beyler ligtv guide daki son durum ne evde olmadığmdan bakamıyorum!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Bora Kocyigit in yatacak yeri yok eger gercekten bu isi o dusunmusse.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
bEYLER INANMAYACAKSINIZ!!
Kendi uyeligimizi zaten anneme iptal ettirmistim,Turkiyeyi arayip(Sydneyde ogrenciyim)
Yarim saat once amcamlarida aradim dedim bole bole Bizim maclari yayinlamicaklarmis bundan sonra
Amcam: Nasssiiiiiiiiiiiiiiiii diye karsilik verdi
Verdim gazi dedim ole iste yok mac falan, felanina kodugumun dijidurki dedi amcam bekle hemen iptal ettiriyrum dedi dedum aricam seni ha ,he he tamam ara beni 10 dakkaya dedi.
Malum 10 dakka sonra aradim
-Usagum gariya ole bi sovdum ki daha istesemde beni abone etmezler dedi..Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Simdi rtüge su maili yolladim, sizlerde sikayetinizi dile getirin cok sayida sikayet olursa dikkate alirlar..
iyi günler ; ben bir konu hakkinda sizlerden bilgi almak istiyorum mac yayinlarini veren yayinci sirket lig tv sezon basinda trabzonsporun maclarini yayinlayacagim diye reklam yapti ve bizlerde bu reklama binaen lig tv ye üye olduk ama lig tv bizim maclari yayinlamama karari aldi acaba burada izleyici kandirma durumu yok mu ben sikayetimi belirtmek icin lig tv yi aradim bana oradaki görevli resmen yalan söyledi maclarin yayinlarini türkiye futbol federasyonun belirledigini söyledi ama futbol federasyonunu arayinca böyle birsey olmadigini resmen yalan ifadede bulunuldugu ortaya cikti ve bu yalan benim gibi binlerce kisiye söyledi..etik kurallara uymayan bu davranis hakkinda nasil bir yaptirim yapabilirsiniz, hukuksal bir magduriyet varmidir bu konuda beni bilgilendirir ve gerekeni yaparsaniz memnun olurum..saygilarimla..Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayir bu tamamen Sansal Büyüki...nenin düsüncesidir, bunun sinyallerini daha önce vermisti zaten...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
bEYLER INANMAYACAKSINIZ!!
Kendi uyeligimizi zaten anneme iptal ettirmistim,Turkiyeyi arayip(Sydneyde ogrenciyim)
Yarim saat once amcamlarida aradim dedim bole bole Bizim maclari yayinlamicaklarmis bundan sonra
Verdim gazi dedim ole iste yok mac falan, felanina kodugumun dijidurki dedi amcam bekle hemen iptal ettiriyrum dedi dedum aricam seni ha ,he he tamam ara beni 10 dakkaya dedi.
-Usagum gariya ole bi sovdum ki daha istesemde beni abone etmezler dedi..
süperTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmi Perekli ile görüştüm arkadaşlar eğer olurda bursa maçı yayınlanmazsa futbolcularımızdan bizim hislerimizi yansıtan tavır göstermesini istedim.Yarım saat sonra tekrar görüşeceğiz.Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
Bana "dört büyüklerin süper lig'deki tüm maçları..." gibi bir reklam hatırlıyorum gibi geliyor sanki. Varsa eninde sonunda bulunur. Hatta birinin kesin hatırlaması da yeter, görüntülerin yasal olarak kayıt altında tutlması zorunluluğu var ve bunları değiştiremezler. Belki "naklen denmiyor" ayağına yatabilirler ama önemli olan benim tüketici olarak ne anladığım. Tüketici olarak algıladığımız şey de "her hafta maçınızı vereceğiz" mesajı. Sanırım yavaş yavaş tüketici makhemesine doğru götürecek bizi süreç. Sözleşmede ne yazdığı da önemli elbette, ancak sözleşmeye aykırı reklam yapamazlar ki... Ben gerçekten tüm maçlarımızın canlı olarak yayınlanacağını düşünüyordum mesela.
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebEYLER INANMAYACAKSINIZ!!
-Usagum gariya ole bi sovdum ki daha istesemde beni abone etmezler dedi..Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
----------------------UYUMAYALIM--------------------------------------------
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...!!!Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
Yorum