Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emirersan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu diyen müşteri temsilcisi'nin ismini soyismini aldın mı?
    aysel olabilir tam hatırlamıyorum
    Bordomavi.net

Yorum

• birde şu ligtv nin genel merkezi önüne siyah bi protesto çelengi bıraksak ne dersiniz?
      TRABZON\'luyum TRABZONSPOR\'luyum...

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaw Üyeliğimi Kabul ETmiyo Bu Site....
        O Kadar mKullanıcı adı yazdım hiç birini kabul etmedi
        facebook a mı yoksa gruba mı üye olamıyorsun anlamadım
        Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          E ne varmış bu haberde? Okuduk. Buraya 2 kez aynı mesajı yazmana değecek bir şey yok.
          ya nasil soruyorsun yawww adamlar Trabzonsporu yanlis yaziyorlar sende halla ne

var diyon abiicim=)=)=)
          Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• almanyadan ayni numara mi araniyor arkadaslar

Yorum

• Trbazonspor, 10 Şubat Pazar günü Bursaspor'u evinde konuk edecek. Bursaspor, Trabzon'u evinde devirmek istiyor.

takımımızın ismini yanlış yazmışlar arkadaş galiba onu belirtmek istiyor...
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                numarayi verirmisinz lig tv nin
                0212 473 73 73
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• aradım konuştum.eğer yayınlanmassa üyeliğimi iptal edicem dedim.adam sadece bu hafta yayınlamıyoruz.fakat sene sonuna kadar tüm maçları yayınlayacaz dedi.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• var mı bir geişme yok galiba
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      almanyadan ayni numara mi araniyor arkadaslar
                      0090212 473 73 73
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yahu niye hep bu arızalar beni bulur!!! 0212 473 73 73 arayıpta karşıma çıkan bayan bana demezmiki '' bu 1 haftaya özgü bir şey, bu hafta 4 büyük maç olduğu için Trabzon maçı yayınlanmıyor!!!!'' deyince bende zaten şalterler attı. Artık kız bunu ağzından kaçırdığını o kadar pişman oldu ki; artık gerisini siz tahmin edin...
                        gercekten öylemi dedi... yazik olmus kiza tahmin edebiliyorum

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abicim işe yaramıyor şunu denemekten vazgeçin sinirlerim bozuldu

Bende de işe yaradı...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu Arada arkadaşlar Avatarları Değiştirdiniz mi?Bence Pazar günü aksamına kadar aynı avatarı kullanalım.Dün aksam Güzel başlandı böyle devam etsin.Sonuçta Buraya bizden olmayanlarda giriyor.
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Only_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.internetspor.com/v3/futbo...?haberID=68443

abiler lütfen bir bakiniz bu habere !!!

cok ilginc bir sey var adamalr Trabzonspor´u yanlis yaziyorlar adamlar

bizim gururumuz ile oynuyorlar!
                              Haberde ne varmış anlamadım aynı haberi 3 defa okutup haberin raitingi artırmaktan başka bir işe yaramadı..
                              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• arkadaşlar biz bu yola baş koyduk
                                ben Trabzonda deilim onun için maçı anca televizyondan izleyebilirim.
                                eğer bu maçı vermezlerse bi daha lig tv ile ilişkimiz kesilsin derim ben.
                                stadada almayalım onları.

Yorum

Yükleniyor...
                                X