Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atalay'dan Akyazı müjdesi
    01 Ağustos 2008 / 14:34
    Trabzon'da Akyazı Projesi'nin uygulanmasını sağlayacak 'Kıyı Kenar Çizgisi' için gereken yasal düzenleme yasalaştı.
    Edinilen bilgiye göre, 2 hafta önce ilgili komisyonlardan geçen ve meclis gündemine gelen Kıyı Kenar Çizgisi içerisinde uluslararası organizasyonlarda kullanılmak üzere spor tesisi yapılması, zorunluluk arzetmesi durumunda konaklama tesisi de yapılmasına imkan sağlayan kanun tüm partilerin ve milletvekillerinin ittifakı ile kabul edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları yasa tasarısının kabul edilmesine kadar olan süreçte katkısı bulunan herkese, özellikle de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile ilgili komisyon üyeleri ve Trabzon milletvekillerine teşekkür etti. Atalay, "Bundan sonrası artık bizim işimiz. Trabzon ve ülkemiz için çok büyük bir projenin gerçekleşmesine imkan tanıyanlar ileride bu tesisleri
    gördükleri zaman, katkıları olduğu için gurur duyacaklar" dedi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ise, yasayla birlikte Trabzon'daki Akyazı Projesi'nin önünde hiçbir engel kalmadığına dikkat çekerek, "Projenin önü açılmıştır. Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek stadı 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları açılışına yetiştireceğiz. İlk olarak 100 dönümlük bir alan dolgu yapılacak. Buraya stat ile birlikte il müdürlüğü hizmet binası, açık hava spor tesisleri ile konaklama birimi inşa
    edilecektir. Bilindiği gibi 600 dönümün üzerinde bir alanı kapsayan kısmın geri kalan bölümü de akabinde gerçekleştirilecektir. Bu tesisler Trabzon'un kaderini değiştirebilecek güzellik ve özelliktedir" diye konuştu.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Trabzon Bu Sene Şampİyon Olur!

Vatandaş yolumu çevirip soruyor;
      -Bu sene kim şampiyon olur?
      Ben de gülümseyerek, Trabzonspor diyorum.
      Herkes şaşırıyor.
      Bekliyorlar ki Beşiktaş diyeyim.
      Beşiktaş olmadı, Fener veya Galatasaray diyeyim.
      Önce neden Beşiktaş demiyorum.
      Şunun için;
      Benim bu sene bir numaralı favorim Beşiktaş’tı.
      Ama bir ay içinde öyle olaylar oldu ki.
      Birincisi şu;
      Beşiktaş yabancı hakkını çok kötü transferler yaparak çok kötü kullandı.
      Dahası;
      Takım içinde tüm dengeler bozuldu. Geçen yıl kovulmak istenen Delgado baş tacı yapıldı. Bu yetmedi takım kaptanı oldu.
      Fenerbahçe bilinen nokta da.
      Harika bir santrafor aldılar. Böylece en büyük sorunları çözüldü.
      Galatasaray’ın transferleri ise mükemmel üstü.
      Dahası; Hakan Şükür’den kurtuldular.
      Her neyse konuya geliyorum.
      Vatandaşa ne diyordum; Trabzonspor şampiyon olur.
      -Şunun adını koyalım;
      Trabzonspor bu sene iki başkanla yönetiliyor.
      Birinci başkan;
      Efsane kadronun efsane kaptanı ve şuan bakanlık yapan Faruk Özak. (Fener başkanı Ali Şen’in o tezgahları ve Şenol Güneş’in tarihi taktik hatası olmasaydı Trabzon’u şampiyon da yapıyordu..)
      İkinci başkan;
      Kriz anında görev alıp radikal kararları ile Trabzonspor’u, “Türkiye’nin en büyük şehir takımı” yapan Başkan Sadri Şener. (O’nun döneminde Arşil-Şota geldi. Neredeyse her oyuncu Ulusal takımın formasını giydi)
      Şunu ilk söyleyen ben olayım;
      Teknik Direktir Ersun Yanal, antrenörlük hayatının ilk ve son fırsatını ele geçirdi. Yani Trabzonspor bu sene şampiyon olur diyorum. Muhteşem bir yönetim, harika bir kadro ve şampiyonluğa hasret bu taraftar ile şampiyonluk gelmezse bunun tek suçlusu Yanal ve futbolculardır. Başka mazeret dinlemem. kazım k

Yorum

• edited by me..

yorum ekledim yanlışlıkla silerseniz sevinirim
        Hadi eyvallah..

