Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 134 HAFTA SONRA LİDER

Trabzonspor, lig lideri Beşiktaş'ın puan yitirmesiyle birlikte ligde 134 hafta sonra liderlik koltuğuna oturdu.

Bordo-mavililer en son, 2004-2005 sezonunun 7. haftasında 19 puanla Fenerbahçe ile birlikte liderliği paylaşmışlardı.

ligtv.com.tr

ağlamak istiyorum
    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• 'Mehmet Topuz mu? Gündemimizde yok'

Bordo-Mavili yöneticiler, Yattara´nın gidişinin kesinleşmesiyle birlikte Mehmet Topuz´un transfer edileceği yönündeki söylentilere sert tepki gösterdi.

Bordo-Mavili yöneticiler, Yattara’nın gidişinin kesinleşmesiyle birlikte Mehmet Topuz’un transfer edileceği yönündeki söylentilere sert tepki gösterdi. Gineli futbolcunun yokluğunda kendilerini panik havasına girmiş gibi göstermeye çalışanlar olduğunu öne süren idareciler, “Takımımızda Yattara’nın boşluğunu doldurabilecek kapasitede çok kaliteli oyuncular var. Bu konuda ne bizim bir sıkıntımız var ne de teknik ekibin. Zaten transfer sezonu kapalı. Herhangi bir oyuncuyu kadromuza katmak istesek Ocak ayına kadar beklememiz gerekir. Bu durumda Kayserispor’a haksızlık etmiş oluruz. Net bir şekilde ifade etmek gerekirse Mehmet Topuz gündemimizde yok ve Yattara’nın yerine herhangi bir oyuncu da aramıyoruz” diye görüş bildirdi.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzon'dan Mehmet Topuz bombası

Bordo-mavililer, Yattara'nın boşluğunu Kayserisporlu Mehmet Topuz ile dolduracak.

Topuz hamlesi

Kesenin ağzını açan Trabzonspor, Mehmet Topuz'u ara transferde renklerine katmak için harekete geçti.

İbrahima Yattara'yı Katar'ın Al Sadd takımına 10.8 milyon euro'ya satan Trabzonspor, Kayserispor'un yıldızına kanca attı. Gineli futbolcunun yerini Mehmet Topuz ile doldurmayı planlayan bordo-mavili yönetiminin, devre arasında bu transferi gerçekleştirmek için karar aldığı öğrenildi. Gökhan Ünal transferi nedeniyle Trabzon yönetimi ile ilişkileri iyi olan Kayserispor'un, bu oyuncuyu bordo-mavili takıma verme konusunda bir zorluk çıkarmaması bekleniyor.

Gökhan örneği

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak yönetim kuruluna olumlu rapor verdiği ve bu futbolcunun alınması halinde takıma güç katacağını dile getirdiği belirtildi. Kayserispor, Gökhan Ünal'ı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın istemesine rağmen Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt vermişti. Önümüzdeki günlerde bordo-mavililerin resmen Kayserispor'un kapısını çalması bekleniyor.

Kaynak fotomaç

Yorum

• Merkez Hakem Kurulu, Ertuğrul Sağlam'ı yalanladı..

Merkez Hakem Kurulu, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda dün akşam oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor- Beşiktaş A.Ş. Turkcell Süper Lig maçı bitiminde yaşandığı söylenen diyaloglara açıklık getirerek yazılı bir açıklamada bulundu.

Yazıda şöyle denildi: "Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'dan "pardon" diyerek, yaptığı gol iptali ile ilgili özür dilediği yolundaki iddialar tamamen gerçek dışıdır. Hakem Bülent Yıldırım, maç bitiminde Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam ya da herhangi bir kulüp sorumlusuyla arasında hiçbir diyalog gerçekleşmemiştir"
          ERTUĞRUL SAĞLAM: ÖZÜR DİLEDİ
          İstanbul Büyükşehir belediyespor - Beşiktaş maçına hakem Bülent Yıldırım’ın kararları damgasını vurdu. 58. dakikada Nobre, 83. dakikada da Delgado’nun gollerini saymayan Yıldırım’ın kararları siyah-beyazlıların tepkisine neden oldu.
          Özellikle ikinci golün verilmemesine isyan eden Beşiktaşlılar, maçın hakeminin de hatasını anladığını öne sürdüler.
          Karşılaşmanın ardından dakikalarca hakem üçlüsüyle görüşmek için bekleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, amacına ulaşamayınca soyunma odasına yöneldi. Sağlam, hakemin sadece kendisine “Kusura bakmayın” dediğini belirterek, “Geçtiğimiz sezon bu sözleri çok duyduğumuz için alıştık artık” yorumunu yaptı. Ertuğrul hoca, “İki tane filelere giden golümüz var. Hakemin vermediği net bir gol var, kiminle konuşsak ‘gol’ dedi. Eğer öyleyse yazık oldu” yorumunu yaptı.

