Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forma Satışı Bilgileri: Taahhütler - Gerçekleşenler ve BMN'nin Gücü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk formamız
    [ille d' 7]

Yorum

• Forma çok tatlı ( nasıl tatlı oluyorsa ) renkler felan tam süper oturmuş.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• ablem küçük değil mi
        En son Emre7 tarafından düzenlendi; 23.07.2008, 14:38.
        [ille d' 7]

Yorum

• ÇUBUKLU forma neden sadece bizde çıkması Sorun oluyor anlamıyorum ne zorları var bunlarında her sene zamanında çıkarmıyorlar çubuklu formayı

Yorum

• açıkçası ben bu formaya fazla ısınamadım
            bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• ersun hocanin basin toplantisi beni gidikliyor millet..... 60 bin taraftar bekliyoruz diyor....vulkan gibi patliyalim diyor.... herkeze mesaj olsun diyor..... bordo-mavi formalarlan gelin diyor millet......

had eherkeze gösterelim bunu yapabilcegimizi
              En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk formamız
                adamım sami
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk formamız
                  Bu Aston Villa'nın forması değil mi?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Keske birkac gun once ciksaydiAncak 20 gun sonra alabirim.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• bizim renklerimize çubuklu forma çok yakışıyor ama ne hikmetse hep en son çıkan da çubuklu forma.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Avukat arkadaşlardan bir şey rica ediyorum.Şu soracağım konuyu bir araştırsınlar ve bu konuda bize doğru bilgi versinler.

Bilmiyorum belkide dünyada bu sistem böyledir ama, kardeşim ben taraftar olarak Trabzonspor'un formasını aldığımda üzerinde reklam olsun istemiyorum.Yani Avea, ya da Ülker bizim takımın sponsoru oalbilir ama ben bu formayı sokakta giydiğimde bedava o firmaların reklamını yapmış olmuyormuyum? Hadi tribünlerde tamamda, sokakta, tatilde neden ben bu firmaların reklamını yapayım?

Buradan taraftar olarak bedava reklamını yaptığımız firmadan bir hak talep edilemez mi?
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Avukat arkadaşlardan bir şey rica ediyorum.Şu soracağım konuyu bir araştırsınlar ve bu konuda bize doğru bilgi versinler.

Bilmiyorum belkide dünyada bu sistem böyledir ama, kardeşim ben taraftar olarak Trabzonspor'un formasını aldığımda üzerinde reklam olsun istemiyorum.Yani Avea, ya da Ülker bizim takımın sponsoru oalbilir ama ben bu formayı sokakta giydiğimde bedava o firmaların reklamını yapmış olmuyormuyum? Hadi tribünlerde tamamda, sokakta, tatilde neden ben bu firmaların reklamını yapayım?

Buradan taraftar olarak bir hak talep edilemez mi?
                          abi doğru diosun aslında ama tahminimce bunun içinde kulüp belli bir ücret alıodur yani
                          bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Açıkçası bu formaya pek ısınamadım,çok sıradan.Çubuklu forma bekliyorum ben Barcelona ve inter tarzı..
                            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avukat arkadaşlardan bir şey rica ediyorum.Şu soracağım konuyu bir araştırsınlar ve bu konuda bize doğru bilgi versinler.

Buradan taraftar olarak bedava reklamını yaptığımız firmadan bir hak talep edilemez mi?
                              formalar taraftara bedava verilsin..
                              ayaklı reklam tabelasıyız sonuçta
                              [ille d' 7]

Yorum

• Bugün gittim 30 milyona çubuklu forma aldım ve bu sene almadığım tek mavi forma kaldı....artık onu da doğum günümde hediye eder birileri.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X