Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar biraz maçı anlatabilirmisiniz takım olarak nasıldı göze çarpan kişiler kimler ?
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• "Ya o sahaya girmeyin yada o maça gelmeyin."
      Herşey güzeldi, sahaya girme olayları hariç. Tamamen cılkını çıkardılar sahaya girme işinin o gün.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar biraz maçı anlatabilirmisiniz takım olarak nasıldı göze çarpan kişiler kimler ?
        takım olarak oldukça iyiydik, bol pozisyonlar ürettik, az pozisyon verdik.. defansın göbeği çok sağlam, song ve egemen yine neredeyse hatasız oynadılar, havadan yerden her topu aldılar hemen hemen.. sol bekte Cale, ofansta çok iyiydi, defansta da bi sorun yaşamadı.. serkan sık sık ileri çıktı, o da pek sırıtmadı.. hüseyin oynadığı sürece iyiydi, topları olumlu kullandı, çok top kesti.. selçuk vasattı, çok tutuktu, düzelir inşallah.. colman sol açık ağırlıklı oynadı, top ayağına çok yakışıyor, tekniği çok iyi.. hem topla hem topsuz alanda çok çok yararlı.. colman orta sahanın ortasında oynarsa lige damgasını vurur.. yattara şahaneydi, sağdan soldan ortadan defansı dağıttı, müthiş çalımlar, ortalar.. yine Türkiye'nin kralı olduğunu gösterdi.. forvetlerimiz pek iyi sayılmazdı, umut ve gökhan hem birbiriyle uyumsuz hemde son vuruşları kötü.. ama yinede özellikle umut çok koştu, hücum pres yaptı.. golde de süper zamanlaması vardı.. takım genel olarak çok olumlu yönde..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Birkaç yıl aradan sonra yine olimpiyatta bir maça gittim. Yanlış hatırlamıyorsam en son Sivas'a 2-1 yenildiğimiz maça gitmiştim.

Ben bir kere rakibin oyununu hiç beğenmedim. Adamların kalecisi maçın en az 15 dakikasını yedi. Daha ilk out'ta vakit geçirmeye başladı adam. Bir de pek organize olamadılar, tabii ki bunda bizim defansın göbeğindeki ikilinin iyi olmasının da etkisi var.

Maçın ilk yarısında bizim takım da çok iyi değildi. Özellikle sol kanatta hiç bir hareket yoktu. Cale'nin önünde oynayacak birine ihtiyaç var gibi.

Selçuk beklenen performansı pek gösteremedi. Biz mi çok şey bekliyoruz yoksa o mu henüz takıma alışamadı bilmiyorum.

Benim beğendiğim yeni transferler Song, Egemen ve Colman. Gökhan Ünal da ilerleyen zamanlarda iyi olacaktır mutlaka..
          Derin Trabzonspor
          HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• valla ben takımı bengenmedim

aynı zamanda organizasyonuda begenmedim
            cd alcaz post makineları çalışmıyor
            forma alcaz kapalıda sadece iki yerde satılıyor onlarda sadece iki forma kalmış turuncu ve bordo olan formalar anlamıyorum yönetim para kazanmamak nasıl olur heralde insanlara onu göstermeye çalışıyor

taraftara hiç br şet demicem 61. dakka meşale yanıyor bi bagırmak yok herkes alkış yapıyor meşaleyi yaktım bari bağır bordo mavi diye

taaraftarda butunluk yok herkes bildiğini okuyor aynı takım gibi bu takımın defansının arası sos veriyor bence egemen biraz ağır

cale iyi ileri çıkıyor ama orta yapmıyor bir turlu bi tane orta yaptığını gören oldumu sadece ileri çıkıyor gözüküyor

kalede tolga zaten patlamaya hazır bomba
            hüseyin bence takımın en iyi adamıydı her topu kesti zamanında
            selçuk daha iyi olcak topu olumlu kullanmayı seviyor ve koşuyorda
            colman aynı selçuk gibi abartılacak bir şey yaptığı yok topu olumlu kullanmayı düşünüyor ama yaratıcı bir adam değil tam anlamıyla
            yattara bu takımın bence herşeyi kenarda oynadığı müddetçe adam karşısına geline resmen ipe diziyor taraftarı heyecanlandırıyor

