Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor İçin; Formanı Al! Fotoğrafını Çek!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne kadar veriyorsun
    100tl veririm bilader
    trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende turuncu kappa ve beyaz nıke var . sana veriyim tam takım olsun
      oo süper olur

Yorum

• bu tişörtü ilk gördüğümde çok beğenmiştim...son Trabzon ziyaretinde ( bugün geri geldim ) uzungöl ile beraber çok şık bir foto olmuş

elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Arkadaslar cok isterdim bende birseyler göstereyim, ama ablam bu sene ne yazikki eli bos geldi Memleketten.

KOSKOCA TRABZONDA gönlüme ve bedenime göre bir Ürün yok yaw... Her yaz ayni(elimizde yok...kalmadi...gelcek...)

Bu ne ya bu kadar amatörce mi stok yapilir, artik tecrübelerden neyin satilip satilmayacagi anlamadilar mi hala...Kisa kadar lisansli ürün yok bize
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• bugün avm yeni çubuklu forma ve kaprilen gezerken herkes hayran hayran bakyordu hatta bi kaç kişilen ayaküstü muhabbet ettim forma konusuyla ilgili olarak.demekki baya şekil gözüküyor ürünlerimiz diğerlerine oranla

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bakıyorumda herkes toplanmış

Eksikler var inşallah onları da bir araya getirirsem herkesi toplamış olcaz nasipse
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• En son Umut Kanber tarafından düzenlendi; 20.07.2009, 18:03.

Yorum

• En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 20.07.2009, 18:44.
                    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Katkılarından dolayı babama teşekkürler

En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 20.07.2009, 18:43.

Yorum

• Armaların geçen seneden hiçbir farkı yok malesef ... İlk yıkamada yıldızımı kaybedeceğim sanırım

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

24 forma bir arada.

bu resimde en iyi forma koltuğun önündeki soldan 2. kappa ve sağdan 3. puma ve 2 side vardı bende ama puama mı biri yok etmiş ah be ne günlerdi ortaokul 7 de okulumda tek ts ben ve sırtım şota arveladze..

koleksiyon süper büyük alkış...
                          bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• bu formalar bi harika
                            keske hep kappa olsa sponsor

Yorum

• İlk olarak uzunhakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formalar bi harika
                              keske hep kappa olsa sponsor
                              Aldığım ilk formamdı. Gerçekten harikaydı Şimdi nerede bilmiyorum
                              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü

Yorum

• Özge'nin koleksiyona hayran kalmamak mümkün değil.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X