Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu gönderdiğimiz mailler nasıl okunuyor imlyonlarca gönderdikk bunlar incelemeye alınıyor mu dikkate alınıor mu merak ettim acaba?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaşlar kulüpte pofesyonel işler sorumlusu olan caner çuvalcıoğlu dayımın oğlu hani şu kulübede görmüşünüzdür kel ve iri olan,ona ulaşmaya çalışıyorum kulübünde gerekli tepkiyi koyması için elimizden geleni yapmalıyız ama biliyorsunuz onların tüm gündemi kongre şu an ben elimden geleni yapıcam.

Yorum

• Eğer Sene Başında Yayınladıkları Reklamı Bulabilirsek İyi Olur.....
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu gönderdiğimiz mailler nasıl okunuyor imlyonlarca gönderdikk bunlar incelemeye alınıyor mu dikkate alınıor mu merak ettim acaba?
          en azından orda milyonlarca maili goruyorlar. sonucta kimden, nicin geldiklerini bildiklerine göre okumasalar bile farketmez

Yorum

• TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
            Telefon: 0216 349 85 10 PBX
            Faks : 0216 414 80 68
            Adresimiz: Yoğurtçu Şükrü Sokak No:53/2 Kadıköy-İstanbul
            Kadıköy Nüfus Müdürlüğü’nün en üst katındayız. Kadıköy İskelesinden derneğimize gelişiniz 5 dakikadır.
            E-Posta Adresleri: merkez@tukoder.org.tr
            tukoder@tukoder.org.tr
            ankara@tukoder.org.tr
            izmir@tukoder.org.tr
            besiktas@tukoder.org.tr
            Çalışma Saatlerimiz: Haftaiçi 10.00 ile 16.00 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır.

Yorum

• Bugün kritik bir gün arkadaşlar
              Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
              sansalb@aksam.com.tr
              kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
              bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
              ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar kulüpte pofesyonel işler sorumlusu olan caner çuvalcıoğlu dayımın oğlu hani şu kulübede görmüşünüzdür kel ve iri olan,ona ulaşmaya çalışıyorum kulübünde gerekli tepkiyi koyması için elimizden geleni yapmalıyız ama biliyorsunuz onların tüm gündemi kongre şu an ben elimden geleni yapıcam.

eyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...
                TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
                  Telefon: 0216 349 85 10 PBX
                  Faks : 0216 414 80 68
                  Adresimiz: Yoğurtçu Şükrü Sokak No:53/2 Kadıköy-İstanbul
                  Kadıköy Nüfus Müdürlüğü’nün en üst katındayız. Kadıköy İskelesinden derneğimize gelişiniz 5 dakikadır.
                  E-Posta Adresleri: merkez@tukoder.org.tr
                  tukoder@tukoder.org.tr
                  ankara@tukoder.org.tr
                  izmir@tukoder.org.tr
                  besiktas@tukoder.org.tr
                  Çalışma Saatlerimiz: Haftaiçi 10.00 ile 16.00 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır.
                  bide tukoder'i de mi mail bombardımanına tutsaydık acaba

Yorum

• İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    HAYDE RENKDAŞLAR ŞE ŞEREFSİZ ŞANSALI MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEP BERABER HERKES MAİL YOLLASIN..YOLLADIĞI MAİLİ 5 10 KERE YOLLASIN SELAMLAR....

sansal.buyuka@aksam.com.tr .....
                    Sansala mi, Lig tv ye mi mail yazacagiz? Ben hepsine yazdimda, bu 14 le 15 arasi hangisine yazalim?
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Şansal Büyüka'ya attığım mail sonrasında mail ulaşmadı hatası verdi.Acaba mail adresini mi kapattı ne yaptı.
                      keyif adamı ..

Yorum

• abiler bir dogru bir yere gönderelim mesela LIG TV ´de bizte

ulasin bir yere gönderirisek hepimiz belki daha faydali olur

sonra adamlar bikar!!!
                        Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• Bunun adı skandaldır. Ligin gidişatıymış. Sivas liderken niye yayınlamıyodunuz da 3. oldu yayınlamaya başladınız ? Protestoya devam, durmak yok !
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetime bu kadar tepki gösterseydikk şimdiye kadar çok tan yol almışlardı lig tv ye bu milletin ne kadar garezi varmış anlamadım
                            İlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sevgili arkadasımıza
                            kocaman bir alkış....
                            Bende her ikinizi alkışlıyorum, ölü toprağı serpilen taraftarımızın bir patlatma noktası yaşanırken hedef saptırmaya yönelik yazılarınızla gurur duyuyorum. Bizim hedefimiz bu şimdi değil mi ? Ayrıca bu forumu biraz takip edenler kimden hazedip edilmediğini de iyi bilirler.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla bu arkadaşın site adına böyle bir mail atma hakkı yok. Enterasan bir durum oldu.

benim attığım mesajdanmı bahsediyorsunuz arkadaşım ?
                              Karaktersiz Burak Yılmaz... Adın Karaktersizlerin en büyüğü olarak yazıldı...

Yorum

• maç saat 19:00 a alınmış
                                gerçekden mi 19 da kimin maçı vardı kii onun yerine bizim maçı aldılar ne oduu bi gelişme var galiba
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X