Yorum

• Ay yıldız neden yok? Çok mu geldi ?

Dün Türk Milli Basketbol Takımı ile Amerika Birleşik Devletleri Basketbol Takımı özel maçta karşı karşıya geldi; 'Ay-Yıldızlılar' sahadan 114-82'lik skorla mağlup ayrıldı...

8 Ağustos'ta başlayacak Pekin Olimpiyatları'na hazırlanan ABD Milli Takımı'nın formasında Amerika Birleşik Devletleri Bayrağı yer alıyordu ama Milli Takımımızda Türk Bayrağı yer almıyordu. Herkes maçın skorundan ve 12 Dev Adam'ın oyunundan çok, bu ayrıntıya dikkat etti.
          Biz de buradan soruyoruz; Formamızda neden Türk bayrağı yoktu?
          Sponsorların logolarının yer aldığı, reklamların yer aldığı ve hatta FIBA ambleminin de yer aldığı formalarımızda neden Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı yer almadı?
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• Celtic - Tottenham ''Canlı Yayın'' maçı NTVSpor'da..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bremen maci...

Bremerhavendeki mac biletleri bitmis 3 gün öncesi..

10 bin kisilik stad...20 gün önce satisa cikmis ve 3 gün önce bitmis...

Can Karyagdi-Ligtv...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bremenli Alparslan GS ye transfer oldu...

Önümüzdeki günlerde GS ye gelecekmis...

ligtv-pinar argün(GS MUHABIRI)
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şener’i mest ettiler

Başkan Sadri Şener, “Selçuk’a bayıldım. Yattara harika, Barış mükemmel işler yapıyor. Song müthiş, Sylva iyi görüntü verdi. Kısacası takım çok iyi olacak izlenimi uyandırdı” dedi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ilk kez bir hazırlık maçında izlediği Trabzonspor için geçer not verdi. Bordo-Mavili kulübün başkanı, “Bazı futbolculara gerçekten bayıldım. Takım çok iyi yolda” yorumunu yaptı. Sadri Şener, takımı canlı izleyebilmek için Almanya kampına iki gün erken gittiğini hatırlatırken, “Ben normal olarak Werder Bremen karşılaşmasını izlemeye gelecektim ama heyecanım buna izin vermedi. Takımı canlı olarak en erken zamanda görmek için Oberneuland maçını da izlemek istedim. Bu maçta gördüklerim beni mutlu etti. Çünkü takımda çok olumlu bir görüntü var. Bazı futbolculara da mest oldum. Güzel günlerin bizi beklediğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Selçuk Tam Bir Lider Oyuncu
                  Başkan Sadri Şener, Oberneuland maçında göze batan oyuncularla ilgili olarak konuşurken, Selçuk İnan’a ayrı bir paragraf açtı. Şener, “Selçuk’a gerçekten bayıldım. Top çalıyor, lider gibi oynuyor. Gol pasları atıyor. Takımı orkestra şefi gibi yönetiyor. Ondan çok umutluyum. Zaten Fatih Terim ile konuştum. Selçuk’tan patlama beklediğini söylemişti. Werder Bremen maçında da başta Selçuk olmak üzere birçok futbolcuyu gelip izleyecek. A Milli takıma aday gözüküyor. Bana göre de Ay-Yıldızlı formayı fazlasıyla hak edecektir. Selçuk’un bu takımda oyun kurucu sorununu da çözebileceğini düşünmeye başladım. Onu aldığımız için çok iyi bir iş yaptığımızı şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.

