ts clublarda bile forma yetiştiremiyorlar taraftara internetten satış için henüz erken. lig başlamadan resmi siteye satış için koyacaklarını zannetmiyorum.
suan ts clublarda turuncu ve bordo dan başka forma da yok zaten
Bugun alacagım forma, turuncu ve mavi olacak ya da mavı yerıne bordo ... esofman takımı ve bı kac sey daha dusunuyorum ... kısa tatılden sonra taahutu yerıne getırmenın zamanı
Bugun alacagım forma, turuncu ve mavi olacak ya da mavı yerıne bordo ... esofman takımı ve bı kac sey daha dusunuyorum ... kısa tatılden sonra taahutu yerıne getırmenın zamanı
bu arada www.trabzonspor.com.tr nın ne zaman guncellenecegını bılen bırısı varmı ya. hala eskısı gıbı duruyor. bırde esorfman falan alacagım demıssın kardesım. cıktı mı kı. yanı forma harıcındekı urunler konusunda bılgısı olan varmı? yada elınde bu urunlerın resmı olan varmı?
arkadaşlar güngören uzak değil açın telefon geldiyse hemem gelin alın başka çare yok yada 16 ağustos da olimpiyat alırsınız ben 5 tane aldım formalardan hepsi güzel en azından kumaşları kaliteli
Bunlar da benden, 2 forma tahhutum vardı, turuncuyu aldım, Aston Villa stili olan forma yokmus haftaya gelecekmıs, puma esofman takımı ıle bırlıkte onu da alacagım ... Beklemedıgım kadar guzel cıktı forma cok begendım ...
Yorum