Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2009-2010 Sezonu Hazırlık Çalışmaları ve Kamplar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi anlaşıldı....

İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Brülsün ve Faty Papynin kiralık oynadığı takım Mvv Maastricht..

Bizim takım desene ))) Anlamamakla ayıp etmişiz.! Dalgınlığıma geldi,düşünsem bulurdum )))) (Yalan)
    İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Takim cok kötü oynadi,ben begenmedim acikcasi.

Hazirlik maclari ölcü degildir ama ben alman 6.ligindeki takima karsi daha etkili bir Trabzonspor beklerdim.

Broosun takima kanatlardan hücum yaptirmak istemesini gözlemledik ama yattara haricinde bunda basarili olmadik.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• penaltısız

İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        penaltısız attı bizimkiler ayrıca
        Bizimkilerin "net" ağırlığı !!! Onların ki "brüt" !!!........ Birde böyle bakmak lazım...!

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu mvv ne oluyor? Herkes anladı, bir ben anlamadım galiba.....

papy ve brüls ü kiraladığımız hollanda ikinci liginde oynayan bir takım
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Ben sahsen bu sezon en büyük sürprizi Zaferden bekliyorum.
            Gecen sezon onun icin her ne kadar kötü gecmis olsada, kendisinin alt yapisi cok saglam. Alman disiplini ve taktigi ile yetismis, üzerinede iyi bir Teknik katmis.

Ilk defa oynamasina ragmen gerek Colmandan, gerekse Selcukdan daha verimli idi.

Engin bugün tam bir hayal kirikligi idi.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sahsen bu sezon en büyük sürprizi Zaferden bekliyorum.
              Gecen sezon onun icin her ne kadar kötü gecmis olsada, kendisinin alt yapisi cok saglam. Alman disiplini ve taktigi ile yetismis, üzerinede iyi bir Taknik katmis.

Ilk defa oynamasina ragmen gerek Colmandan, gerekse Selcukdan daha verimli idi.

Engin bugün tam bir hayal kirikligi idi.
              biri diyo engin çok iyidi biri hayal kırıklığıydı diyo
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biri diyo engin çok iyidi biri hayal kırıklığıydı diyo
                Engin ilk 45 Dakika oynadi ve sol kanatda oynadi.
                Ben sahsen ne güzel bir dribling, nede iyi bir ortasini gördüm.
                Neye göre iyi oynamis pek anlayamadim dogrusu.

Ayrica serbest vuruslari BERBAT kullandik.
                Neden Zafere vurdurmadiklarinida anlamadim.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Trabzon maçını gösterirmi diye Lig Tv haberde ağaç olduk..Şerefsizler F.Bahçe Lunaparkta diye haber yapıyorlar...!!! koca koca adamlar lunaparkta dolanıyor....!!!

Yorum

• Onura neredeyse hic Top gelmedi.
                    2-3 orta yapildi ve bunun ikisini elinden kacirdi.
                    Hic güven vermedi.
                    Iyi bir Rakipe karsi oynasaydik büyük ihtimal sayesinde Gol yerdik.

Yorum

• Hüseyin abi sende Ferhat'ı çok beğendin mi?

Yorum

Onura neredeyse hic Top gelmedi.
                        Hic güven vermedi.

yapma be abi koca maç boyunca hiç olumlu hareketi yok muydu.Valla onur a çok güveniyoruz umarım oda tolga zengin gibi olmaz
                        Dallas Mavericks
                        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• "Rostcok elması" lakabını zafer hak edecek galiba...!

Yorum

Onura neredeyse hic Top gelmedi.
                            Hic güven vermedi.
                            aman liege maçında onur olmasın o zaman tony oynasın..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• baris icin kendine gel demissin oyle bir ihtimal olacagini sanmiyorum baris dan hic bir beklentim kalmadi,yetenekleri oldugunu biliyoruz ama karakter olarak ve mentalite olarak iyi ornekler vermiyor sanirim.gayret ve hirs zaten hic hak getire yok.

Yorum

• Macin en kizdigim Pozisyonlarindan birisi macin sonlarina dogru yasandi.
                                Defansdan dönen topu Tayfun cok iyi aldi ve iki kisinin arasindan siyrildi.
                                Ceza sahasinin icinde kaleye yaklasik 10 metre mesafede önü acikken vurmadi ve akil almaz kötü bir sekilde orta yapdi.
                                Tabi Top auta cikdi

Acaba atamazsam Taraftar yine bana sövecek diyemi düsündü?
                                Trabzonsporlu oyuncunun daha cok özgüveni olmali.

Yorum

Yükleniyor...
                                X