Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizim topçular röportaj için gelen lig tv muhabirlerine tepki gösterip konuşmamış
    aferin uşaklara..
    nerden duydun abii eğer geçrkden öyle ise süper yaa muhteşemm olur çok iyi olur lig tv ye pardon ezik tv ye karşşıı
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Necmi Perekli ile görüştüm arkadaşlar eğer olurda bursa maçı yayınlanmazsa futbolcularımızdan bizim hislerimizi yansıtan tavır göstermesini istedim.Yarım saat sonra tekrar görüşeceğiz.

cok süper ligtv ye röportaj felan vermesinler ERSUN YANAL dahil...yani protestomuzu koyalim...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar bu işi başaracaz.Allah yardımcımız olsun
        üstad sivas forumunu bile ele gecirmisiz senide gördüm orada ..sivassporlular bile bize hak veriyor onlar mac sayisinin arttirilmasindan yana yoksa baslarina gelecekleri biliyorlar..
        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• arkadaşlar ben geçen sene son 4 maçımızı yayınlamadıkları için iptal başvuru yapmıştım tabi hemen aramışlardı bu olay bu sezon için geçerli yeni sezonda 4BÜYÜKLERİN maçları yayınlanmaya devam edicek hatta size indirimde yapalım üyeliğiniz devam etsin dediler. ben de kendilerine hiç inandırıcı değilsiniz en ufak bi kötü gidişte aynısını yaparsınız dedim ve iptal ettirmiştim. görüyorumki çok haklıymışım. hepinize gösterdiğiniz duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim. TRABZONSPORUMUZUN büyüklüğünü tartışmayız tartıştırmayız...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana "dört büyüklerin süper lig'deki tüm maçları..." gibi bir reklam hatırlıyorum gibi geliyor sanki. Varsa eninde sonunda bulunur. Hatta birinin kesin hatırlaması da yeter, görüntülerin yasal olarak kayıt altında tutlması zorunluluğu var ve bunları değiştiremezler. Belki "naklen denmiyor" ayağına yatabilirler ama önemli olan benim tüketici olarak ne anladığım. Tüketici olarak algıladığımız şey de "her hafta maçınızı vereceğiz" mesajı. Sanırım yavaş yavaş tüketici makhemesine doğru götürecek bizi süreç. Sözleşmede ne yazdığı da önemli elbette, ancak sözleşmeye aykırı reklam yapamazlar ki... Ben gerçekten tüm maçlarımızın canlı olarak yayınlanacağını düşünüyordum mesela.
            bende öyle hatırlıyorum hatta şu dsmart çekişmesi olduktan sonra özellikle bir reklam yapmışlardı 2010 a kadar falan die??

Yorum

• İlk olarak A.FARUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maç yayınlazmazsa ve maçtan sonraki basın toplantısında Ersun Yanal" ligtv den arkadaşlar varsa ya dışarı çıksınlar yada konuşmayacağım" dese çok karizma olur. İnşallah bizimle aynı duyguları paylaşıyordur
              gerçekten mükemmel olur tek kelimeyle ..

cuk diye oturur

Yorum

• Arkadaşlar forumumuza Digiturk'un ve Lig TV'nin yapmış oldukları açıklamaları koymayın !
                Harhangi bir gazeteden benzer açıklamaları da koymayın !

Tamamiyle tepkileri engellemeye yönelik bir açıklamadır.

LigTV'den gelen mesajlar otomatik olarak gelmektedir. Yani mesajına cevap verildiğini düşünmeyiniz.
                Ama göndermeye de devam ediniz.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• Hatırlatma yapma gereği duyuyorum.!
                  Digiturk yaptığı açıklamada Bursaspor maçından sonraki maçları yayınlayacaklarını duyurdu.
                  Ama bizim derdimiz neden Bursaspor maçının yayınlanmıyor olmasından ziyade ,Lig Tv nin Trabzonsporun maçını yayından kaldırma cesaretini kendinde bulmasınadır!
                  Bugün tek maçın yayınlanmamasına tepkisiz kalırsak yarın başka maçlardada aynı şeyi yapacaklar. ve bunlara en iyi tepki onları en sevdikleri yerden vurmak olacak. Decoderlerini iade ederek!
                  Binlerce decoderleri olur ..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• lig tv protesto....15:00 da buluşalım...

----------------------UYUMAYALIM--------------------------------------------

BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...!!!
                    Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Bugün kritik bir gün arkadaşlar
                      Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
                      sansalb@aksam.com.tr
                      kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
                      bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
                      ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• evt bu önemli kimse bi yere ayrılmasın saat 15 de herkes burda olsn güzel bi iş çıkarırız

Yorum

• çok önemsediğim için bu olayı ayrı topic açma ihtiyacı hisseettim arkadaşlar 16 dan sonra kapatabilirizde sorun değil
                          Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• Yoğun bir şekilde tepki vermeye devam arkadaşlar...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• E-mail Adresinide Yazsaniz Iyi Olur Herhalde?
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• yönetime bu kadar tepki gösterseydikk şimdiye kadar çok tan yol almışlardı lig tv ye bu milletin ne kadar garezi varmış anlamadım
                                GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X