Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine aradım arkadaşlar bu sefer Arzu isimli bi bayanla görüştüm kendi pc lerindeki sayfalarında Trabzonspor maçı gözüküyormuş canlı yayında ligtv.com.tr de neden sivas maçı yazıyo o zaman dedim belkide güncellememiştirler bi arayayım düzelttireyim dedi))
    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl ettiremiyorsun. o şekilde mi sözleşme yaptın. biz istediğimiz zaman iptal ettirebiliyoruz.
      Iptal ettiremiyormusum 2009'a kadar sözlesmedede öle yaziyor, yani 2009'a kadar sözlesmem varmis, acaba mahkeme yoluyla denesem iptal ettirebilirmiyim?
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Yaa Orada Biri Var la.k la.k CEvaplar Veriyo Dövecem Ben Bunu en Sonunda Zate siniirliyim bi 4 büyüklüğü tartışıyo...
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi yanlis anladin. yani sen aramasaydin biz hala yayinlanmiyacak zanedecektik. milletini haberi olmayacakti. sagol aradigin icin
          kardeş kusura bakma zaten yanşış anladığımı anlayınca düzelttim mesajımı özür dilerim.
          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• türkiyedeki sivas taraftarı kadar evinde digiturk bulunun trabzonsporlu var be..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• haydi beyler şu digitürk forumuna hadii tepkiyi göstertelim

2 dk da üye olunuyor hadi
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Sivasspor maci Trabzonspor maci kadar reyting yapmayacagina göre en gec bir sonraki mac eski düzene gecerler gene.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yaa ayda yılda bir maç izleyecektik yönetim değişecektii bursa gelecektii takımı izleyecektikk kampdan sonra bütün şevkimizin içine limon suyu sıktılar Allah sizi bildiği gibi yapsın
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=5451 şu foruma üye olanlardan ricam şunu oraya yazabilirlermi .........................'Biz o zamanın tartışmasız ve açık ara dünyanın en iyi takımı olan liverpool'a AVNİ AKER'in çimlerini yedirirken 8taş 20 yıldır şampiyon olamayan liverpool'a 8-0 yenilmedi mi?Bizi o istanbul'un 3 işe yaramaz takımıyla karıştırmayın

Yorum

• şu yönetimin sinirini çıkarayım şu lig tvden akılları başlarına gelir nuriden çektiğimiz yetmiyormuş gibi bide bunlar çıktı yarın görüşürüm ben onlarla...
                      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• galiba ban yiyeceğiz orada ordaki embesil yalvarıyor admine at bunları diye
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=5451 şu foruma üye olanlardan ricam şunu oraya yazabilirlermi .........................'Biz o zamanın tartışmasız ve açık ara dünyanın en iyi takımı olan liverpool'a AVNİ AKER'in çimlerini yedirirken 8taş 20 yıldır şampiyon olamayan liverpool'a 8-0 yenilmedi mi?Bizi o istanbul'un 3 işe yaramaz takımıyla karıştırmayın
                          maglesef şuan sportif başarı ile övünecek halde deiliz

Yorum

• İzmirden Biri Var Ama Harbiden Adamı Sinir Ediyo Ne Yapsam .....
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maglesef şuan sportif başarı ile övünecek halde deiliz
                              evet şu anki durumda sportif başarımız gerçekten rezalet durumda ama kimse büyüklüğümüzü tartışaçak durumda değil

Yorum

• admin kilitledi topiği alayı şerefsiz bunların
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X