‘Barış Memiş Patlama Yapacak’
                  Sadri Şener, takımın diğer oyuncularını da değerlendirirken, “Barış oyuna girdi, kısa sürede rakip savunmayı dağıttı. Bir gol attırdı ki, harikaydı. O patlama yapacak. Bu sezon en büyük starlarımızdan biri olabilir. Yattara harika oynuyor. Gol atıyor, attırıyor, takımı ateşliyor. Rigobert Song gerçekten çok sağlam bir oyuncu... Savunmayı bir şef gibi yönettiği gibi ileri çıkıp gol de atıyor. Sylva yeni gelmesine rağmen mükemmel bir top çıkardı. Onun da takıma olumlu katkılar yapacağını düşünüyorum. Ceyhun Gülselam mükemmel bir oyuncu... Cale şiir gibi oynuyor. Gökhan gol bölgelerinde çok etkili ve bana umut verdi. Tayfun tam bir işçi ve alkışlanacak işler yapıyor” şeklinde konuştu.

‘Yarışmacı Bir Takım Olmalıyız’
                  Trabzonspor’un kurulduğu günden beri şampiyonluğa oynadığını vurgulayan Şener, "Son yıllarda şampiyonluğu bırakın Avrupa Kupaları'ndan bile uzak kaldık. Bu yıl ise Avrupa Kupaları'nda yokuz. Ama biz yeni bir takım kurduk. Öncelikli olarak yarışmacı bir takım olmak ve Avrupa Kupaları'na katılmak istiyoruz. Tabi bu arada şampiyon olursak kupayı geri vermeyiz ve hemen müzemize koyarız. Bazıkişiler bizi şampiyonluğun en büyük adayı olarak göstermesine teşekkür ediyorum. Şu anda şampiyon olacağız demem çok zor. Çünkü birçok takım kendine göre transferler yaptı. Örneğin Fenerbahçe 50 Milyon Euro'luk transferler yaptı. Ligin ortalarına geldiğimizde şampiyonluk konusunda daha net konuşabilirim" ifadelerini kullandı.

‘Seyircisiz Oynama Kalkabilir’
                  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ekonomiyi iyi yönettiklerinin altını çizerken de, “Bazı işadamları arkadaşlarımız da bize büyük destek veriyor. Onlara teşekkür ediyorum. Taraftarların da inanılmaz bir desteği söz konusu. Bu taraftar coşkusu olduğu sürece bizler mutlaka hedeflediğimiz noktalara gelebiliriz” yorumunu yaptı. Şener, sezonun ilk maçında seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için elinden geleni yapacağını belirterek, "Rahmetli Hasan Doğan ölmeden önce tüzükte bir tadilat yaparak seyircisiz oynama cezasını kaldırmayı düşünüyordu. O tadilat hala hazırlanıyor. Seyircisiz oynama cezaları büyük para cezalarına çevrilecek yönünde. Bu konuda araştırmalar sürüyor. Bu konu yasalaşırsa bizim de seyircisiz oynama cezamız kalkabilir" diye konuştu.

Günebakış
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Trabzonspor günlüğü

Almanya kampında sürpriz bir doğumgünü partisi düzenlendi.
                    2.8.2008

Saka ve Tolga’ya
                    sürpriz kutlama

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muammer Saka ile genç file bekçisi Tolga Zengin’e Almanya kampında sürpriz bir doğumgünü partisi düzenlendi. FC Oberlneuland maçı sonrasında Hotel Hide Treff’e dönen kafileyi 2 adet doğumgünü pastası karşıladı. Daha sonra arkadaşlarının alkışları arasında pastayı kesen ikili, tebrikleri kabul etti.
                    ‘Sylva’yı neden
                    dışlayalım!’

Yeni transferlerden birisi olan kaleci Sylva’ya karşı nasıl davranacağı konuşulan Tolga, arkadaşlarını dışlama gibi bir durumlarının söz konusu dahi olmayacağını söyledi. Daha önce de yedek kaldığını ve bunu problem etmediğini belirten genç file bekçisi, “Performansımla formayı kapmak için uğraşırım ama diğer arkadaşımı dışlamam. Tam tersine bu sezon aramıza yeni katılan herkese takımın eskileri olarak sahip çıkıyor, elimizden gelen tüm desteği veriyoruz” dedi.
                    Takıma ilgi
                    biraz azaldı!

