Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi Avukat bi arkadaşımla konuştum. Ligtv müşteri temsilcilerinin aboneliği iptal ettirirseniz indirimden faydalandığınız meblağı geri ödemek zorunda kalırsınız diye caydırıcı olmaya çalışmaları hakkında. Belkide blöf yapıyorlar o ayrı.

Avukat arkadaşım, ligtv ile yapılan sözleşmede yada 4 büyüklerin maçını yayınlama gibi yapılan reklamları kanıt olarak kullanılırsa dava açılabilir diyor. Tazminat hususunu sordum. 250 ytl ile 1000 ytl arasında tazminat açma hakkınızda doğar dedi.

Bunu ferdi olarak değilde toplu yapılabilir dedi. Mesela istanbuldan yada Trabzondan tutulacak bir avukata vekalet vererek dedi. Ayrıca toplu olarak olduğu içinde mahkeme masrafları avukat ve harç bedelleride fazla bi yük olmaz kişi başına.

Eğer ligtv indirim dönemlerinin ücretini talep ederse bunu yapmalıyız arkadaşlar.
    Ayrıca takımımızın maçını izleyemedğimiz içinde manevi tatminat hakkımız varmış

Gelişmelere göre bu durum düzenli bir şekilde organize edilebilir.
    abi ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz. Mahkemeye toplu veya ferdi basvurup mahkemeyi kazandigimiz takdirde Digitürk maddi zarara ugrayacaktir , üyelikleri iptal etmek ilede ayni zamanda, ve bu yolun sonunda zararli olan yine Trabzonspor olacaktir cünkü havuz gelirlerinde Trabzonspora yapilmasi gereken ödemelerden cikaracaktir yani klüp maddi anlamda zarar görecektir. Simdi mahkeme, üyelik iptal etme mantiklimidir. Topu digitürke veriyorsunuz, kalenizi bos birakiyorsunuz sonrada gol oldu diyorsunuz
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Arkadaşlar geyik yapmadan lig tv aboneliklerimizi iptal edelim olay bu kadar basit!!
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• hayır bütün konuları siliolar ve bazı üyeleri banlıyorlar.Örnek : Ben
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İstanbul takımlarını tutan ve lig tv üyeliği bulunan arkadaşlarımdan rica ettim müşteri hizmetlerini aramalarını...

Üyeliklerini iptal ettirmediler ama hem müşteri hizmetlerini arayarak hem de mail atarak Trabzonspor taraftarı olmadıklarını ama futbolsever olarak Trabzonspor'un maçlarını,Gökdeniz Yattara gibi yıldız oyuncuları izlemek istediklerini aksi takdirde üyeliklerini iptal ettirmeyi düşüneceklerini söylediler.

Sağolsunlar...
          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Mailler atılmıştır...
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz. Mahkemeye toplu veya ferdi basvurup mahkemeyi kazandigimiz takdirde Digitürk maddi zarara ugrayacaktir , üyelikleri iptal etmek ilede ayni zamanda, ve bu yolun sonunda zararli olan yine Trabzonspor olacaktir cünkü havuz gelirlerinde Trabzonspora yapilmasi gereken ödemelerden cikaracaktir yani klüp maddi anlamda zarar görecektir. Simdi mahkeme, üyelik iptal etme mantiklimidir. Topu digitürke veriyorsunuz, kalenizi bos birakiyorsunuz sonrada gol oldu diyorsunuz

sen olan biteni içine sindirebiliyorsan o senin durumun kardeşim. Biz Trabzonsporumuun izleyemiyoruz, adeta gurumuzla oynanıyor sen ligtvnin kaybının peşindesin. Peki ben üyeliğimi iptal ettiriyorum deyince ligtvnin benden ceza olarak para talep etmesi hakkaniyete ne kadar uyuyor sence.
              Biz burada Trabzonspor ailesinin gücünü ispatlamaya çalışıyoruz. Klüp ligtv ile olmassa başka bir tv kanalıyla anlaşır gelirini yine elde eder.
              Zaten ligtv bize gol atmış durumda sen gol yedik diye üzülmüyorsan o senin sorunun
              En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 17:12. Sebep: .

Yorum

• bence ligtv televizyonda resmi olarak özür açıklaması yapmazsa davalar başlasın!
                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar geyik yapmadan lig tv aboneliklerimizi iptal edelim olay bu kadar basit!!
                  güzel cevap kısa ve öz tebrik ederim

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
                    sansalb@aksam.com.tr
                    kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
                    bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
                    ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü

bugun 2 kere aradim en son 5 dk önce aradım ...guvenlik cıktı kadir bey ve bora bey yoklar mışş..
                    hafta sonu olduğu ıcınde yetkili kımse yokmuş...

günlük mail.lerim devam ediyo

uyeliğimi iptal ettirdim ... pazartesi bu konu hakkında ne gibi bir hukuk yolu varsa ona boşvurucam...
                    bana verdıklerı uyelik formunda 4 BÜYÜKLER yazıyo... kim bu büyükler ...
                    __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• lig tvyi iptal ettirmekle kalmadım kanal listemden ligtv ve show tvyide sildim

Yorum

• İlk olarak shenka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet benden 2 adet digitürk üyeliği gerçekleşti arkadaşlar ayrıca işyerimde çalışan 15 personelden evinde digitürk bulunan 5 kişi içinde iptal etmesi için gerekli çalışma sonlandırıldı yanımda telefon açarak iptali gerçekleştirilmiştir. 25 000 adet tepki almışlar inşallah o kadar decoder iadesi olmuştur yaşasın trabzon yaşasın birlik beraberlik hep baraber ligtv kümeye
                        tebrikler kardeşim çok saol en iyi tepki bu işte.25 000 tepki aldıklarını nerden öğrendin?

Yorum

• Kabloları kesmek ilkel dünyadan kalma. Tepkininde adabı usülü var. Haklıyken haksız konuma düşmeyelim..

Yorum

• Ne kablosu ya Trabzona giremesinler.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tebrikler kardeşim çok saol en iyi tepki bu işte.25 000 tepki aldıklarını nerden öğrendin?
                              iptal için aradım hiçmi kimse tepki vermedi dedim 25 000 tepki aldık dediler iyi o zaman dedim 25 000 decoder satarsınız dedim sivaslılara

Yorum

• LİG TV YE KARŞI AÇILAN SAVAŞTA BAŞKA BİR CEPHE DAHA

Arkadaşlar bir şey daha var... LİG TV'NİN YANILTICI REKLAM VERMESİNDEN DOLAYI bu işi RTÜK' e de şikayet edebiliriz. Ben aradım konuştum.Şikayetimi ilettim.Sizler de arayabilirsiniz.

444 1 178 RTÜK İLETİŞİM MERKEZİ
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

Yükleniyor...
                                X