Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    varan kaç oldu bu hıza yetişmek zor.hayırlı olsun.ümit milli oyuncu ilerde A milli de olacak inşallah.
    İnşallah.
    .

Yorum

• adamı ın alınması zorlaştıkça gözümüzde değeri büyüdü de büyüdü

Yorum

• Tüm yeni futbolculara olduğu gibi Zafer'e de sabır göstermemiz gerekiyor. Hayırlı olsun.
        Yedek kulübesinde 'şu niye oyuna girmedi' diyebileceğimiz oyuncuların olması da ayrı bir zenginlik bence.

Hoş geldin Zafer, Allah mahcup etmesin.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Zurawskiden sonra en çok zaferi transfer etmek için ugraştık gibi geliyor bana zurawskiyi alamadık ama zaferi almayı basarabildik...

Yorum

• Beşiktaş da ilgileniyordu değil mi Zafer Yelen'le? Giray ile ilgilendikleri gibi Yönetim bazen transferde o kadar abartıyor ki beni de transfer edecekler diye korkmaya başladım.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla yorum yapmak gerekirse.Orta alandan ileriye dönük bir oyuncu.Oyunu yanlara oynamaktan ziyade dikine oynamayı seven bir oyuncu.Son vuruşlarını geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum.Bu konuda biraz zayıf.Schalke de oynayan Ivan Raketıc tarzında bir oyuncu benzetmesi yapabiliriz ama o kadar iyi değil.Dünya kupasında Raketıc Amc( atak orta saha oyuncusu) mevkisinde oynamasına rağmen sol kanata yakın oynatılmıştı.Yani iki görev birden ona yüklenilmişti.Zafer içinde böyle düşünülebilir.İlk 11'de oynarmı sorusuna gelince bana göre zor çalışırsa olur tabii.İdmandaki performasına ve oynancak maçına göre değişir.Frikikleri ise gerçekten etkili.
              En son agahozlu tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 11:30.
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ben Zaferin transferi hangi boyut ve asamasinda oldugunu pek bilmiyorum. Almanyada transfer noktalandi diye birsey yok. Ama oldu gibi görelim. Ben Zafer Yelen'i cok iyi taniyorum. Hemen hemen her macini izledim. Bazen diyorumki,ya su alacagmiz topcu Zidane mi?.......Neden bukadar üstüne düsüyoruz? Bence Zafer'den fazla birsey beklemeyelim. Frikik diye bazi arkadaslar tutup gidiyorlar,ama ben birtane Frikik golünü veyahut birtane assist'ten baska birsey görmedim. Teknigi iyi olan,ve genc birisi. Ama bence Trabzonsporun kadrosuna girecek iyi deyil. Isaac'in transferi benim icin daha yararli. Umarim yanilirim,ama alternatiften baska birsey olmayacagini düsüniyorum.

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun
                  "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek istediği Almanya'nın Hansa Rostock takımının gurbetçi oyuncusu Zafer Yelen ile anlaşmaya vardı.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in kulübüyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandırdıklarını belirterek, bu futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in yarın Trabzon'a gelmesini beklediklerini, futbolcunun takımın Gerede kampının bitmek üzere olması nedeniyle kampa gitmeyeceğini kaydetti.

Kaynak: Maraton.com.tr

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun...işte yönetim budur işte taraftar budur işte takım budur....ne yaptığını çok iyi bilen bir yönetim...heyecanlı ve bi o kadarda sabırlı taraftar ve en önemlisi yönetim ve taraftar arasındaki inanılmaz bağımlılık...Trabzonsporum tuttuğunu koparıyor artık...zafer yelenin gelmesine çok sevinenlerdenim..hayırlı uğurlu olsun
                      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• www.jamd.com/image/g/73366212

istemediğiniz kadar Zafer Yelen resimleri seç beğen avatarına koy ! Hadi hayırlı traşlar
                        .

Yorum

• Rostock’un İncisi “Zafer YELEN”

10.04.08

Bir 10 numaradan ne beklersiniz?.. Taraftar olarak biz ne bekleriz?..

