Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardesım acıldı sımdı sagolasın. pekı bu kota durumlarını nasıl etkılıyor bır bılgın varmı bu konuda. evımde degılım de. fatura gelıcne yamulmayalım sonra
    300-400 mb'yi gözden cıkar.. ama fazla bi durum degil yani 4 gb geçildigi taktirde 3-4 milyon demek
    7n bitirdin bizi

Yorum

arkdaslar sımdı stada canlı baglantı tyaptım. kardesım orda. stadın ıcınde rahat 30.000 kısı var dıyor. yollar falan her yer tıkalı daha ıcerıye gırece 20-30.000 kısı rahat var dıyor. ıcınız rahatolsun renkdaslar ıstanbul ve yakınlarındandakı kardeslerımız trabzonsporumuzu yalnız bırakmamıslar. son durum bu.
      inşallah kardeşim inşallah şu 50 bin kişi olsun yenilsekte üzülmem ama güzel oynayıp tabi

Yorum

• butun mac ıcın 300-400 mb dıyorsun yanı oylemı? o zaman tamam ya. sorun yok kardesım. evde olsam sorun yok da. baskasının evınden bıraz dıkat gerektırıyor. sagol kardesım.

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben umidimi kestim artik 30 binden fazla olmaz stadta
          Maça 45 dakika ve ve şu an 25-30 bin kişilik kalabalık var. Bizzat telefonla arayıp öğrendim. Sen ümidini kesmeye devam et. En aşağı 40 bin kişi bekliyorum ben.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

butun mac ıcın 300-400 mb dıyorsun yanı oylemı? o zaman tamam ya. sorun yok kardesım. evde olsam sorun yok da. baskasının evınden bıraz dıkat gerektırıyor. sagol kardesım.
            he unutmadan söyleyeyim. sopcastı bilmiyorum justin tv için konusuyorum ayrıca ilk yarı bitince kapat 15 dk boşuna gitmesin.
            7n bitirdin bizi

Yorum

• tam olarak kaç bin seyirci bilet almış bilgisi olan varmıııııııııı
              ''Trabzonspor''

Yorum

• hangi siteden bakiyon ?[

QUOTE=gece61;1570244]kardesım acıldı sımdı sagolasın. pekı bu kota durumlarını nasıl etkılıyor bır bılgın varmı bu konuda. evımde degılım de. fatura gelıcne yamulmayalım sonra[/QUOTE]
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• valla kardesım ben bellı aralıklar ıle baglanıyorum oraya. dakıka dakıka alıyorum haberlerı. ınsallah 50.000 kısıyı asacak kardesım. guzel bır gosterı olacak ALLAH ın ıznı ıle

Yorum

• yürüyün yolunuz açık olsun doldurun kardeşlerim stadı. Başka zaman da yokluğunuzda biz olacağız.

Yorum

• 90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?

Yorum

• sıte bu arkdaslar

Yorum

• Mertcan,

Düzenler misin şu mesajını? Sayfayı kaydırıyor ve görüntü kirliliği. Bir önceki sayfa ve bu sayfada kaç seyirci olduğunu yazdım.

Dip not : Otopark sıkıntısı varmış şu an stad dışında. Gelen diğer haberlerden bir tanesi.

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          Eduardo Galeano

Yorum

• justin tv maçtan önce bağlanıyormu acaba.
                            SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?
                              1,5 GB ya da daha fazla olabilir. Tavsiye etmiyorum.

“Ben basit bir '
                              Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                90 dakika netten izlesek kotaya ne kadar yazar acaba?
                                http://www.futbol-tv.tr.cx/ arkdasım bu sıteden ızlersen dedıklerı gıbı 300-400 mb arası ımıs. zaten yukarıda yazıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X