Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende bugün 2 tane forma aldım herkes istanbuldaki maçlara formasıyla gelsin
    Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• yeni sezon formalarimiz ne zaman cıkıyor?

Yorum

• dün trabzonda bulunan eyüp kılıça iki çocuğuma 2 tane almasını rica ettim saolsun oda aldı çocuklar tamam şimdide buraya kendim için 1 forma yazdırayım

yani banada 1 tane yazın
        Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

• İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dün trabzonda bulunan eyüp kılıça iki çocuğuma 2 tane almasını rica ettim saolsun oda aldı çocuklar tamam şimdide buraya kendim için 1 forma yazdırayım

yani banada 1 tane yazın
          abi ibrahim toramanla bi yakınlıgın varmı??varsa verdunuz uşağı eziktaş'a yazık ettunuz oğaaa!!

eski formalardan 2 sipariş vermiştim dün bizim ofise gelmiş,ben şehir dışındayım çok özlüyorum formalarımı..
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben 2 tane alacağımı söylemiştim ama o söylediklerim Nike formalar için geçerli.2007-2008 formalarımızdan Ts Club'taki indirimden faydalanarak internet üzerinden 4 tane forma sipraişi saat 23:58:05 16 haziran pazartesi itibari ile verdim.
            İsmimin yanındaki forma sayısını 4 olarak düzeltilir yani.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• bence bizde toplu alım yapalım. bu işi organize edilemezmi. toplu alınıp sahiplerine gönderilemezmi. gerçekten çok büyük ses getiririz.
              BMN İZMİR

Yorum

• İlk olarak Romeyiga tarafından gönderildi
                Burda kacirdigin bir olay oluyor gibime geliyor!!!
                120 forma almislar.
                120 degilde Bmn uyeler namina 700/800 veyatda 1000 forma bir anda alirsa galiba resmi wep sitesinde ve Turkiyede ses getirecek bir haber olur.
                Ama genede, 23 bin uyesi olan Bmn ye 700/800 az degilmi!!! bence cok az yuzde 10 bile degil Bmndeki taraftar'in alma gucu bukadarmi az acaba?.
                Burada kaçırdığın bir nokta var. 120 forma almışlar, ama o formalar geçtiğimiz sezonun ürünleri. BordoMavi.Net ise eski sezon formalarını alınmış saymıyor. Hiç modelini bile görmediği formalardan 800 tane alacağını söylüyor. E fiyat da rakam gibi en 3 katı olacak... He bu arada siz kaç forma alacağım demiştiniz...

Yorum

• İyide biz ts club tan aldığımız eski sezon formalarını buraya yazmıyoruzki...
                  Bunun içinde bir başlık açılıp, bmn üyeleri olarak ne kadar forma aldığımızı gösterebiliriz
                  Eminimki sayısı 100 lerle 120 lerle kıyaslanmayacak kadar çoktur
                  En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 10:33.
                  efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Sadede gelelim, şimdi iş zamanı.

En son a f s tarafından düzenlendi; 17.06.2008, 17:09.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bende 4 adet puma forması aldım ucuzkluktan gwercı bıraz sıkıntılı oldular hıc bırı ıstedıgım beden gelmedı ama neyse

ayrıca cıkacak olan nıke formalardan soz verdıgım gıbı ıkı tane de alıcagım guzel olsunlar bvu sayıyı da arttırırz ınsallah
                      Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                      Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                      Mustafa Korkmaz

Yorum

• bu sene olmayacak ama şu turuncu forma yapılırsa etraf bayağı bir satarız gibi me geliyor.

Yorum

• Yeni formalar gelince inşallah bende bi kaç tane alıcam hele bi başlasın bakalım ...
                          SÜRMENELİİİ...
                          https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• okadar BMN üymiz var, herkez bir tane form alsa ne olur yane.... bize birsey olmaz ama takima katki olur....
                            hade millet, bumudur yönetime tesekkürümüz..... oynatin ortaligi daaaa
                            En büyük TS

Yorum

• AAN'in yaptigi cok guzel ve anlamliydi insallah su yeni formalar cikar'da yeni gucumuzu gosteririz!

Yorum

• yarın 1 forma alacağım bende

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X