Bağımsız,amacı Galatasaray’a hizmet etmek olan, yaşları 20 ile 40 arasında değişen, özellikle Almanya’da birçok üye barındıran ve sanal ortamda 3 yıldır bir arada Galatasaray için futbolcu seçip, aradığımız kanı bulmak için gece gündüz demeden araştırma yapan bir grup olarak, koltuk kıranlarlardan farklı olarak Galatasaray’a hizmet amacı ile siz değerli yöneticilerimize titizlikle inceleyip bulduğumuz bir ismi takdim etmek istiyoruz.

Araştırmalarımızın ne denli değerli ve mantık sınırları içinde olduğunun ispatı, Serkan ÇALIK ve Barış ÖZBEK isimlerinin daha gündeme gelmeden çok önce forumumuzda tartışılıp onaylanmasıdır. Grubumuzda bu oyuncularla aynı şehirde yaşayan ve bu gençleri çıplak gözle izleyen üyelerimiz bize yanılmadıklarını göstermişlerdir. İki maç ile bir oyuncu önermediğimizin kanıtı da bu olsa gerek.

Ne büyük rastlantıdır ve övünç kaynağıdır ki Karl Heinz Feldkamp ile birlikte bu iki gurbetçi gencimiz de gündeme gelmiştir. Umuyoruz ki bu iki gençten de çok daha yetenekli ve tribünleri ayağa kaldıracak bir futbolcu olan Hansa Rostock’un 21 yaşındaki genç 10 Numarası Zafer YELEN bu yazımızla sizlerin dikkatlerini çeker.

Sayın Başkanımız Özhan CANAYDIN ve değerli yöneticilerimiz,
                          Hagi, Felipe hatta Sergen.. Bu oyunculardan sonra Galatasaray taraftarında son yıllarda ahenk kalmadı. Unutmayın ki futbol görsel bir şölendir. Şimdi bu kaybolan görsel şöleni yeni nesil bir Türk Genci ile canlandırmak sizlerin elinizde..

Peki Kimdir bu Zafer YELEN?
                          Gönlümüzde yatan aslan, Hansa Rostock’un oyun kurucusu Zafer, 30.08.1986 Berlin doğumlu olup, şu anda Galatasaray’ımızda kaptanlık pazıbandı takan Ümit Karan gibi Türkiyemspor’da futbola başlamıştır. Orada 3 kez Almanya Kupası’nı kaldırmış, özellikle mesafe tanımaksızın kullandığı frikiklerle Hansa Rostock’un Teknik Direktörü Frank Pagelsdorf’un da dikkatini çekmiştir. 18 yaşında Tennis Borussia Berlin'den Hansa Rostock’un amatör takımına transfer olan Zafer, burada 30 maçta attığı 14 gol ve yaptığı asistlerle beğeni toplamıştır.

2006/07 sezonunda A takıma alınan Zafer, ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamamasına rağmen 3 asist yapmış, ligin ikinci yarısında ise takımının vazgeçilmez oyuncusu olmuştur. 22.haftada Augsburg’a karşı ilk 11’de yer alan Zafer, takımı 2-0 yenik durumda iken biri frikik diğeri penaltı olmak üzere attığı 2 golle takımını kurtarmış ve geri kalan haftalarda attığı frikik golleriyle -toplam 5 duran top ile- takımını ateşlemiş ve beşinci sıradaki Hansa Rostock’u ikinci sıraya taşıyarak takımına Bundesliga kapısını açmıştır. Bu performansı ile Milli takım teknik kurmaylarının da dikkatini çeken Zafer, 2-1 kazandığımız Türkiye – İsviçre Ümit Milli maçında 1 gol 1 asistlik performansıyla ışıldamış ve bizleri yanıltmamıştır.

Zafer’i bir de medya aracılığı ile teknik direktörünün ve takım kaptanının ağzından dinleyelim...

Alman "Bild am Sonntag" gazetesinde, ''Zafer Yelen, Rostock'un incisi'' başlığıyla yayınlanan haberde, genç oyuncu Zafer'in FC Hansa Rostock'un 1. lige yükselebilmesi için bir garantör olduğu belirtilmişti.