Bolu ve Trabzon etaplarında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Trabzonspor, Almanya’da ilgi konusunda biraz rahatladı. Gurbetçilerin büyük bir bölümünün tatile gitmesi, kalanların da çalışıyor olması nedeniyle hafta içindeki çalışmalarda sakin bir hava hakimdi. Ancak hafta sonunun gelmesiyle birlikte idmanlardaki kalabalığın da artabileceği belirtildi.
                    Oyuncuların havuz sefası
                    Teknik Direktör Ersun Yanal dün sabah yapılması gereken idmanı iptal edince futbolcular soluğu havuzda aldı. Kaldıkları otelin havuzunda oldukça neşeli anlar geçiren ve birbirleriyle şakalaşan oyuncular akşam saatlerinde ise taktik ağırlıklı bir idman yaptı.

fanatik
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu aşk engel tanımaz !..

Futbolcular idmanı bekliyordu... Kendi aralarında sohbete dalmışlardı... Tam o sırada tesise özel tekerlekli sandalyesiyle gelen gurbetçi taraftar Erkan'ı görünce önce biraz şaşırdılar... Ancak bu şaşkınlık uzun sürmedi... Erkan'ın Trabzonspor sevgisini görünce hepsi Hollanda'dan gelen bu ateşli taraftarı bağrına bastı... İşte Erkan ve onun Trabzonspor ziyareti...

Yorum

• Türk sporcular AB statüsünde

AB ülkelerinde oynayan Türk sporcuların, ''AB statüsünde oyuncu'' olmalarına tam hak verildiği belirtildi.

Avrupa Toplulukları Mahkemesi'nin aldığı bir karar gereği, Avrupa Ekonomik Topluluğu (CEE) ile Türkiye arasındaki ortaklık anlaşması gerekçe gösterilerek, AB ülkelerinde oynayan profesyonel Türk sporcuların, ''AB statüsünde oyuncu'' olmalarına tam hak verildiği belirtildi.

İspanya'nın Villarreal kulübünde oynayan Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin avukatı Juan de Dios Crespo, Avrupa Toplulukları Mahkemesi'nin aldığı kararla, Nihat'ın AB statüsünde oyuncu statüsünün kesinleştiğini açıkladı. Madrid'deki Üst Mahkeme'nin 2004 ocak ayında aldığı kararla İspanya'da AB statüsünde oyuncu olarak tanınan Nihat'ın artık tüm AB ülkelerinde aynı statüyü değişmez olarak elde ettiği kaydedildi.

Avukat Crespo, AB ülkelerindeki bir spor kulübü tarafından sözleşme yapılan Türk vatandaşı tüm profesyonel sporcuların, artık hangi AB ülkesinde olurlarsa olsun AB statüsünde oynayacaklarını, Nihat'ın durumunda olan tüm sporcuların mahkemenin bu kararından yararlanacağını ifade etti. Yazılı açıklama yapan Crespo, mahkemenin kararının sadece Türk sporcuları kapsamadığını, CEE ile anlaşması olan tüm ülkeleri içerdiğini bildirdi.
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Yanal moralleri bozdu
                          Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal´ın kamp devam ederken, “Kadroyu 23´e indireceğim” yönünde açıklama yapması moralleri bozdu.
                          2.8.2008

