İlk olarak Ahmet54 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü
Daraltma
X
-
bilemiyorum dogru yer burasi mi ama kulübümün lisansli ürün pazarlama seklinden oldukca memnun degilim. sikayetcigim.
arkadaslar aklim almiyor birtürlü. istatistiklere göre almanyada 350 bin trabzonlu veya trabzon kökenli vatandas yasiyor. bunun yanisira elbette trabzonlu olmayip ama trabzonsporumuzu tutan onbinlerce vatandas var.
neden almanyada bir tsclup yok. hadi magaza olayini gectim internet caginda yasiyoruz. neden almanyada bir depot kiralanmiyor ve bunun altyapisi olusturulmuyor. tabii sadece depot ile kalmiyor bilincindeyim bunun elemani var office kiralamasi var vs.
bu konuda kulübe 50 mail atmisimdir. yanitlar hep kem küm. olmuyor yakismiyor bize.
elbette trabzonspor.com.tr adresinden alisveris yapmak mümkün. yolluyorlar da almanyaya hatta cokca alisverisim olmustur. 20 euro civarinda cargo ücreti ödüyoruz arkadaslar. bu ücret 200, 300 avroluk alisveris yapilinca makuldur sorun yok. ama herzaman büyük alisveris de olmuyor ya.
bunu vurgulamak icin bir masaüstü bayrak siparis verdim. fiyati 10-11 ytl idi yanilmiyorsam. bana posta, cargo derken 20 avroya mal oldu. saka gibi.
350 bin trabzonlu diyorum. almanyada yasayan ve calisan vatandaslarin alim gücü ortada. eskisi gibi olmasa da alim gücü orani türkiyeye kiyasen oldukca yüksek bunu kabul etmek ve görmek lazim. umarim yeni yönetimin bu konuda projesi vardir. marketing böyle olmaz.
basliga dönersek. hersene yiginla aliyoruz zaten forma. bizlere,cocuklara,yegenlere.
trabzonspor tereyagi almak istiyorum. bir ara söylenti dolasiyordu trabzonspor raki diye. ben alkol kullanmam ama oda olsun. aliriz, hediye ederiz.
bana tereyagi yapin. logolu.
Yorum
-
şimdi bu sadece forma ile sınırlımı ?
yeni urunlerden
1 nevresim takımı
2 bebek tulumu + bebek ürunleri
3 tane şort
2 tane forma
2 eşofman
3 corap
1 ayakkabı
2 terlik
2 ev terliği
4 baxer
2 anaktarlık
1 canta
1 bere
3bay Tshirt
1 bayan Tshırt
1 polar
1 yağmurluk
söyleyipte almayan istbul ezii olsun__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak boreas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilemiyorum dogru yer burasi mi ama kulübümün lisansli ürün pazarlama seklinden oldukca memnun degilim. sikayetcigim.
arkadaslar aklim almiyor birtürlü. istatistiklere göre almanyada 350 bin trabzonlu veya trabzon kökenli vatandas yasiyor. bunun yanisira elbette trabzonlu olmayip ama trabzonsporumuzu tutan onbinlerce vatandas var.
neden almanyada bir tsclup yok. hadi magaza olayini gectim internet caginda yasiyoruz. neden almanyada bir depot kiralanmiyor ve bunun altyapisi olusturulmuyor. tabii sadece depot ile kalmiyor bilincindeyim bunun elemani var office kiralamasi var vs.
bu konuda kulübe 50 mail atmisimdir. yanitlar hep kem küm. olmuyor yakismiyor bize.
elbette trabzonspor.com.tr adresinden alisveris yapmak mümkün. yolluyorlar da almanyaya hatta cokca alisverisim olmustur. 20 euro civarinda cargo ücreti ödüyoruz arkadaslar. bu ücret 200, 300 avroluk alisveris yapilinca makuldur sorun yok. ama herzaman büyük alisveris de olmuyor ya.
bunu vurgulamak icin bir masaüstü bayrak siparis verdim. fiyati 10-11 ytl idi yanilmiyorsam. bana posta, cargo derken 20 avroya mal oldu. saka gibi.
350 bin trabzonlu diyorum. almanyada yasayan ve calisan vatandaslarin alim gücü ortada. eskisi gibi olmasa da alim gücü orani türkiyeye kiyasen oldukca yüksek bunu kabul etmek ve görmek lazim. umarim yeni yönetimin bu konuda projesi vardir. marketing böyle olmaz.
basliga dönersek. hersene yiginla aliyoruz zaten forma. bizlere,cocuklara,yegenlere.
trabzonspor tereyagi almak istiyorum. bir ara söylenti dolasiyordu trabzonspor raki diye. ben alkol kullanmam ama oda olsun. aliriz, hediye ederiz.
bana tereyagi yapin. logolu.
sorun hepsi birbirinden uzak kalmasi
viyanadada 10 bine yakin trabzonlu var
ts li sayisi 15 bine variyor
ama olmuyor
ondan saaten burali iki isadami 4 büyügün esyalari bulunan bi magaza acmak istemisdi
bunada kulübler izin vermemisdi
80 bin türkün kaldigi bi kentte nebicim hasilat yapilirdi anlarsin
izin versinler ben bile borca girib yaparim
ama yalniz tek kulübün magazasi islemez
saaten herkes tatildeyken yeni formalar cikiyor
millet hemen türkiyede aliyor
islemez iste
banada 2 tane yazin
yanliz agustosun sonunda alacagim
transferlere dayanamadim ailedeki herkese (4tane) eski formadan ismarladim gecen hafta ögrenci hesabimda bu harcamalara dayanamayinca agustosun sonuna kalacak yeni formalarin siparisiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 03.06.2008, 17:29."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk başlarda bi arkadaşımız bahsettiği gibi batan geminin mallarından1 adet beyaz forma 1 adet şort 1 adet tozluk,1 eşofman takımı alacam. nasipse gelecek sezon ki Nike formalardan da 2 adet almayı düşünüyorum.. hadi bakalım hayırlısı
MARMARA UNI-TS
Yorum
-
Bu transferler karşısında en az 500 ytl lik Resmi Ürün almayı taahhüt ediyorum.
Forma olur başka bir şey olur.
Özelliklede yeni sezon formalarından alacağım.
Hatta yazılı ve imzalı taahhüt istiyorsanız.
"Yönetimin yaptığı transferler karşısında biz taraftarlar olarak üzerimize düşen görev olarak,Ben Cafer Özer olarak,En az 500 ile 1.000 ytl arası 1 sezon Boyunca Resmi ürün almayı taahhüt ediyorum."
Cafer Özer imza.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
yönetim elinden geleni yapıyor artık sıra bizde ben de öncelikle 2 forma düşünüyorum kendim ve kız kardeşim için...beni da ekleyun bakaymTribün denildiğinde;
GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum