İlk olarak gece61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008
Daraltma
X
-
.....
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaslar sımdı stada canlı baglantı tyaptım. kardesım orda. stadın ıcınde rahat 30.000 kısı var dıyor. yollar falan her yer tıkalı daha ıcerıye gırece 20-30.000 kısı rahat var dıyor. ıcınız rahatolsun renkdaslar ıstanbul ve yakınlarındandakı kardeslerımız trabzonsporumuzu yalnız bırakmamıslar. son durum bu.
Yorum
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben umidimi kestim artik 30 binden fazla olmaz stadtaTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebutun mac ıcın 300-400 mb dıyorsun yanı oylemı? o zaman tamam ya. sorun yok kardesım. evde olsam sorun yok da. baskasının evınden bıraz dıkat gerektırıyor. sagol kardesım.7n bitirdin bizi
Yorum
-
hangi siteden bakiyon ?[
QUOTE=gece61;1570244]kardesım acıldı sımdı sagolasın. pekı bu kota durumlarını nasıl etkılıyor bır bılgın varmı bu konuda. evımde degılım de. fatura gelıcne yamulmayalım sonra[/QUOTE]karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Mertcan,
Düzenler misin şu mesajını? Sayfayı kaydırıyor ve görüntü kirliliği. Bir önceki sayfa ve bu sayfada kaç seyirci olduğunu yazdım.
Dip not : Otopark sıkıntısı varmış şu an stad dışında. Gelen diğer haberlerden bir tanesi.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
Yorum
-
İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?
Yorum
Yorum