Trabzonspor’un Almanya kampı tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavili takımda tüm futbolcular kendilerini Ersun Yanal’a kanıtlamak için elinden geleni yaparken, Yanal’ın, “27 kişilik kadroyu, 23’e indireceğim” yönünde açıklama yapması genç futbolcuların moralini bozdu. Hamburg’dan alınan Fatih, Altınordu’dan alınan kaleci Yakup, Pazarspor’dan alınan Eren ve Çanakkale Dardanelspor’dan alınan Buğra’nın kampın ardından ara takım olan Karadenizspor’a gönderilmesi bekleniyor. Yanal’ın bu açıklamayı genç futbolculara gözdağı vermek için yaptığı da iddia edildi. Bu arada Trabzonspor, sabah idmanında üç grup halinde çalıştı. Bir grup futbolcu topla sahada çalışırken, ikinci grup düz koşu yaptı. Üçüncü grup ise dinlendirildi.
                          41. YIL KUTLANIYOR
                          Trabzonspor kuruluşunun 41. yıldönümünü kutluyor. 2 Ağustos 1967 yılında kurulan ve 1973-74 sezonunda Birinci Lig’e yükselen bordo mavililer, bugüne kadar geçen sürede 6 lig şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası Şampiyonluğu, 5 kez de Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu kazanarak adını Türk futbol tarihine yazdırmayı başardı. Bu arada takım Almanya’da olduğu için 41. yaş kutlama törenleri 19 Ağustos tarihinde Trabzon’da gerçekleştirilecek.
                          PROTOKOL BASKIN YAPTI
                          Trabzonspor’un Almanya’da yaptığı kampa protokol baskın yaptı. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, tüm partilerin Trabzon Milletvekilleri, Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ile beraberindeki heyet dün akşam takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Başkan Sadri Şener ve teknik direktör Ersun Yanal ile bir süre görüşen protokol heyeti AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli’nin ölüm haberi ile yıkıldı. Protokol heyetinin bu akşam Yağmurdereli’nin cenaze törenine katılmak için İstanbul’a dönmesi bekleniyor. Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu resmi internet sitesi aracılığı ile Osman Yağmurdereli’nin ölümünün ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı.
                          YATTARA ŞOV SÜRÜYOR

Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara idmanlarda yaptığı birbirinden şık hareketlerle göz dolduruyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın hafif sakatlığı bulunması nedeniyle fazla yüklenmediği Yattara, takımında neşe kaynağı olmaya devam ediyor.

(UEFA)

Yorum

• Haydi Trabzon
                            Hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Bordo-Mavililer, en ciddi sınavını Werder Bremen karşısında verecek, Yanal sahaya ideal 11'ini sürecek.
                            2.8.2008

Yer: Bremen... Saat: 19.00... Yayın: Futbol Smart... Bu maç kaçmaz...
                            İlk kez yayınlanıyor
                            Trabzonspor taraftarı, takımlarına bugün kavuşacak... Yaptığı flaş transferlerle yıllar sonra heyecan uyandıran bir ekip kurmayı başaran Karadeniz temsilcisi, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki en ciddi hazırlık maçında bugün Almanya’nın güçlü ekibi Werder Bremen ile karşılaşacak. Ersun Yanal’ın ideal 11’ine yakın bir kadro ile çıkmayı planladığı karşılaşma bu sezon Trabzonspor’un televizyondan yayınlanan ilk maçı olacak.
                            Gerçek gücü görülecek
                            Karadeniz fırtınasını yeni sezon öncesinde izlemek isteyenler D Smart 7. kanalda yayına başlayan Futbol Smart ekranlarına kitlenecek. İlk hazırlık maçında Osnabrück ile 1-1 berabere kalan, ikinci karşılaşmada ise Oberneuland’ı 5-2 mağlup eden Trabzonspor, dişine göre bir rakip karşısında gerçek gücünü deneme fırsatı elde edecek. Futbol Smart, 5 Ağustos’taki Wolsburg ve 8 Ağustos’ta oynanacak Bielefeld maçlarını da ekranlara getirecek.
                            Tek eksik Colman
                            Teknik direktör Ersun Yanal, yeni transferlerden Colman’ı Werder Bremen maçında oynatmayacak ve dinlendirecek. Trabzonspor’un bugün sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor: Sylva (Tolga), Tayfun Cora, Egemen, Song, Cale, Serkan, Hüseyin (Ceyhun), Selçuk, Yattara, Gökhan, Umut. Werder Bremen forması giyen Türk oyuncu Mesut Özdil de büyük ihtimalle Bordo-Mavililer’e karşı forma giyecek.
                            Bremen’e VIP
                            konuklar

