Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, bu sayfada bu konuyla alakalı başlık açıldı. Tepkilerimizi orada da yazalım.

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
      al sana bi neden
      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• "resmi" sitemizde

yayin: lig tv yaziyor

bizimkiler hala ayakta uyuyor

Yorum

• ligtvden cevap alan oldumu??
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
            git decoderi at kafalarına onlar anlarlar tepkini

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ligtvden cevap alan oldumu??
              bence cvp vermezler, kesin gulusuyorlardir

Yorum

• İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                git decoderi at kafalarına onlar anlarlar tepkini

bide tv kanali cagirin. cinnet geciren taraftar diye haberlere cikarsin. bütün türkiye görür bu yüzsüzlügü

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ligtvden cevap alan oldumu??
                  cvp yok şerefsizlerden
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.
                    KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                    Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      cvp yok şerefsizlerden

köpekler.

Yorum

• ben devam ediyorum arakdaşlar bu şerefsizler kitlenmeden cevap vermezler
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.

aramasaydin ne yapacaktik. yüzsüzler niye yayin akisindan cikarmislar? bunlarin isi belli olmaz. adami sirtindan vururlar. bakip görücez. yinede tesekkürler

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet hakkimiz var ama bizimliler beceremez

ligtv sezon baslamadan once ts nin butun maclarini yayinlayacaklarini belirtmisti
                            sen uye degilmisin bunu seninde yapma hakkin war
                            seni kandirmis oluyorlar ve tazminat davasi acabilirsin tabi lig tv uyeligin warsa
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• liğ tv kapatamayan arkadaslar sürekliarayip trabzonspor maci yaynlanmıyorsa
                              kapatacam desin birde bu hafta oynanacak maca liğtv alınmasin yayin yoksa
                              cekimde yok
                              bordo mavi

Yorum

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.
                                oyun mu oynuyo milletle bunlar
                                Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Yükleniyor...
                                X