Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• harika ve sorunsuz bir kamp dönemi geçiriyoruz.inşallah ikinci etapta böyle devam eder.rakiplerimiz transfer ve sorunlarla uğraşırken biz huzur içinde çalışıyoruz.

Yorum

• Allah neşemizi bozmasın inşallah.Süper bir kamp dönemi oluyor.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• bizim takımın boyu bayağı uzunmuş. hava topları bu sene bizim
        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İnsan bu resimleri gördükçe heyecanlanmadan duramıyor....
          Öyle ya da böyle ilk kez böyle bir heyecan yaşıyorum
          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• yahu başlasın artık şu maçlar; antreman maçıda olda razıyız. heycandan kalbimiz duracak. 16 ağustosu iple çekiyorum inanın
            bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Hazırlık maçları bi başlasada doya doya seyretsek
              .

Yorum

• Gerede kampı sona erdi
                Takımımız bugün (cuma) 11.00'de yaptığı antrenmanla Gerede kampını noktaladı.

Takımımız Gerede'deki Dorukkaya Otel'in bahçesinde, ağaçlık bölümde yaklaşık 45 dakika süren kros çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Tayfun Cora ise salonda çalıştı.

Yorum

• Takımımız Gerede'den ayrıldı

Takımımız Dorukkaya Otel'de gerçekleştirdiği 12 günlük kamp sonrası bugün (cuma) Gerede'den ayrıldı.
                  Oyuncularımıza bugünden itibaren 2 gün izin verildi. Takımımız hazırlıklarına 21 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

18.07.2008 14:24:0
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizim takımın boyu bayağı uzunmuş. hava topları bu sene bizim
                    Evet bu bize büyük bir güç katacak
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• giray için sakatlandı diye okudum oyuncuların analizinin yapıldığı yazıda.. ciddi bir şey değildir umarım..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        giray için sakatlandı diye okudum oyuncuların analizinin yapıldığı yazıda.. ciddi bir şey değildir umarım..
                        kulup doktorunun açıklamasından birşey olmadığı anlaşılıyor Egemen.Bende sakatlandığını duyunca üzülmüştüm ama önemli birşey yokmuş.Sadece Tayfun diğerlerine göre biraz ciddiymiş.

bu arada imzalı forma ne alemde ? ben sadece yattaradan imza alamadım
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımımız Gerede'den ayrıldı

Takımımız Dorukkaya Otel'de gerçekleştirdiği 12 günlük kamp sonrası bugün (cuma) Gerede'den ayrıldı.
                          Oyuncularımıza bugünden itibaren 2 gün izin verildi. Takımımız hazırlıklarına 21 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.

18.07.2008 14:24:0
                          Bizimle aynı yerde poz vermişler...güzel olmuş

Yorum

• evet hüseyinin olduğu yerde resmimi var benim
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu takım çok can yakacaaaaaaakkk!.
                              Futbolcuların yüzlerinde ne arasan var.
                              Hırs, İnanç, Direnç, Neşe

Sami ve İsmail için daha ilk transfer olduklarında süpriz yaparlarsa şaşırmayın demiştim. (Tamamen hissiyat)
                              Yanılmadık. O kanatta bide Fatih, Cale ve Barış olduğunu düşününce vay rakiplerin haline.
                              Artık iki kanatlı melek olduk.
                              Tutana aşkolun...
                              .
                              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                              .

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kulup doktorunun açıklamasından birşey olmadığı anlaşılıyor Egemen.Bende sakatlandığını duyunca üzülmüştüm ama önemli birşey yokmuş.Sadece Tayfun diğerlerine göre biraz ciddiymiş.

bu arada imzalı forma ne alemde ? ben sadece yattaradan imza alamadım
                                ciddi olmaması sevindirici..

yattara gökhan tolga hüseyin song zafer yelen isaac promise ersun hoca eksik Agah Trabzonda tamamlarım
                                ama imzalarda senden fazlam var murat aydın fatih küçük chovy sdanışmaz gökhan bozyiğit vs vs
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Yükleniyor...
                                X