Arkadaşlar, bu sayfada bu konuyla alakalı başlık açıldı. Tepkilerimizi orada da yazalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
"resmi" sitemizde
yayin: lig tv yaziyor
bizimkiler hala ayakta uyuyor
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerefsizler yine basladilar, ben iptal etmek icin cok ugrastim ama olmuyor sözlesmem 2009'a kadar bu süre icerisinde iptal ettiremiyorum, cibiliyetsizleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtvden cevap alan oldumu??
Yorum
-
İlk olarak mustafa gürsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegit decoderi at kafalarına onlar anlarlar tepkini
bide tv kanali cagirin. cinnet geciren taraftar diye haberlere cikarsin. bütün türkiye görür bu yüzsüzlügüonurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtvden cevap alan oldumu??Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
Arkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.
aramasaydin ne yapacaktik. yüzsüzler niye yayin akisindan cikarmislar? bunlarin isi belli olmaz. adami sirtindan vururlar. bakip görücez. yinede tesekkürleronurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet hakkimiz var ama bizimliler beceremez
ligtv sezon baslamadan once ts nin butun maclarini yayinlayacaklarini belirtmisti
seni kandirmis oluyorlar ve tazminat davasi acabilirsin tabi lig tv uyeligin warsaGitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar az önce lig tv yi aradım Trabzonspor maçı pazar günü yayınlanacak diyor,dedim yayın akışında bizim maç gözükmüyor oda yanlışınız var kesinlikle yayınlanacak dedi.lig tv nin Trabzonspor maçlarını verme garantisi verdiğini söyledim evet doğru dedi ve veriyor dedi önümüzdeki 3 haftalık yayın akışında Trabzonsporun maçları naklen veriliyor dedi bende inşallah doğrudur dedim oda doğu dedi olmazsa yine ararız napalım.Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
Yorum