bu takımın iki forveti de kaleye arkası dönükken topu alıp bir türlü kaleye dönemiyor colman atıyor umutta umut tekrar colmana atıyor
            selçuk atıyor umut tekrar selçuka atıyor böyle bir şey yok
            bir al kaleye dön ben böyle bir şey görmedim onların orda yaptığını bende yaparım atsınlar bana geri vereyim böyle iş olmaz forvet dediğin alcak çalım atacak dönecek kaleye vuracak bunların hiç biri umutta ve gökhanda yok nasıl olcak bu iş anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi yazdıklarına katılmamak elde değil..

Forma satılan 2-3 yer vardı, onlarda kutu gibi yerlerdi.. Maçın başlamasına 10 dk kala forma almak için içeri girdik, forma yok denilerek bizi resmen kovdular, halbuki kutuların içlerinde forma vardı.. Forma almak için mecburen devre arasını bekledik..

Bilet konusuna gelince, ben görmedim ama görseydim çok kötü fırçalardım.. Bir kere biletlerini veren taraftarda akıl yok.. Yahu bileti okuttuktan sonra nasıl geri almazsın, insan hiç yoktan anı olarak sakalr maç biletini..

Birde korsan forma satılmasına nasıl izin verilir.. Korsan formaları tribünlere kadar getirmişler, buna nasıl müdahale olmaz? Biz orjinal forma almak için milleti ikna etmeye çalışıyoruz, onlar korsan forma satılmasına izin veriyor..

Birde yeme içme konusunda taraftarı resmen sömürdüler. Ufacık bardak su nasıl 1 ytl'ye satılır? O sıcakta biz cefamızı çekerek maça gidiyoruz, sıcaktan bunalıp su alacağız bir bakıyoruz ufacık bardak su 1 ytl.. Yazıklar olsun diyorum, başka birşey demiyorum..
              Sadece bunlarla kalsa,Otoparktan cıkmak ıcın tam 1 saate yakın bekledık...

Ama bana ozellıkle koyan,sahte forma satışlarıydı...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• trabzonspor sevgimiz trabzonsporumuza zarar vermesin

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  valla ben takımı bengenmedim

aynı zamanda organizasyonuda begenmedim
                  cd alcaz post makineları çalışmıyor
                  forma alcaz kapalıda sadece iki yerde satılıyor onlarda sadece iki forma kalmış turuncu ve bordo olan formalar anlamıyorum yönetim para kazanmamak nasıl olur heralde insanlara onu göstermeye çalışıyor

taraftara hiç br şet demicem 61. dakka meşale yanıyor bi bagırmak yok herkes alkış yapıyor meşaleyi yaktım bari bağır bordo mavi diye

taaraftarda butunluk yok herkes bildiğini okuyor aynı takım gibi bu takımın defansının arası sos veriyor bence egemen biraz ağır

cale iyi ileri çıkıyor ama orta yapmıyor bir turlu bi tane orta yaptığını gören oldumu sadece ileri çıkıyor gözüküyor

kalede tolga zaten patlamaya hazır bomba
                  hüseyin bence takımın en iyi adamıydı her topu kesti zamanında
                  selçuk daha iyi olcak topu olumlu kullanmayı seviyor ve koşuyorda
                  colman aynı selçuk gibi abartılacak bir şey yaptığı yok topu olumlu kullanmayı düşünüyor ama yaratıcı bir adam değil tam anlamıyla
                  yattara bu takımın bence herşeyi kenarda oynadığı müddetçe adam karşısına geline resmen ipe diziyor taraftarı heyecanlandırıyor

