harika ve sorunsuz bir kamp dönemi geçiriyoruz.inşallah ikinci etapta böyle devam eder.rakiplerimiz transfer ve sorunlarla uğraşırken biz huzur içinde çalışıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar
Daraltma
X
-
Allah neşemizi bozmasın inşallah.Süper bir kamp dönemi oluyor.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Takımımız Gerede'den ayrıldı
Takımımız Dorukkaya Otel'de gerçekleştirdiği 12 günlük kamp sonrası bugün (cuma) Gerede'den ayrıldı.
Oyuncularımıza bugünden itibaren 2 gün izin verildi. Takımımız hazırlıklarına 21 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
18.07.2008 14:24:0''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bizim takımın boyu bayağı uzunmuş. hava topları bu sene bizimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegiray için sakatlandı diye okudum oyuncuların analizinin yapıldığı yazıda.. ciddi bir şey değildir umarım..
bu arada imzalı forma ne alemde ? ben sadece yattaradan imza alamadım"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımız Gerede'den ayrıldı
Takımımız Dorukkaya Otel'de gerçekleştirdiği 12 günlük kamp sonrası bugün (cuma) Gerede'den ayrıldı.
Oyuncularımıza bugünden itibaren 2 gün izin verildi. Takımımız hazırlıklarına 21 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
18.07.2008 14:24:0
Yorum
-
Bu takım çok can yakacaaaaaaakkk!.
Futbolcuların yüzlerinde ne arasan var.
Hırs, İnanç, Direnç, Neşe
Sami ve İsmail için daha ilk transfer olduklarında süpriz yaparlarsa şaşırmayın demiştim. (Tamamen hissiyat)
Yanılmadık. O kanatta bide Fatih, Cale ve Barış olduğunu düşününce vay rakiplerin haline.
Artık iki kanatlı melek olduk.
Tutana aşkolun....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulup doktorunun açıklamasından birşey olmadığı anlaşılıyor Egemen.Bende sakatlandığını duyunca üzülmüştüm ama önemli birşey yokmuş.Sadece Tayfun diğerlerine göre biraz ciddiymiş.
bu arada imzalı forma ne alemde ? ben sadece yattaradan imza alamadım
yattara gökhan tolga hüseyin song zafer yelen isaac promise ersun hoca eksik AgahTrabzonda tamamlarım
ama imzalarda senden fazlam varmurat aydın fatih küçük chovy sdanışmaz gökhan bozyiğit vs vs
Hadi eyvallah..
Yorum
Yorum