Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun umarım yaralı bir transfer yapmışızdır .

İlk onbirde oynayabilecek mi acaba ?

Yorum

• Benim icin simdi Transfer bitmistir. Son olarak bir yedek forvet ve orta sahanın solunda oynayabilen birini istemistim. Zafer hem 10 numara hem sol acik hemde frikikci. Kaleci derseniz bilmiyorum ama ben Onur ve Yakup a cok guveniyorum.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Golün son tekrarında sağ ayağa iyi dikkât edin. Gerçekten değişik bir tekniği var.
        Hocam izlediğimde benimde dikkatimi çeken o noktaydı
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• zafer yelen' i kulaktan dolma değil kendisi takip eden (özellikle almanya' da yaşayan arkadaşlardan) varmı?
          sol açık, ortanın solu gibi laflar duyuyoruz bu forumda ama hem benim seyrettiğim milli maçta göbekte oyun kurucu olarak oynadı hem de attığı ve elimizdeki tek görüntüsü olan frikik golünde sağ ayaklı (tabiki sağ ayaklı bir sol açık da olabilir).

izleyen takip eden varsa , pozisyonunu söylerse sevinirim.

Yorum

Golün son tekrarında sağ ayağa iyi dikkât edin. Gerçekten değişik bir tekniği var.
            Evet hocam, simdi siz söyleyince
            Pas atar gibi gol atiyor
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• gol de bır de barajın onune baraj koyduruyor.ılgınçç

Yorum

• evet resmen barajın önünde baraj var
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• kım ne dersın desın ben cok ıyı bır transfer yaptıgımızı dusunuyorum. hayırlı olsun. defansımız ve orta sahamız cok guzel oldu. bakalım neler olcak

Yorum

• İlk olarak deneme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gol de bır de barajın onune baraj koyduruyor.ılgınçç
                    İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet resmen barajın önünde baraj var
                    Benim çocukluğumda sıkça uygulanan bir taktikti. Böylece rakip kaleci ve baraj uzun müddet topu göremezler. Gördüklerinde ise iş işten geçmiş olur. Yani kaleci kendi barajını kendi kurdurduğundan, adamlarını topu görecek şekilde yerleştirir. Ama rakip kendi adamlarını kendi istediği yere koyar. Üstelik onların 9.15 şartı da yok. Hele, adamları asimetrik yerleştirirsen (yani top senin barajının tam ortasına denk gelmezse) rakibini bayağı şaşırtabilirsin.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Lojmanları çocuk bahçesinde, bu şekilde attığım bir kaç gol vardır.
                    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                    -"Burada klima yok mu?"
                    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• müthiş bir on numara aldık. Adamın takımı bundesligaya yükselmiş adam bizi tercih ediyor ya olamaz böyle birşey. diğer arkadaşlarda gs da böyle transfer yaptı diyorlar. Ben türkiyeden hiçbir takımın almanya birinci liginde direk oynayan bir gurbetçi futbolcuyu transfer ettiğini duymadım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. bu yönetimin başarısıdır. 2 ay öncesinde hangi topçulaın adı geçmişse hepsi alındı nerdeyse. helal olsun. mahmud ağabeyin ellerinden öperim.
                      Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• cok kaliteli bir oyuncu kendini ispat lamış burdada sonuna kadar kanıtlar kendini gelecegi harbiden parlak

Yorum

• İlk olarak Recep Özer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          müthiş bir on numara aldık. Adamın takımı bundesligaya yükselmiş adam bizi tercih ediyor ya olamaz böyle birşey. diğer arkadaşlarda gs da böyle transfer yaptı diyorlar. Ben türkiyeden hiçbir takımın almanya birinci liginde direk oynayan bir gurbetçi futbolcuyu transfer ettiğini duymadım. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. bu yönetimin başarısıdır. 2 ay öncesinde hangi topçulaın adı geçmişse hepsi alındı nerdeyse. helal olsun. mahmud ağabeyin ellerinden öperim.
                          2 yanlisin var.
                          birincisi rostock 1.lige yükselmedi,bilakis küme düstü.
                          ikincisi zafer takiminda direk oynamiyordu.
                          buna ragmen zafer bizim icin iyi bir transferdir.
                          zira ileriye dönük cok potansiyeli olan bir futbolcu.
                          ersun yanal bu potansiyeli en iyi sekilde isleyecektir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Benim çocukluğumda sıkça uygulanan bir taktikti. Böylece rakip kaleci ve baraj uzun müddet topu göremezler. Gördüklerinde ise iş işten geçmiş olur. Yani kaleci kendi barajını kendi kurdurduğundan, adamlarını topu görecek şekilde yerleştirir. Ama rakip kendi adamlarını kendi istediği yere koyar. Üstelik onların 9.15 şartı da yok. Hele, adamları asimetrik yerleştirirsen (yani top senin barajının tam ortasına denk gelmezse) rakibini bayağı şaşırtabilirsin.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Lojmanları çocuk bahçesinde, bu şekilde attığım bir kaç gol vardır.

nasıl ya kendi takım arkadaşın 9.15 den buyana teker teker bile dizilebilir o zaman 9.15 i ihlal etme gibi birşey yok mu ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nasıl ya kendi takım arkadaşın 9.15 den buyana teker teker bile dizilebilir o zaman 9.15 i ihlal etme gibi birşey yok mu ?
                              Penaltı hariç, diğer serbest vuruşlarda atan takımın futbolcuları istediği yerde durabilir.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• super bı on numara aldık ınsallah hayırlısı olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X