Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karadeniz basını şov yaptı

Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler, deplasmanda alınan Ankaragücü galibiyeti sonrası takımı göklere çıkardı. Üst üste alınan iki galibiyetle takımın eski günlerine dönüş sinyali verdiğini yazan gazeteler, ligin 3. haftadasındaki Beşiktaş maçının önemine dikkat çekti.

Günebakış gazetesi, "6 günde 6 puan" başlığını atarken, İlkhaber gazetesi "Büyük coşku" manşetini attı. Karadeniz gazetesi, Ankaragücü galibiyetini "Buldozer Trabzon" başlığı ile okuyucularına duyururken, Taka gazetesi ise "Trabzon 3 dakikada bitirdi" manşetini kullandı.
    BİZE HERYER TRABZON!!!
    Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Fırtına Çıkacak..!

ilerleyen haftalara ışık olduSezona yaptığı flaş transferlerle giren Trabzonspor 2. haftayı da galibiyetle kapattı. Ankara deplasmanında Ankaragücü’ne konuk olan Bordo-Mavililer rakibi karşısında özellikle maçın ilk 45 dakikasında müthiş bir futbol ortaya koyarak camiayı ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Trabzonspor, Ankaragücü karşısındaki görüntüsüyle adeta eski günlerine döneceğinin sinyallerini verdi. İkinci yarının son bölümlerinde istediği oyunu ortaya koyamasa da diğer bölümlerdeki hırslı, istekli ve kazanmayı arzulayan bir görüntü ortaya koyan Bordo-Mavililer, taraftarlardan geçer not aldılar.

Sıra Beşiktaş’ta

Ankara da takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar da Trabzonspor’a büyük destek ve heyecan verdiler. Bordo-Mavili takım iki hafta üst üste ikinci galibiyetini alarak “Fırtına”yı başlattılar. Transferlerin erken yapılması, takım olma yolunda Trabzonspor’a büyük artılar sağlarken ilerleyen haftalarda daha da iyi olunacağı ortaya koyuldu. Lige verilen arayı da iyi değerlendirmesi beklenen Bordo-Mavililer’in Beşiktaş müsabakasını da kazanması halinde arkasına alacağı müthiş rüzgarla lige renk katacağına işaret edildi.
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Yorum

• Efsane Trabzonspor sembölü
        31 Ağustos 2008 / 12:31
        Trabzonspor Bulvarı'nın girişine, Efsane Trabzonspor'un futbolcu, teknik adam ve yöneticilerinin isimlerinin yer aldığı bir sembol yaptırıyor.

Trabzon Belediyesi, Trabzonspor Bulvarı'nın girişine, üzerinde Efsane Trabzonspor'un futbolcu, teknik adam ve yöneticilerinin isimlerinin yer aldığı bir sembol yaptırıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor'un kentin en önemli kimliklerinden olduğunu belirterek, “Bu kimlikler, kültür, sanat, bilim ve spor adamlarıdır. Yani kente katkı sağlayan insanlardır. Trabzonsporumuzun anısına, bizlere şampiyonluklar kazandıran, kentimizin dünyada tanınmasına katkı sağlayan, futbolcu, yönetici, teknik heyet ve sporcularımızın anısına Trabzonspor Bulvarı üzerinde bir sembol yaptırıyoruz. Buradaki temel düşüncemiz yeni ve gelecek kuşaklara o dönemlerdeki efsane Trabzonspor'u tanıtmaktır” dedi.

