bu formaları begenmem mümkün degil bırakın bu foto çekimini falan göz var nizam var istediği kadar güzel teşir etsin ben bu formayı gene begenmem
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
İlk olarak AbSoLuTt34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani az öncede yazdım ben çubuklu forma yapmamak trabzonspor camiasına ve taraftarına hakarettir yaaa vallahide billahide yaaa..
Formaların kalitesini hatta kumaş kalitesini internetdeki bir ressimden anlayanlar var bu sitede Valla helal olsun.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala fotoğraf çekimine bakıp, Ankaraspor'un formaları ile o kötü çekimli formalarımızı karşılaştırıyorsunuz öyle mi? Yarın aynı mesaja iyi çekilmiş bir fotoğrafla Trabzonspor Ankaraspor maçının görüntüleri yapıştırılınca ne diyeceksiniz peki? Hangi forma güzelmiş denince aynı şeyi mi söyleyeceksiniz merak ediyorum.
Bravo size. Fotoğraftan forma kalitesi tahlillerine devam yani.
Sabırsızsınız diyorum. Formaları bugün beğenmeyenler, hemen duygusal tepki verenler bile, takımın üzerinde görünce kararlarını değiştirecekler.
Hatırlayın Milli Takımın formalarının ilk lansmanı yapıldığı zaman ile şampiyona sonrası formaya bakışınız aynı mıydı?
Fotoğraf çekimi, lansmanı, konu mankeni, elbette kaliteyi formayı algılamamızı değiştirir. Bunun örneklerini Aston Villa forması üzerinde göstermiştim.
İlk bakışta beklentilerinizin yüksekliğinden ve sunumun kötülüğünden gözünüze kötü gelmiş olabilir. Burada ne söylediğinin farkında olmadan formalar hakkında ve benim hakkımda ağır kelimeler kullanlar yarın söylediklerine pişman olacak gibime geliyor.
Beğenmeyenler hemen tepki verdiği için sanki 'hiç kimse beğenmemiş, eyvah mahvolduk' gibi hava oluşturuluyor. Yarın beğenenlerin daha çok olacağını düşünüyorum.
Ben formaları beğendim. İyi ki Trabzonspon Nike ile anlaşmış. Bu kadar insafsız ve sabırsız taraftarlarımız olduğu için ( hepsi değil ) Allah bu yönetime sabır versin.
Eleştirilerimi, gödüğüm hataları ben de söyledim. Üstelik kuru kuruya kötülemek, moral bozmak için değil. Arada büyük bir fark var: eleştirirken çözümü de ortaya koyuyorum ben.
Tanıtım kısmını çok amatör ve kötü bulduğum, modellerin nasıl olacağını aylar öncesinden bildiğim formaları ben beğendim.
Bana katılmayabilirsiniz, fakat bu beni veya bir başkasını kırmanızı ve haraket etmenizi gerektirmez.
Anlayan anladı.........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......
Yorum
-
Aslinda afs abinin dedigi dogru.. Yine Trabzonluluk damarimiz tuttu bi anda parladik.. Sonucta ordaki bordo forma arsenalin bordo formasinin aynisi.. Biz formalardan once cok degisik dizaynda formalar gorduk o yuzden byle hayal kirikligina ugradik.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Fazla bakmayın. Bakınca gözünüz alışıyorEvet fotoğraf, ışık, logoların yerleri, model hepsi kötü. Ama şortlar dahi garip, kötü çıkmış. Açıkçası ne diyelim iyi mi? Bu kadar bir dolu amatörce işi bu işlere yakın çırak bile yapmaz. Kim ilgilendi bununla hayret
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de çubuklu formanın şimdi hazır olmayacağı zaten biliniyordu.Ancak 4-5 sonra imal edileceği açıklanmıştı.
Formaların kalitesini hatta kumaş kalitesini internetdeki bir ressimden anlayanlar var bu sitede Valla helal olsun.Kabus Geri Dönüyor!!!
İnadına Trabzonspor!!!
Yorum
-
Bizim formalar ajanslara düşmüş...
Yorum
-
İlk olarak AbSoLuTt34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-5 ay sonraa ligler biter zaten abiii...........BİZ KARADENİZ FIRTINASIYIZ ÖNÜMÜZE GELENİ DAĞITIRIZ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum