bu gönderdiğimiz mailler nasıl okunuyor imlyonlarca gönderdikk bunlar incelemeye alınıyor mu dikkate alınıor mu merak ettim acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
arkadaşlar kulüpte pofesyonel işler sorumlusu olan caner çuvalcıoğlu dayımın oğlu hani şu kulübede görmüşünüzdür kel ve iri olan,ona ulaşmaya çalışıyorum kulübünde gerekli tepkiyi koyması için elimizden geleni yapmalıyız ama biliyorsunuz onların tüm gündemi kongre şu an ben elimden geleni yapıcam.
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gönderdiğimiz mailler nasıl okunuyor imlyonlarca gönderdikk bunlar incelemeye alınıyor mu dikkate alınıor mu merak ettim acaba?
Yorum
-
TÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
Telefon: 0216 349 85 10 PBX
Faks : 0216 414 80 68
Adresimiz: Yoğurtçu Şükrü Sokak No:53/2 Kadıköy-İstanbul
Kadıköy Nüfus Müdürlüğü’nün en üst katındayız. Kadıköy İskelesinden derneğimize gelişiniz 5 dakikadır.
E-Posta Adresleri: merkez@tukoder.org.tr
tukoder@tukoder.org.tr
ankara@tukoder.org.tr
izmir@tukoder.org.tr
besiktas@tukoder.org.tr
Çalışma Saatlerimiz: Haftaiçi 10.00 ile 16.00 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır.
Yorum
-
Bugün kritik bir gün arkadaşlar
Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...
HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !
işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin
BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:
sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
sansalb@aksam.com.tr
kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar kulüpte pofesyonel işler sorumlusu olan caner çuvalcıoğlu dayımın oğlu hani şu kulübede görmüşünüzdür kel ve iri olan,ona ulaşmaya çalışıyorum kulübünde gerekli tepkiyi koyması için elimizden geleni yapmalıyız ama biliyorsunuz onların tüm gündemi kongre şu an ben elimden geleni yapıcam.
eyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTÜKETİCİYİ KORUMA DERNEĞİ GENEL MERKEZİ
Telefon: 0216 349 85 10 PBX
Faks : 0216 414 80 68
Adresimiz: Yoğurtçu Şükrü Sokak No:53/2 Kadıköy-İstanbul
Kadıköy Nüfus Müdürlüğü’nün en üst katındayız. Kadıköy İskelesinden derneğimize gelişiniz 5 dakikadır.
E-Posta Adresleri: merkez@tukoder.org.tr
tukoder@tukoder.org.tr
ankara@tukoder.org.tr
izmir@tukoder.org.tr
besiktas@tukoder.org.tr
Çalışma Saatlerimiz: Haftaiçi 10.00 ile 16.00 arası ve Cumartesi günü saat:10.00 ile 12.00 arasındadır.
Yorum
-
İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAYDE RENKDAŞLAR ŞE ŞEREFSİZ ŞANSALI MAİL YAĞMURUNA TUTALIM HEP BERABER HERKES MAİL YOLLASIN..YOLLADIĞI MAİLİ 5 10 KERE YOLLASIN SELAMLAR....
sansal.buyuka@aksam.com.tr .....insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetime bu kadar tepki gösterseydikk şimdiye kadar çok tan yol almışlardı lig tv ye bu milletin ne kadar garezi varmış anlamadımİlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili arkadasımıza
kocaman bir alkış....Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu arkadaşın site adına böyle bir mail atma hakkı yok. Enterasan bir durum oldu.
benim attığım mesajdanmı bahsediyorsunuz arkadaşım ?Karaktersiz Burak Yılmaz... Adın Karaktersizlerin en büyüğü olarak yazıldı...
Yorum
Yorum