bu takımın iki forveti de kaleye arkası dönükken topu alıp bir türlü kaleye dönemiyor colman atıyor umutta umut tekrar colmana atıyor
                  selçuk atıyor umut tekrar selçuka atıyor böyle bir şey yok
                  bir al kaleye dön ben böyle bir şey görmedim onların orda yaptığını bende yaparım atsınlar bana geri vereyim böyle iş olmaz forvet dediğin alcak çalım atacak dönecek kaleye vuracak bunların hiç biri umutta ve gökhanda yok nasıl olcak bu iş anlamıyorum
                  colmana yaratıcı adam değil demek acımasızlıktır hıncallıktır uluçluktur
                  takımın en sağlam yeri bence tandemi ki bu konuda çoğumuz hemfikiriz bugün türkiyenin en iyi stoperlerinden luganoya balilinin ne yaptığını unutmayalım lütfen
                  egemen en iyi 3 erli stoperden biri benim gözümde
                  takım hiçbirşey yapmazsa pas yapıyor.
                  23 yeni oyuncuyu senin istediğin gibi hazırlayacak hem de 3 ay gibi kısa bir sürede bir teknik adam tanıyor musun
                  varsa söyle bilelim
                  ben liseye başladığımda sınıf arkadaşlarımın adını bile 3 haftada öğrendim
                  adamlar kimliklerini nası tanısın sabır birazz ama ben cale colman ve ceyhunu çok beğendim
                  selçukta çok kötü değildi vasattı

Yorum

• İlk olarak cico_cico_08_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nedır bu ya yorumlara bakıyorum yok hayvan yok tel orgulere elektrık verılsın vs vs sız nesınız ya kımsınız ben o sahaya gırmedım gırmemde ama gıren kardeşlerımızede kımsenın hayvan demeye hakkı yok... bu maçın bı açılış maçı olduğunu dunyanın her yerınde gol sevınçlerını futbolcularla yaşayan taraftar olduğunu unutmayın...bide pet şışe atanlara sozum var kım olduğunuzu sanıyosunuz sorumsuzca bılmeden bakmadan pet şişe yağdırıyonuz aşağıya aılesı ıle eşı dostu ıle gelen var maça bırısının bıryerlerıne bışey olsa kıme ne hesap verceksınız hangı akla hızmet edıyosunuz...bıde oturan taraftara sozum var maç ızlıyoruz yok goremıyorum oturun bu ne ya oturcasanız nıye geldınız yada geldıysenız neden kale arkasına bılet almadınız orası hem sessız hem ayakta seyırcı yok...yönetime gelince hanı nerde ts club tırı bı tane konteynırın ıçınde forma satılması yakışıyomu bu kulube bıde 41.yılımızı kultadığımız bu donemde o stada zorluklarla gelmış bunca ınsana hıç olmazsan bı balon dağıtır ınsan ama yok nerde...neyse yinede ne olursa olsun inadına TRABZONSPOR ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR
                    trabzonspor taraftarına hayvan dıyen trabzonlu ıstemıyoruz yazıklar olsun...sana katılıyorum kardesım

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadece bunlarla kalsa,Otoparktan cıkmak ıcın tam 1 saate yakın bekledık...

Ama bana ozellıkle koyan,sahte forma satışlarıydı...
                      bazılarıda sahte formaları alıp yakmıs ınanamıyorum ya ne adamlar var o formayı yakacagına gıt 41. yıl albumunu al forma 15 lıra cd 20 barı kulübe katkın olsun

Yorum

• İlk 11 belli FC Brugge maçındaki kadro.Ceyhun,giray ve Barışda yedeklerimiz..Etti 14 kişi.Bana başka yedek sayabilecek varmı.14 Kişiyle şampiyon olabilmemize imkan yok.

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bazılarıda sahte formaları alıp yakmıs ınanamıyorum ya ne adamlar var o formayı yakacagına gıt 41. yıl albumunu al forma 15 lıra cd 20 barı kulübe katkın olsun
                          Bizim milletimiz anlamak güç....Eflatun yada Edison,Einstein Trabzonda,araştırmalarını yaptıktan sonra rastgele yaşasaydı acaba neleri keşfederlerdi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• hava hava
                            havayı yakalarsak kesin kesin oluruz ne havasıysa o inşallah yaklanır o hava kaçmadan

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk 11 belli FC Brugge maçındaki kadro.Ceyhun,giray ve Barışda yedeklerimiz..Etti 14 kişi.Bana başka yedek sayabilecek varmı.14 Kişiyle şampiyon olabilmemize imkan yok.
                              15. adam isaac promise

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15. adam isaac promise

Tony de var

Yorum

Çalışıyor...
                                X