İstanbul DHA

Yorum

• sivas bizimle aynı puana sahip değildi ayrıca fb ile maçları 1-1 degil 2-1 bitti . Ana sayfadaki bu haberde hata var .

Trabonspor ile birlikte aynı puan'a sahip Sivasspor kendi evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, bu akşam(cumartesi)'da Beşiktaş deplasmanda İ.B.Belediyespor ile aynı skorla berabere kaldı.
            Avni Aker stadyumunda rekibi Antalyaspor'u güzel oyunla 3-2 mağlup eden Trabzonspor puanını 13'e çıkartarak bu iki takımın önüne geçti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Trabzonspor en son 2003-2004 sezonunda yani tam 134 hafta önce 19 puan'a sahip Fenerbahçeyle liderliği paylaşmıştı.

Artık, LİDERİN RENGİ BORDO-MAVİ.

BMN Haber
            Mirac ÇİFTÇİ
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Güneş'li Seoul şampiyonluğa
              29 09 2008 01:30
              Şenol Güneş'in çalıştırdığı FC Seoul, Güney Kore Ligi'nde fırtınalar estiriyor. Son 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen Güneş'in takımı şampiyonluğa koşuyor.
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• teklif gelmedi

Kayseri'den Topuz açıklaması
                28 Eylül 2008 / 13:32
                Kayserispor Trabzonspor'un Mehmet Topuz'u transfer etmek istediği yolundaki haberlere ve söylentilere sert tepki verdi.

Kayserispor Kulübü, Trabzonspor'un Katar'a giden yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın yerine Mehmet Topuz'u transfer etmek istediği yolundaki haberlere ve söylentilere sert tepki verdi.
                Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu " Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Bize ne böyle teklif geldi nede bizim kaptanımızı bırakmamız söz konusu. Herkes işine baksın" dedi

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, medyada yer alan haberlere karşın kendilerine Trabzonspor'dan Mehmet Topuz'la ilgili bir teklif gelmediğini söyledi. Miraboğlu, " Sezon başından bu yana çeşitli kulüplerden kaptanımız Mehmet Topuz'un transfer olacağı yolundaki söylentilerin aslı esası olmadığı görüldü. Şimdi de Trabzonspor yakıştırması söz konusu ediliyor.

Bana göre bunlar can sıkmaktan öteye gitmeyen söylentiler. Kayserispor taraftarı sakin olsun. Kesinlikle kaptanımızı bırakmıyoruz. Bize şu ana kadar gelmiş resmi bir teklifte yok. Bizim de oyuncumuzu bırakmaya niyetimiz yok. Kimse kendi kendine gelin güveyi olmasın'.Herkes işine baksın "diye konuştu
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Ailesi uğurlu geldi

EKLENME TARİHİ : 29.9.2008

Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasında teknik direktör Ersun Yanal´ı, ailesi de yalnız bırakmadı.

Büyük bir heyecana sahne olan Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasında teknik direktör Ersun Yanal’ı, ailesi de yalnız bırakmadı. Bordo-Mavililer’in iki kez yenik duruma düşmesine rağmen 3-2’lik skorla kazandığı mücadelede Hüseyin Avni Aker Stadı’nda tecrübeli teknik adama, Yanal’ın annesi Bahriye hanım ve babası Ural beyin yanı sıra oğlu Onur da tribündeki yerlerini alarak destek verdi.

fanatik
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulübümüzde bayramlaşma perşembe günü
                    Kulübümüzde Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni 2 Ekim Perşembe günü saat 14.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecektir. Tüm camiamız davetlidir.

Daha önce 1 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da yapılacağı açıklanan bayramlaşma töreni 2 Ekim Perşembe günü saat 14.00'e alındı.

Trabzonspor.org.tr

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sivas bizimle aynı puana sahip değildi ayrıca fb ile maçları 1-1 degil 2-1 bitti . Ana sayfadaki bu haberde hata var .

