Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başarılar elde edilen kupa zaferleri elde edilen şampiyonluklar aylara ve geçici süreliğine kazanılmadığı gibi bir anda bu başarıları göz ardı edemezsiniz ...

günlük başarılar Trabzonsporun önemini silemez...

Trabzonspor un bir anlık kötü dönemincden yararlanıp arkasında bulundurduğu taraftar topluluğunuda hiçe saymamanız gerekmektedir ...

Trabzonsporun maçı yayınlanmalı....

kişisel egolar ve birilerinin dayatması ile sivasspor büyütülemez....

bu saçma kararınızı bir daha gözden geçirmeli ve büyük kulübün bu hakkını geri iade etmelisiniz....

bu linke gönderilmiştir

Yorum

• You have been banned for the following reason:
      Üyelerle tartışmak ve polemik yaratmak
      Date the ban will be lifted: 02-08-2008
      beni de attı zorlarına gitti doğruları dememiz
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        modemin fisini cek, yeniden baglan. yeni ip veriliyor ozaman. sonra gir istedigini yap ;-)
        saol dostum

tekrar banlandım
        En son jefferson61sefa tarafından düzenlendi; 05.02.2008, 19:52.
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Arkadaşlar herkes sakin olsun ve tepkisini göstersin.

Adım gibi eminim biz bu macı yayınlatacağız.

Peşpeşe gönderin mailleri. Üşenmek yok.
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bende viyanali nickiyle girip konu actim ama birazdan banlarlar benide
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• işlerine gelmeyen mesajları siliyor terbiyesizler bu nasıl anlayış...

Yorum

• şerefsizz herifller yarınki ilk işim lig tviyi kapattırmak olacak
                TRABZONSPOR
                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• banladi serefsiz
                  Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• lig tv ye mi yoksa digitürke mi gönderiyorsunuz sikayetleri?

Yorum

• ya hemen siliyo şerefsizler

Yorum

• sivas ın maçını toplasan kaç kişi izler?yukarda arkadaşın biri demiş Trabzonun maçını kim izliyor diye?İzlemediği belli,Benim izlediğim yerde 200 kişilik 50-60 kişiyi buluyor.ve bu türkiyenin birçok bölgesinde böyle.sivasın maçı kaç bölgede izleniyor?bölgeyi bıraktım.Toplam ilçelerini saysınlar biz bölgeleri sayalım.Bakalım hangisi daha çok?
                        İstanbul medyası yaptı yapacağını,2 sene önce iptal ettirmiştik bu tip olaylardan sebep daha da almamıştık.
                        Tepki nasıl oluyorsa biri bişi söylesin.Email mi fax mı artık nasılsa
                        İletişim adresi verebilir mi biri?
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Arkadaslar tepkimizi sakin ve sogukkanli bir sekilde vermemiz lazim. Hakli olan biziz, telase gerek yok. Üyelik iptali ve tazminat davasi ile efendi efendi tehdit edilebilir DT.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bizden başka kimseden çekmiyor bu herifler böylesine Am a abicim adamlar "Gelin bizi kaşıyın" diyorlar,biz neeedelim

Maç yayınlamamak? Hala anlamadılar mı ki,ne halt etmeye çalışırlarsa çalışsınlar,baskı sonucu yla geliyorlar?
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bir trabzonlu ban yer bin trabzonlu giriş yapar şimdi ben yağlıycam onları

Yorum

• Bİ Konuda Bn Acayim Barİ
                                TRABZONSPOR
                                https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Yükleniyor...
                                X