Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sözünü tut abi acıkla artık işim var cıkıcam ...
    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• abicim bu tasarim piyasaya girsin, fenerli ler bile alir bu formayi cünkü cok manyak birsey.... hic böyle bir sey görmedim, inanilmaz begendim. forma alicakdim, ama bu esofman antrenmanimdada giyebilim gururla.
      NIKE, TRABONSPORA YATIRIM YAPMAN TARIHININ EN IYI ISLERINDNE BIRI OLACAK!!!
      En büyük TS

Yorum

• Arkadaşalar ben Yattara ve Colman'ın formasını kesin alacam.Birde gelirse Yıldıray veya Aimar.Ve bir formayada Anti-istanbul yazdıracam.Yani en az 3.Gelecek transfelere göre 4 olabilir.
        ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• İnşallah formalar 50-60 YTl düzeyinde olur..ee öğrenci adamız yaa...bu sene 3 forma aldım...hemde 2si indirimden önce......

Yorum

• 50-60 Civarında olsa süper olur , ama 80'den aşağıya olmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• Ali Fuat abi tasarımların gerçekten harika olmuş.Ellerine sağlık.
              Colmandante

Yorum

• Ali fuat abi gitti...başlık da hareketliliğini kaybetti..

Yorum

• listeyi belli kişiler düzenlesin karışıklık oluyor
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Evet gelelim müjdeli habere,

Öncelikle hepinize ilgi, sabır ve katkılarınızdan dolayı teşekkür edeyim.
                    25.sayfadan buralara kadar gelmişiz.
                    Söyleceğim şey özetle şu:
                    ( çok uzun bir görüşme oldu fakat detayları daha sonra paylaşacağım )

Öncelikli olarak yeni sezonumuz ve yeni sponsorumuz tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun bir,

Yeni sezon nike formalarımız, benim tahminlerimin ötesinde tüm modelleri ile birlikte Temmuz ayına yetişiyor.
                    Bu konuda espri bile yapmış soranlara 'yönetim formaları fındık ayına yetiştirmeye çalışıyor' demiştim.
                    Bütün modeller mi yetişiyor diye sordum, 'evet bütün modeller',
                    peki çubuklu formalarımız onlar da mı? ' evet çubuklu formalarımız da'
                    Yeni formalarımızın kumaş kalitesi birinci kalite, renkler tam beklediğimiz tonlarda ve bu senenin ekstra rengi mesajın başında da gördüğünüz üzere taraftardan gelen istekler doğrultusunda turuncu.
                    Ve yine müjdeli bir haber bütün modeller uzun kollu seçenekleriyle geliyor.

Bu haber şu an satışta olan ve çok cazip fiyatlara satılan formalarımıza olan ilgiyi azaltmasın lütfen. Forma alma, hediye etme konusunda bu avantajlı durumu da değerlendirmeliyiz. Formanın dışında kaliteli tişört ve ürünleri kaçırmayın bu fiyatlara bir daha bulamazsınız.

Modellerimiz nike 2008 / 2009 sezonu çizgilerinden seçildi ve tahmin ettiğiniz gibi, tarihimizde de giydiğimiz bir dönem adidasın da bize yaptığı bordo kolları mavi forma da var hani aston villa modeli diye tanımlanan model. Detaylar renkler formlar bize özel doğrusu yeni Trabzonspor modeli. Modellerden biri ile ilgili yorumlarını paylaşayım ' yaptığınız tasarımın neredeyse aynısını yaptı nike bize'

Bu kadarlık yeter.

İlginiz, sabrınız ve katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Sürç-ü lisan ettiysek ve haddi aştıysak affola..
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Temmuz ayımı ?

Süper , süper

Yorum

• Çok teşekkür ederiz Ali Fuat abi .

Yorum

• vay be gelecek ay çıkıyor yani.
                          Ben en iyisi nike çıkana kadar hazır indirim varken puma çizgili aliyim..
                          stok eritelim
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• e şimdi çarşı karışır kardeşim insan daha fazla heycan yapıyor yahu

Yorum

• Ali Fuat abi neredeyse aynısı demişsin keşke hak talep etseydin
                              Neyse şaka bir yana hayırlı olsun Ali Fuat ağebeye bu haber için teşekkürler.

Yorum

• maalesef...

İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Melihkuzey abi peki biz ağustosa kadar forma tasarımlarını göremeyecek miyiz?
                                bu konuda bilgi alır almaz yazarım. ama nike avrupadaki ve özellikle ingilteredeki takımların tasarımlarını bile önceden yayınlamaz. ama şöyle bir sürpriz olabilir. özellikle ingiliz kulüplerinde bazı modeller erken satışa çıkar. mesela bazı ingiliz kulüplerinin 2009 sezonu "away" dedikleri dış saha formaları erkenden piyasaya sürüp satışına başlandı. belki trabzonspor içinde bu olabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X