Trabzonspor’un Werder Bremen ile oynayacağı karşılaşmayı izlemek üzere Almanya’ya VIP konuklar akın etti. Bakan Faruk Özak, milletvekilleri ve Trabzon Valisi, zorlu maç için Bremen’e gelirken, Başkan Sadri Şener ve teknik heyet ile görüşüp sohbet ettiler. Öte yandan Başkan Sadri Şener, Ersun Yanal ile özel bir görüşme yaptı ve takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Yanal’ın, “Bu kadronun zamana ihtiyacı var. Ayrıca şampiyonluk baskısını da omuzlardan kaldırmak zorundayız” dediği öğrenildi.
                            Brugge maçının
                            biletleri çıkıyor

Trabzonspor’un bu sezon Türkiye’de oynayacağı ilk karşılaşma olan Brugge maçının biletlerinin 5 Ağustos’ta satışa sunulacağı öğrenildi. 16 Ağustos Cumaresi günü saat 20.00’de İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle belirlendi: Güney Kale Arkası Tribünü: 10 YTL, Doğu Tribünü: 20 YTL, Batı Tribünü: 30 YTL, VIP: 150 YTL. Biletlerin Biletix’ten satışa sunulacacağı da belirtildi.

(UEFA)

Yorum

• '24 yıllık hasret bu sezon bitecek'
                              Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Cale, büyük bir iddiada bulundu.
                              2.8.2008

Trabzonspor’un Hırvat futbolcusu Hrvoje Cale, Bordo-Mavili takımın 24 yıllık şampiyonluk hasretine son vereceklerini iddia etti. Cale, Futbol Federasyonu’nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinde yer alan röportajında, “Trabzonspor bu sezon kurulan yeni ekip ve oldukça kuvvetli. 24 yıllık büyük beklentiyi karşılayacağımızı düşünüyorum” dedi. Kendisini, “İlk görevinin savunma yapmak olduğunu bilen ama fırsat buldukça da ileri çıkan bir defansif sol kenar oyuncusu” olarak tanımlayan Hırvat futbolcu, “Teknik direktörümüz de bize verdiği taktiklerde rakibe ileride baskı yapmayı ön plana çıkartıyor. Bu da demektir ki beni ileride oldukça fazla görebileceksiniz” dedi. Trabzonspor’dan teklif aldıktan sonra Bordo Mavili ekibin eski futbolcusu Vugrinec’i aradığını ve onun sözlerinden sonra düşünmeden Türkiye’ye geldiğini söyleyen Cale, Euro 2008’deki Türkiye-Hırvatistan maçıyla ilgili ise şunları söyledi: “Benim için berbat bir deneyim oldu. Maç bitiminde ağlamaklı oldum. Başka bir yandan bakarsak da futbolu sevmemizin nedeni bu. Ne zaman ne olacağını bilemiyorsunuz...

(UEFA)

Yorum

• Gökhan Ünal coşturuyor
                                Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen Gökhan Ünal ilk iki maçında golünü attı. Yıldız futbolcu performansıyla camiaya umut saçtı.
                                2.8.2008

Bekleneni veriyor
                                Kayserispor'dan büyük uğraşlar sonunda alınan Gökhan Ünal, ilk iki maçta kendisine güvenenleri mahcup etmedi. Trabzonspor’un iki hazırlık maçında da golle buluşan yıldız oyuncu, sergilediği performansla, yeni sezonda takımın en etkili isimlerinden birisi olacağını gösterdi. Henüz yolun başında olduklarını söyleyen Gökhan, “Takıma gittikçe adapte oluyorum. Arkadaşlarımızla birbirimizi daha çok tanıdığımızda gollerim de artacak” dedi.
                                Song’un kart istikrarı!
                                Takımın bir başka yeni transferi Song da iki maçta istikrarını bozmadı. Galatasaray’dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, iki rakibe karşı da karşılaşmayı sarı kart görerek tamamladı. Zaman zaman çok agresif görülen Song’un bu durumu sezon öncesi için bir alarm niteliği taşırken, teknik heyetin gereken uyarıları yapacağı bildirildi. Öte yandan genç oyuncuların da şans bulduklarında sergiledikleri performans, teknik ekibi memnun etti.

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X