İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar
Daraltma
X
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMacin en kizdigim Pozisyonlarindan birisi macin sonlarina dogru yasandi.
Defansdan dönen topu Tayfun cok iyi aldi ve iki kisinin arasindan siyrildi.
Ceza sahasinin icinde kaleye yaklasik 10 metre mesafede önü acikken vurmadi ve akil almaz kötü bir sekilde orta yapdi.
Tabi Top auta cikdi
Acaba atamazsam Taraftar yine bana sövecek diyemi düsündü?
Trabzonsporlu oyuncunun daha cok özgüveni olmali.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman liege maçında onur olmasın o zaman tony oynasın..
Rakipin hic bir ciddi atagi yokdu.
2-3 defa orta yapdilar ve iki defa elinden kacirdi, ikincisinde neredeyse rakip topa vuracakdi ve ceza sahasinin sinirinda son anda topu alip hatasini düzeltti.
Yinede Liege macinda oynamasini isterim, daha cok Top gelir ve ne oldugunu daha cok belli eder.
Belki bu maca iyi motive olamamisdir ve konsantrasyon sorunu yasamisdir.
Gerci verilen her sansi kullanmasi lazim ama böyle maclar ödül degil aslinda ceza gibi
Arkada duran bir kaleci lazim ve buda mümkünse as kaleci olmasin diye düsünpr TD'lerve Genc kaleciyi orada dursun diye koyarlar
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
ya varya bu bizim taraftara diyecek şey yok, umut gol kaçırınca f.tekke diye tezahurat yapmışlar, fatih gol kaçırınca ne yapacaz peki...böyle olmaz beyler, çok yanlış yoldayız!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahaya dizilişimiz nasıldı örneğin Hoca Alanzinho'yu nerede oynattı ?
Daha cok serbest Adam olarak oynadi ve Erene daha yakin oynadi.
Yani hem Forvet arkasi, hemde onun ötesinde orta sahada serbest oynadi.
Sade oynadiginda cok verimli ve Yattaradan cok daha fazla gole yakin.
Maalesef arada bir sovu abartiyor ve Takima zarar veriyor.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Hüseyin abi ye Zafer konusunda katiliyorum. Kesinlikle Selcuk ve Colman dan iyi görüntü cizdi. Ben Engini begendim, kosu yollari olsun top alisverisi olsun cok seri buldum. Insallah yüzümü kara cikarmazOnur u bende begenmedim, fazla top gelmedi ama gelen toplarda cok güvensiz idi.
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaris icin kendine gel demissin oyle bir ihtimal olacagini sanmiyorum baris dan hic bir beklentim kalmadi,yetenekleri oldugunu biliyoruz ama karakter olarak ve mentalite olarak iyi ornekler vermiyor sanirim.gayret ve hirs zaten hic hak getire yok.
Baris daha olmadan "sismis", bir kibir bir kibir
Devam et Evlat, yakinda Diyarbakirda top kosturursunRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Ihsan Alioglu yöneticimiz ile de sohbet etme imkanim oldu. Aramizda taraftar gibi geziyorduFatih Tekke konusunu sormadan edemedim tabi. Ve benim kanimca pek olumlu konusmadi. Ugrasiyoruz dedi neden olmasin falan filan. Yani somut bir gelisme yok herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin abi iyi bir seyler söyle lütfen
Ben bu yüzden cok Gool beklemedim, cok iyi Futbolda beklemedim.
Bu haksizlik olurdu.
Ama bu Rakipe karsi en az 4-5 cok iyi kombinasyon bekledim ama maalesef pek göremedim
Daha iyi olacakdir ve olmalidir.
Ama sagbek ve Forvet SART diyorum, Isimler önemli degil.
Kacan her Golden sonra FT bagirilmasi artik cekilecek gibi degil ve sahadaki Futbolculara yapilan bir Haksizlik. Yönetim ya FT yada onun kalitesinde birisini alip bu olaya artik son vermeli.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu örnegin hem bugün hemde Sali günü Havaalaninda cok daha cana yakindi.
Devam et Evlat, yakinda Diyarbakirda top kosturursun
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu örnegin hem bugün hemde Sali günü Havaalaninda cok daha cana yakindi.
Devam et Evlat, yakinda Diyarbakirda top kosturursun
Yorum
-
Millet futbola nasıl aç kalmış yaa... 6. lig takımıyla öylesine maç yapıyoruz. Ne Umut kaldı, ne Barış, ne Yattara, ne Onur...
Umut a şimdiden acıyorum ben. Bu sene her gol kaçırışında Fatih Tekke tezahüratları gelecek tribünden... Yazık.sürmene
Yorum
Yorum