabiliyoruz biz daha bulamadık hiçbir nike mağazasında
bu nasıl sponsorluk
bmn yönetimi bunu kulube bildiriyormusunuz sonuç neEn son UZLU tarafından düzenlendi; 29.01.2009, 22:22.
Yorum
-
Herkese Sevgiler Saygılar Ben 17 yaŞındayım Ve 5 yaşımdan Beri İstanbulda yasıyorum ama 1 gram olsun TRABZONSPOR sevgisinden vazgeçmedim Allaha da şükürler olsun Çok az İnsana Nasip Olan bu sevgiyi bana verdiği için
Kulübüme de her zaman yardım yaparım okul harclıgımdan vb yerden kıstıgım paralar ıle aldıgım formalar ve Ben umarım herkes begenır
Ne olursa Olsun daha Şampiyonluk görmemiş benim en Büyük isteğim TRABZONSPORU 1 KEZ OLSUN SAMPIYON GORMEKtır... Umarım da gercekleşir...
avatardaki kişi abimdir ve oda şampiyonluk göremedi
İşte Formalarım ...
[img=http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_581338368.jpg
İŞTE BU BENIM EN GUZEL FORMAM BEYAZ
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese Sevgiler Saygılar Ben 17 yaŞındayım Ve 5 yaşımdan Beri İstanbulda yasıyorum ama 1 gram olsun TRABZONSPOR sevgisinden vazgeçmedim Allaha da şükürler olsun Çok az İnsana Nasip Olan bu sevgiyi bana verdiği için
Kulübüme de her zaman yardım yaparım okul harclıgımdan vb yerden kıstıgım paralar ıle aldıgım formalar ve Ben umarım herkes begenır
Ne olursa Olsun daha Şampiyonluk görmemiş benim en Büyük isteğim TRABZONSPORU 1 KEZ OLSUN SAMPIYON GORMEKtır... Umarım da gercekleşir...
avatardaki kişi abimdir ve oda şampiyonluk göremedi
İşte Formalarım ...
[img=http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_581338368.jpg
İŞTE BU BENIM EN GUZEL FORMAM BEYAZ
:meşale2:
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu turuncu rengi hala anlamıyorum ne alakaysa Ts ile
Barcelonanın Fosforlu sarısı gibi)
Bizim kulübümüzde 2004 yılında yedek renk olarak turuncuyu seçmişti.Ürün satışını artırmak için bu türk uygulamaların olması güzel ama benim fikrim bu yedek renk uygulamasının sadece taraftar için olması.Çünkü bizim renklerimiz sadece bordomavidir.Yetkili kişilerde böyle düşünüyor olmalıki bu sezon hiçbir resmi maçta turuncu forma kullanılmadı.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak UZLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'ın izni ile çoook şampiyonluklar göreceğiz beraber seninle ve diğer renktaşlarımızla...
:meşale2:
İşl abi Ben BeNİM cocuklarım torunlarım ve daha Niceleri İŞL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum