Geleceğe çok iyi bir yatırım daha.. bende bu yonetıme taraftar olarak bir teşekkür yemeğimi versek ne yapsak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Başkanımız Sadri Şener: “Zafer Yelen’i Almayacağız”
Daraltma
X
-
Hepimize hayırlı olsun İnş. bi problem olmaz son anlarda.. Eski Yönetimler ne kadar korku salmışlar içimize ki bu kadar transferden sonra hala korkuyoruz.. :hırr"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Zaferde şayet alındıysa, öyle bir takımımız olduki ; her sistemi sırıtmadan oynayabilir. Alternatifin gözünü seveyim ben
İçimde kalan bir Engin BAYTAR olduNeyse Promise de iyidir. Hele birde bedavaya almışsak Cavcav'ın elinden tadından yenmez.
Kaleci? Evet bende tam 1 'den bahsedecektim. Hadi Yönetim Kurulu, son bir gayret...
Dipnot: Sylva da iyidir eminim ama pek kanım ısınmadıŞöyle Avrupalısından...
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Hiç izlemedim. Nasıl bir oyuncu olduğu hakkında bir fikrim yok. Hem Zafer hem Trabzonspor için hayırlı olsun.
Yorum
-
gecen gun bir tv programında başkan yardımcımız sayın Hacısalioglunun acıklamalarından küçük bir kısmı dikkati çekti sözlerinde biz Zafer Yeleni alternatif olarak alıyoruz herkes Zaferden cok buyuk beklenti içinde ama bu yanlıs alternatimizdir Zafer.İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Zafer YELEN' e bu kadar yüklenmeyelim arkadaslar daha ne olacağı belli değil kaldıkı ben gerede kampına katılmadan Zafer'in alındığına inanmıyorum.
Bekleyelim görelim Zafer daha genç gelecek vadeden bir oyuncu ..İnsallah hayırlısı olıur. Takımımıza katkı salar....TRABZONSPOR
Eski Nickim : Cripto
Yorum
-
bu zafer yelen işi biraz fazla büyütüldü bu forumda. beklentilerin bu kadar yüksek olması beraberinde hayal kırıklıklarını da getirecektir. sonra gelsin ıslıklamalar, yuhalamalar.
yöneticilerin dediği gibi sadece bir alternatif olarak bakmakta fayda var.
ben sadece bikaç ay önce bir ümit milli maçında izlemiştim. benim izlediğim maçta sol açık değil orasahanın ortasında oynuyordu ve çok vasat bir performans sergilemişti. bir maçla tabiki iyi-kötü yorumu yapmak doğru değil ama yine de temkinli olmakta bu çocuğu kaybetmemek adına fayda var.
Yorum
Yorum