Trabonspor ile birlikte aynı puan'a sahip Sivasspor kendi evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, bu akşam(cumartesi)'da Beşiktaş deplasmanda İ.B.Belediyespor ile aynı skorla berabere kaldı.
                      Avni Aker stadyumunda rekibi Antalyaspor'u güzel oyunla 3-2 mağlup eden Trabzonspor puanını 13'e çıkartarak bu iki takımın önüne geçti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Trabzonspor en son 2003-2004 sezonunda yani tam 134 hafta önce 19 puan'a sahip Fenerbahçeyle liderliği paylaşmıştı.

Artık, LİDERİN RENGİ BORDO-MAVİ.

BMN Haber
                      Mirac ÇİFTÇİ
                      Bildirim için teşekkürler. Hatamız düzeltildi
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu ile "Dışardan Bakınca" başladı

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• YATTARA BİR KONUŞTU, PİR KONUŞTU!..

Son günlerde Futbolumuzun gündeminin birinci maddesi olan Yattara’nın transferi konusunda herkes konuştu ama o hep sustu.

Trabzonspor tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle birlikte Katar’ın Al-Sadd takımına transfer olan İbrahim Yattara, Trabzon’dan ayrılmadan önce Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’ya açıklamalarda bulundu.

Yattara’nın söylediği her cümle çok büyük önem taşıyor. Bugüne kadar hiç konuşulmayanların birinci ağızdan anlatıldığı sözlerden MARATON.COM.TR’nin sizin için derledikleri şöyle:

“TRABZONSPOR’U HİÇ UNUTMAYACAĞIM”
                          “Ben Trabzonspor’a çok teşekkür ediyorum çünkü ben Trabzonspor’da 5 sene oynadım. Bu sene 6. senemi oynuyorum. Bu teklif geldi şimdi. Trabzonspor’da benden çok para kazanıyor. Beni 200 bin Euro’ya aldılar şimdi 10 Milyon Euro’ya satıyorlar. Benden dolayı bu parayı kazanıyorlar. Mutluyum. Biraz da üzgünüm çünkü Trabzonspor’u çok seviyorum. Şimdi ayrılıyorum, başka takıma, başka kültüre gidiyorum. İnşallah Trabzonspor da ben de iyi olacağız. Onlar da inşallah çok başarılı olurlar. Trabzonspor’un şampiyon olmasını istiyorum. Ben olmasam da Trabzonspor’un şampiyon olmasını çok isterim. Nereye gidersem gideyim Trabzon’u unutmam. Trabzonspor çok büyük bir takım.”

“BANA SÖZ VERDİLER AMA TUTMADILAR”
                          “İlk geldiğimde 150 Bin Dolar alıyordum Trabzonspor’dan. İkinci sene 170 Bin Dolar, 3. sene 200 Bin Dolar. Sonra uzattığımızda 1 Milyon Dolar alıyordum. Geçen sene de 1,3 Milyon Euro alıyordum. Şimdi 2 Milyonluk bir teklif geldi. Çok iyi teklif. Artık 28 yaşındayım ve ne kadar daha futbol oynayacağım belli değil. Benim için bu para çok önemli. İnşallah Trabzonspor taraftarı beni anlıyordur. Sadece para için gidiyor değilim. Orada Fransızca okul var. Trabzonspor’a geldiğimde de bu söylendi bana ama yapılmadı. Öğretmen istedim çocuklarım için “tamam” dediler ama hep “getireceğiz” dediler ondan sonra. Bunlar oldu ama ben sözleşme uzattım. Hala bekliyorum ama yok. Ben de çocuklarımı düşünüyorum artık. O takım bana 1 Milyon Euro da verse gidecektim. Çocuklarım hala Türk okuluna gidiyorlar ama bizim dilimiz Fransızca. İngilizce de çok önemli. Benim hanımım da evde oturuyor hiçbir şey yapamıyor. İnşallah insanlar beni anlarlar.”

“BEN KALMAK İSTERDİM AMA SADECE KENDİMİ DÜŞÜNMÜYORUM”
                          “Ben de çok üzgünüm. Ama futbol, hayat böyle. İlk defa bir takımda bu kadar uzun süre oynadım. Şimdi teklif geldi. Hem Trabzonspor hem de ben kazanıyoruz. Burası için çok şey yaptım. Burada kalmak istiyorum ama sadece kendimi değil, eşimi ve çocuklarımı da düşünüyorum. Buna göre davranıyorum.”

