Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toplu Iptal

7 seneyi askin super paket uyesiyim, ayda 80 YTL oduyorum. Ligtv nin yaptigi "eceli gelen it cami duvarina .ser" deyimine tam uyuyor. Bursa maci yayinlanip kalan maclar icin acikca soz verilmezse digiturk u tamamen iptal ettirecegimi kendilerine acikca soyledim, mail ile de bildirdim. Bana programi TFF nin yaptigi YALANINI soyleyip durdular. Durumun ciddiyetini anlamisa benzemiyorlar hic. Statta eylem yapmak lazim, toplu abonelik iptalleri yaparsak daha etkili olabilir.

Yorum

• Son 5 dakka Herkes arasın

Saat 22:00

Telefon : (212)473 73 73

Yorum

• Yeni site giriş resmimiz.

Tunga
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• gösterilim şunlara gününü bide maçın 19 a alınması kötü oldu bence şimdi bunada bahane eder ezikbahçenin maçıyla çakışıyo die

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni site giriş resmimiz...

Tunga
            Sonuna kadar destek.
            Trabzonsporun ne olduğunu mutlaka anlayacaklar
            Yoksa biz onlara zorla anlatacağız..

Yorum

• bence Albayrak Lig tv maci vermezse istifa ederim desin

Yorum

• hayde arkadaslar son iki dakika

Telefon : (212)473 73 73

Yorum

• İlk olarak Trabzonlee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bence Albayrak Lig tv maci vermezse istifa ederim desin
                  Harikasın kardeş. Son iki dakika

Yorum

• arkadaşlar ARIYORUZ ........ şuan aramalar başlasın. 0212 473 7373
                    Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• bi organizasyon yapılsın lig tv yi pretesto için gerekirse siyah çelenk bırakalım kapılarına.....
                      İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                      Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Taraftar futbolcu dayanışmasını en iyi beşiktaş yapıyor. Mesala maçtan sonra kameralara futbolcular taraftarımızın yayın ile ilgili protestoları nedeniyle açıkla yapmıyacağız türü konuşmalar yapsa çok etkili olur. yönetim bir şekilde taraftarın protestosuyla ilgili açıklamalar yapsa güzel olur. Ama bu tür dayanışmaları göremiyoruz.

Yorum

• bant cikiyor
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Abi hakkaten demeç vermemelerini sağlamak gibi bir şey yaptırılabilirse mükemmel olur.. Lig TV'ye her türlü savaş !
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bant cikiyor
                              en az 3 kere ardarda 0 tuşuna basarsan bağlanıyor.

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kanal 80 de yayınlar belki geçen sene bi ara öyle olmuştu
                                o zaman 5 maç yayınlarmışlardı onun için..
                                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Yükleniyor...
                                X