Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?
    justin'de 300-400 civarı gitmişti bende pek fazla degil yani 4 gb kotayı aşşa bile 3-4 milyon..
    7n bitirdin bizi

Yorum

• gece61 20.000 30.000 seyirci war diosun ..!!

şimdi 20.000 le 30.000 arsında fark war..20 bini se az taraftarımız war..30 bin ise bence iyi ..!!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1,5 GB ya da daha fazla olabilir. Tavsiye etmiyorum.
        justin tv için konusuyorsan yanlışın var
        7n bitirdin bizi

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.futbol-tv.tr.cx/ arkdasım bu sıteden ızlersen dedıklerı gıbı 300-400 mb arası ımıs. zaten yukarıda yazıyor
          nerden biliyosunuz o kadar olduğunu sitede biyerdemi yazıyor?

Yorum

1,5 GB ya da daha fazla olabilir. Tavsiye etmiyorum.
            o eskidendi şimdi en fazla 500 mb
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

haklısın
              ''Trabzonspor''

Yorum

• Şu an stadyumda 25-30 bin kişilik kalabalık var. Doğu tribünü çok kalabalık ama Batı tarafı boşmuş.

Stad dışında otopark sorunları varmış.

Staddan alınan son bilgiler.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• şuraya yazıyorum maç bitimine dogru o stadda 50.000 kişi olacakkk..!!

Yorum

valla kardesım yapacak bırsey yok acıkcası. o zaman baslamadan kotanı takıp et. bıtıncede bakarsın. o zaman cıkar pıyasaya ne kadar olduug. daha ne dıyeyım. hem boylece bızı de bılgılendırmıs olursun.

Yorum

Şu an stadyumda 25-30 bin kişilik kalabalık var. Doğu tribünü çok kalabalık ama Batı tarafı boşmuş.

Stad dışında otopark sorunları varmış.

Staddan alınan son bilgiler.

Batı tarafında bir uğursuzluk var ....Teşekkürler Hocam..!
                      .

Yorum

• 50 bin 50 bin en az yoksa çok kötü hayal kırıklığına uğrarım

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar sopcast bir internet tv programı. bu programı rahatlıkla kurabiliyorsunuz google sopcast yazın ilk çıkan sitede dowland edin. ama site yasaklı siteyi görebilmeniz için dns ayarlarınızı değiştirmeniz gerekiyor. programı kurduktan sonra msn gibi bişi gelecek hiç birşey yapmadan direc logine basın sonra açılacak. tv rehberinde tv kanallarını seçebiliyorsunuz lig tv maçlarını vatan tv üzerinden seyredebilirsiniz. dsmartı verenide buluruz inş. siz bi kurun maça yakın yine haberleşiriz. kuramayacak olursanız haber edin.
                          dediğin programı indirdim fakat hangi kanladan izlicez?
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar tahminimi söylüyorum, saniyede 100 KB ile izleseniz, dakikada 100*60=6000 KB eder. 1,5 saatte 6000*90 = 540000 KB eder. Bu da yaklaşık 540000 / 1024 = 540 MB bilemediniz maksimum 600 MB eder. 100 KB ile de indirilebileceğini düşünmediğimden o kadar da tutacağını düşünmüyorum.

Sonuç , kotadan falan korkmayın bence arkadaşlar ...

Yorum

• Kotadan korkma zamanı değil, zaten maça gidemedik... yemişim kotayı...

Yorum

• Arkadaslar maci verecek dediginiz siteye girdim. Peki orda nerde verecek maci?

Yorum

Yükleniyor...
                                X