“AKLIMDA TRANSFER OLMAK YOKTU”
                          “Bir sabah antrenmana gittiğimde beni çağırdılar ve Katar takımının beni istediğini söylediler. Verdikleri fiyata ben de şaşırdım. Yoksa benim aklımda transfer olmak hiç yoktu. Sonra beni de aradılar ve konuşup anlaştık. Sonra nasıl vazgeçerim? Söz verdikten sonra “ben gelmiyorum” diyemem. O zaman ben adam değilim demektir. Ben burada mutluyum ama takım beni satmayı düşündü. O zaman ben de giderim benim için sorun değil. Ben hep sustum ama şimdi konuşuyorum. Ben istemedim bu transferi. Trabzonspor beni satmak istedi.”

“ROMA VE PSG BENİ İSTEDİ”
                          “Roma’dan bir teklif geldi, PSG geldi, St Etienne geldi, Katar’dan geçen sene de teklif geldi. Bunların hiçbirini kabul etmediler. Ama şimdi bu teklif gelince bana da sordular beni satmak istediler. Ben ne yapayım?”

“DAHA AZ PARAYA TRABZON’DA KALDIM”
                          “Para benim için önemli değil. Öyle olsaydı geçen sene giderim çünkü geçen sene de bana 2 Milyon teklif ettiler. Ben 1,3 Milyon’a burada kaldım. Şimdi satmak istediler beni. Ben de satmak istedikleri için Al-Sadd takımıyla görüştüm, anlaştım. Ondan sonra satmak istemediler gibi oldu ama ben anlaştıktan sonra nasıl derim “ben gelmiyorum” diye? Çok ayıp. O yüzden ben de artık gitmek istiyorum Katar’a. Ayağım hala biraz ağrıyor. Birkaç hafta sonra tam olarak iyileştikten sonra iyi olacak her şey. Feindouno da oraya transfer oldu. Beraber oynayacağız. Milli takımda da beraber oynuyoruz. İnternetten baktım, araştırdım Katar ligini.”

“TRABZON’A GERİ DÖNMEK İSTERİM”
                          “Belki bir gün futbolu bırakmaya gelirim buraya. Umarım beni kabul ederler çünkü ben gerçekten çok seviyorum Trabzon’u. Ben gidiyorum ama şimdiden geri dönmeyi düşünüyorum.”

“HALA SAKATIM”
                          “Para için oynamadığımı söylediler ama benim hiç para sorunum olmadı Trabzon’da. Beşiktaş maçına da çıkmak istedim ama antrenmanlarda ayağım çok ağrıyordu. Hocam istese beni oynatabilirdi ancak 15 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalabilirdim. O zaman daha çok üzülürdüm. Bana hocam sordu ama ben kendime güvenmiyordum. Belki yeni takımımda da 2–3 hafta oynamayacağım. Ayağım hala ağrıyor çünkü.”

“KÖFTE VE PİRZOLAYI ÖZLEYECEĞİM”
                          “Ben Trabzon’u ve Trabzon insanını çok seviyorum. Çok özleyeceğim. Hasan Üçüncü benim çok iyi arkadaşım. Onu çok özleyeceğim. Takımdan Barış’ı ve Zeki’yi çok özleyeceğim. Ben gerçekten çok üzgünüm. Çalışıyorum, çabalıyorum, takıma dönmek istiyorum ama bana böyle şeyler söylediler. Köfte ve pirzolayı çok özleyeceğim.”

“BARIŞ ÇOK İYİ OLACAK”
                          “Barış çok iyi bir futbolcu olarak. Kendine biraz bakması lazım. Ben 28 yaşındayım, o 19 yaşında. Çok uzun zamanı var önünde. Kendine biraz dikkat etmesi lazım. İnşallah sadece futbolu düşünür. O zaman çok yetenekli bir futbolcu olduğu için mutlaka daha iyi yerlere gelecektir. 1–2 sene sonra daha büyük bir takıma gitmesini isterim.”

“TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLSUN İSTERİM”
                          “Lige iyi başladı Trabzonspor ama daha önce de böyle şeyler oldu. Manisaspor 10 hafta lider kaldı sonra düştü. Sivasspor da öyle oldu. İnşallah Trabzonspor öyle olmaz. Şampiyon olmalarını isterim.”

