Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala internet üzerinden satış başlamadı Formamı giyemeceğim anlaşılan...
    FxY

Yorum

• olimpiyata garanti tır gelir ama yeterli ürün getirebilir mi onu bilemicem:
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak yenteli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        olimpiyata garanti tır gelir ama yeterli ürün getirebilir mi onu bilemicem:
        olimpiyata tır gelmicek arkadaşım. ama 3 büyük trribünde seyyar mağazalar kurulacakmış. formalar dahil her türlü yan ürün olimpiyattaki maçta satılacak. yani olimpiyata cebiniz dolu gidin

Yorum

• Arkadaşlar zeynep giyimden alan varmı forma gelmişmi? Bi bilgi veren olursa bende oraya gidiyim. pendikteki Nike hiç umutlu konuşmuyor lig başlayınca diyor
          Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olimpiyata tır gelmicek arkadaşım. ama 3 büyük trribünde seyyar mağazalar kurulacakmış. formalar dahil her türlü yan ürün olimpiyattaki maçta satılacak. yani olimpiyata cebiniz dolu gidin

bizim cep dolu da forma bulamıoruzz

olimpiyata sizide bekleriz KOCAELİ
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Solacik nickli arkadasim bana bugün Trabzonsporun kamp yaptigi yerden mavi forma getirdi. L beden. Ben aslinda beyaz ya da bordo-mavili istemistim ama maalesef L beden yokmus.
              50 Euro bir forma, bu 50 Euro yada teberru makbuzu veriyor. Cünkü almanyada vergi olayi yüzünden satis yapamiyorlarmis.

Formami aldim bugün ve bizim buraya 15 km olan Mannheim da oynanan 1899 Hoffenheim-Galatasaray(2-1) macina gittim.

Formayi cok begenen oldu.... Herkes nerden alip buldun dediler vallahi....G.saraylilar aval aval baktilar formayi görünce.....
              Biliyorlar bizden bu sene cok cekeceklerini :-)

1 tane beyaz, 1 tanede cubuklu cikarsa alacagim insallah....
              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İstanbul Avrupa yakası 500evlerde forma satışı vardır arkadaşlar. Satıcı bizzat gidip kendisi TS Clup'tan aldığını söyledi ve yoğun bir şekilde forma satıyormuş. Bir tek düz mavi modellerinden kalmış. Diğer ürünlerini tüketmiş, tek kötü yönü neden böyle sorma fırsatım olmadı ama 45 YTL olan düz mavi modelimizi 55 YTL'ye satması. En azından 10 YTL'lik zararımda olsa o formayı almak istiyorum diyenler olursa adres için yardımcı olabilirim.
                En son Süleyman Özcan tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 23:39.

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Solacik nickli arkadasim bana bugün Trabzonsporun kamp yaptigi yerden mavi forma getirdi. L beden. Ben aslinda beyaz ya da bordo-mavili istemistim ama maalesef L beden yokmus.
                  50 Euro bir forma, bu 50 Euro yada teberru makbuzu veriyor. Cünkü almanyada vergi olayi yüzünden satis yapamiyorlarmis.

Formami aldim bugün ve bizim buraya 15 km olan Mannheim da oynanan 1899 Hoffenheim-Galatasaray(2-1) macina gittim.

Formayi cok begenen oldu.... Herkes nerden alip buldun dediler vallahi....G.saraylilar aval aval baktilar formayi görünce.....
                  Biliyorlar bizden bu sene cok cekeceklerini :-)

1 tane beyaz, 1 tanede cubuklu cikarsa alacagim insallah....
                  Bence formalar arasında en az albenbisi olan maviydi. Maviye aval aval bakmışlarsa beyazı görseler dipleri düşer demek ki
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bordo da güzel duruyor.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaşlar zümrüt evler zeynep giyimden yeni forma alan varmı bilgi verebilirmisiniz. Telefon numarasını arıyorum ama fax çıkıyor.
                      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence formalar arasında en az albenbisi olan maviydi. Maviye aval aval bakmışlarsa beyazı görseler dipleri düşer demek ki
                        valla kesınlıkle katılıyorum buna. bende mavı formayı hıc begenmemıstım. bu ne dedım ama gordugum kadarı ıle herkes mavı forma alıyor. nasıl ıs anlamadım valla.

Yorum

• İlk olarak gece61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          valla kesınlıkle katılıyorum buna. bende mavı formayı hıc begenmemıstım. bu ne dedım ama gordugum kadarı ıle herkes mavı forma alıyor. nasıl ıs anlamadım valla.
                          Bir ara tribünler mavi olsun diye birşey vardı, belkide millet o projeyi hayata geçirmeyi düşünüyor. Bende onu düşünürekten 1 adet mavi forma aldım. Düşüncesi bile güzel, bütün stad o mavi forma ile. 22.000 kişi Hüseyin Avni Aker stadında o mavi forma ile. Görsel güzellik bu olsa gerek. .)

Yorum

• bugün gebze netba ya gittim formaların kargoya verildiğini en geç pazartesi günü geleceğini söylediler...ilgililere duyurulur .
                            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İstanbul /Maltepe Forma Satışı

Arkdaşlar şimdi telefonla görüştüm...Anadolu yakası Maltepe Zeynep Giyim 5 Ağustos itibariyle formalar gelecekmiş Bilginize...
                              Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
                              Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
                              Tugr@n.K

Yorum

• İlk olarak fataLity tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir ara tribünler mavi olsun diye birşey vardı, belkide millet o projeyi hayata geçirmeyi düşünüyor. Bende onu düşünürekten 1 adet mavi forma aldım. Düşüncesi bile güzel, bütün stad o mavi forma ile. 22.000 kişi Hüseyin Avni Aker stadında o mavi forma ile. Görsel güzellik bu olsa gerek. .)
                                evet aslnda haklısın.cok guzel bır goruntu olacagından benım de suphem yok. ama trabzon dısındakı taraftarlarımızdan dacok fazla mavı forma alan var. aslında ılgımı ceken de bu oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X