Haberde Zafer’i anlatan isimler çok ilginç;

“Zafer harika bir çocuk. Sorumluluk üstleniyor ve oyunumuz için çok önemli.”

Hansa Rostock Teknik Direktörü Frank PAGELSDORF

“Zafer’i seyretmek çok zevkli, olağanüstü bir klası var.”

Hansa Rostock Takım Kaptanı Stefan BEINLICH

(Kaynak : Alman Bild Am Sonntag)

1.80 boy ve 78 kg ağırlığında olan Zafer, fizik açıdan mükemmel bir 10 numara... Peki bizi heyecanlandıran özelliklerinin ne olduğunu soracak olursanız;

Zafer öncelikle bir duran top uzmanı. Attığı frikik golü sayısı Hagi gittiğinden beri geçen onca yılda atamadığımız kadardır.

BU YAZI GALATASARAY TARAFTARLARININ KURMUŞ OLDUĞU VE GENÇ YETENEKLERİ TAKIMLARINA BİLDİRMELERİ İÇİN YAPILMIŞ Bİ SİTEDEN ALINMIŞTIR.ZAFERİN YETENEKLERİ ONLARINDA GÖZÜNDEN KAÇMAMIŞ VE TAKIMLARINA TAVSİYE ETMİŞLERDİR.ZAFER ŞUAN İÇİN ÜMİT MİLLİ TAKIMIN EN YARATICI OYUNCUSUDUR.ÜMİT MİLLİ MAÇLARDA ONU DİKKATLCE SEYRETMİŞTİM.SADECE FRİKİK VE UZAKTAN ŞUT YETENEĞİ DEĞİL OYUNU YÖNLERNDİRME OYUN KURMA YETENEĞİ OLAN Bİ OYUNCU.BU SENE OLMASA BİLE TRABZONSPORUMUZA VE MİLLİ TAKIMIMIZA UZUN SÜRE DAMGASINI VURACAĞI KESİN..

Yorum

• Zafer 3+1 yıllık imza atacak
                            16 Temmuz 2008 / 12:27
                            Gurbetçi futbolcu yarın saat 11.00'da İstanbul'a oradan saat 17.30 uçağı ile Trabzon'a gelecek.

Trabzonspor'un uzun süre peşinde koştuğu, transferi gerçekleştirmek için Genel Sayman Mahmut Aksu'nun Almanya'yı su yolu yaptığı Zafer Yelen 'de mutlu sona ulaşıldı.
                            Alman kulübü Hansa Rostok'un bordo- mavili kulübünün şartlarının tümünü kabul etmesi üzerine gurbetçi futbolcu yarın saat 11.00'da İstanbul'a buradan da aktarmalı olarak Trabzon'a gelecek.

Akşam saatlerinde Trabzon'da olacak olan Zafer Yelen Cuma günü Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde kendisini Trabzonsporlu yapacak olan 3+ 1 yıllık sözleşmeye imzayı atacak.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Zafer Yelen'de pürüz kalmadığını belirterek ”Kendisi ile daha önce Almanya'da protokol imzalamıştık. Yarın Trabzon'da gelecek” dedi.

Kaynak:

Yorum

• Zafer resmen Trabzon'da

Trabzonspor, uzun süredir transfer etmek istediği Almanya'nın Hansa Rostock takımının gurbetçi oyuncusu Zafer Yelen ile anlaşmaya vardı.
                              Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in kulübüyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandırdıklarını belirterek, bu futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Hacısalihoğlu, Zafer Yelen'in yarın Trabzon'a gelmesini beklediklerini, futbolcunun takımın Gerede kampının bitmek üzere olması nedeniyle kampa gitmeyeceğini kaydetti.

16.07.2008
                              Kaynak : AA
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Hayırlı olsun..
                                Umarım başarılı olur..
                                Bu sene en çok uğraştıran transferlerden biri oldu, uğraştığımıza değer inşallah..
                                Derin Trabzonspor
                                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Yükleniyor...
                                X