“CISSE BANA ‘BEŞİKTAŞ SENİ İSTİYOR’ DEDİ”
                          “Benim Katar’a gidip oradan İstanbul’a döneceğim söyleniyor. Öyle bir şey yok. Ben başka bir takıma dönmeyi düşünmüyorum. Şimdi Katar takımına gidiyorum ondan sonra bakacağız ama hiçbir takımla görüşmedik Türkiye’den. Bana İstanbul’dan daha önce teklif geldi mi bilmiyorum. Kulübüm biliyor. Beşiktaşlı Cisse ile konuştuk bir kez o bana “Beşiktaş seni düşünüyor” dedi ama o bir futbolcu, transferi o yapmıyor. Yöneticilerden veya kulüpten bir teklif gelmedi.”

“SOYADIM ÜÇÜNCÜ OLACAK”
                          “Trabzonspor’dan gitsem de Türk vatandaşlığına geçmek istiyorum. Türk olunca ismim İbrahim Yatara Üçüncü olarak inşallah. Çünkü Hasan Üçüncü’yü çok seviyorum.”

“BARIŞ BENİM GİBİ OLABİLİR”
                          “Başkanımız başka Yattaralar gelir Trabzon’a dedi. Ben öyle bir şey olursa çok mutlu olurum. Başkanımız öyle diyorsa biliyordur. Dünya’da çok iyi futbolcular var. İnşallah daha iyi futbolcular gelir. Barış Memiş’in stili bana benziyor. İnşallah o da benim gibi olur ileride. Giderken de onunla konuştum. “Çok iyi çalış, iyi futbolcu olacaksın” dedim.”

“EN BEĞENDİĞİM GOL…”
                          “En beğendiğim gol Hapoel maçında attığım goldü. Hem Trabzonspor hem de Türkiye için çok önemli bir maçtı. O yüzden hiç unutmam o maçta attığım golü.”

“KATAR’DA 61 NUMARA GİYEBİLİRİM”
                          “Çok teknik direktörle çalıştım. En anlaşamadığım Ziya Doğan’dı. Herkesin kendi karakteri var. Hayat böyle. Biz kendi işimizi o kendi işini yapıyordu. O ne istese yapıyorduk. Hepsiyle ben çok mutlu olarak çalıştım. Herkes geldi, gitti ama ben kaldım. Şimdi Ersun Yanal geldi ben gittim. Ben hocamı çok seviyorum, başarılı olsun istiyorum. Yeni takımda ya 11 numara ya da 61 numara giyeceğim daha belli değil.”

“HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM”
                          “Trabzonspor taraftarından özür dilerim. Ben gitmeyi hiç düşünmedim. Ama benim bir ailem ve çocuklarım var. Kimse bana kızmasın. Şimdi gidiyorum ama inşallah döneceğim. Futbolu burada bırakmak istiyorum. İnşallah Trabzonspor da bu sene şampiyon olur. Hepinizi çok seviyorum. Görüşürüz.”

Yorum

• Ntvspor'da Trabzonspor tartisiliyor.
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İbrahim uyar mı?

Devre arasında takıma yeni takviyeler planlayan Trabzonspor yönetimi şu sıralar İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Beşiktaş’ın eski futbolcusu İbrahim Akın’ı tartışıyor. Özellikle sol kanatta oyuncu bulunamaması nedeniyle çalışma yürüten Bordo-Mavili yöneticilerin gündemine gelen bu futbolcunun, takıma katkısının olabileceğine karar verilmesi halinde hemen harekete geçilecek. Bu oyuncuyla ilgili son kararı ise Teknik Direktör Ersun Yanal verecek. Yanal’ın, İbrahim Akın’la ilgili olarak geniş bir değerlendirme yaptıktan sonra düğmeye basılacağı ifade edildi.
                              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Gökdeniz’den servet geliyor... Giresun Yeniyol, 450 bin EURO yetiştirme bedelini alıyor
                                R.KAZAN ÖDÜYOR
                                Trabzonspor’dan 8.7 milyon EURO’ya Rusya’nın Rubin Kazan takımına giden Gökdeniz için yetiştiği kulüp Yeniyolspor’un yetiştirme bedeli yönündeki talebi gerçekleşiyor. Yönetici Ahmet Çakmak, “Kazan’ı FIFA’ya şikayet ettik ve federasyondan bir yetkili ‘bayram sonrası bu iş biter. Paranızı alırsınız’ dedi. Bu durumda bize 450 bin EURO yetiştirme bedeli ödenecek. Bu bizim için servet” dedi.
                                TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

Yükleniyor...
                                X