Trabzonspor Bulvarı'nın daha sonraki süreçte yeniden yapılacağını belirten Başkan Canalioğlu, “Buradaki çalışmalar tamamlandığında Trabzonspor ve Avni Aker Stadı ile bütünleşen çağdaş bir görüntü ortaya çıkacak” diye konuştu.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• AĞZINA SAĞLIK BAŞKAN
          Trabzonspor başkanı dediğinde böyle olacak.
          Lafı geldiğinde yerine oturtacak.
          Kem kum etmeyecek.
          Trabzonspor Başkanı kulübüne karşı yapılacak her haksızlığın karşısında kalkan olacak.
          Özü ve sözü bir olacak.
          Başkan Şener'inde özüde sözüde bir.
          Geçen hafta içerisinde lig TV'de yayınlanan 2'ye 1 programın ilk konuğu idi.
          Kendisine Ömer Güvenç ve Bahri Havadır'nın yönettiği soruları samimiyetle cevaplayan Şener soruların arasına Lig Tv'nin yeni sezon için hazırladığı reklamı lafı getirdi.
          Neden çekim yapılan reklamda Trabzonsporlu bir futbolcunun yer almadığını sordu,
          Tabi programı sunan iki sunucu önce ne yapacaklarını şaşırdılar..
          Biraz birbirlerinin suratına baktılar.
          Stüdyoda sessizlik hakim oldu.
          Sunucular bir şey diyemeyince araya program yapımcıları girdi. Şener'e bir kağıt yönettiler.
          Açıklama olarak reklamın kısa süre içinde çekilmesi gerektiğini ve bu dönemde Trabzonsporlu bir oyuncuyu çekimlere yetiştirilemeyecek olduğu düşünülerek reklama dahil edilmediğini, kısa zaman içinde yeni bir reklam kampanya ile bu eksikliği gidileceğini söyledi.
          Başkan Şener bu sözlerin fazla inandırıcı olmadığını ve memnun kalmaz.
          Lafı göbeğine oturtturur..
          “Bu tür açıklamaların alışageldik ve klasik olduğunu”söyleyerek çok kararlı bir tavırla “Bu şartlarla diğer reklamı çekmeyin diyerek restini çeker.
          Yapılan açıklamanın yerine 3 büyükler Lig TV için daha önemli şekilde yapılacak bir açıklamanın daha samimi olacağını söyler.Çünkü Lig TV'nin geçen yıldan bu yana sürdürdüğü saygısız tavırlara en önemli tepkiyi böylece Başkan Şener insanların gözüne soka saka vermiş oldu.
          Çünkü Lig TV'de bu reklamı yapanlarlar Trabzonspor'u başka takımlarla karıştırdılar.
          Bu arkadaşlara Lig TV'nin yetkilileri Trabzonspor'un başarılarını bir bir anlatsın ki.
          Bunlar'da kulaklarını açsınlar ve dikkatli dinlensinler.
          Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın oynadığı reklamlarda Trabzonspor haydi,haydi oynaması gerekir.İşte Trabzonspor'un başkanı böyle olacak.Hatır gönül dinlemeyecek.
          Yeri geldiğinde lafını da esirgemeyecek.Başkan bunları iyi bir ders vermiştir.
          Akılları başlarına gelmiştir.
          Bundan sonra umarım Lig Tv'i daha dikkatli olur
          Ağzına sağlık Başkan
          En son hamucera tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 14:20.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kaptanın Gözyaşları

Eleştirildi.. Yerden yere vuruldu.. Aldığı para konuşuldu.. kaptanlığı tartışıldı.. Ama o sahada cevap vermeye devam ediyor.. Tıpkı cuma akşamı olduğu gibi
            Hüseyin’in göz Yaşları

Maç sonrası Bordo mavili taraftarlar futbolcuları tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulundular. Sevgi gösterisi sırasında ise ilginç görüntüler objektiflere yansıdı. Trabzonspor un alt yapısından yetişen Tolga,Hüseyin,Tayfun ve Barış taraftarları birlikte selamladılar. Taraftarın Kaptan Hüseyin’e olan sevgisi ise bordo mavili futbolcuyu duygulandırdı. Hüseyin Göz yaşlarını belli etmemek için dirense de objektiflerden kaçmadı.

Medyatrabzon yakaladığı bu görüntü için kaptan ve Trabzonlu oyunculara diyeceğimiz en güzel söz şu alacak” Siz hep böyle olmaya devam edin. Sizi eleştirenleri yüzü kızaracaktır. Ağlayan yürek hep sizde var. Bunu bilen taraftar yanınızda”

www.meydatrabzon.com

Yorum

• Aklı Beşiktaş maçında

AKLI BEŞİKTAŞ MAÇINDA

Turkcell Süper Ligi'nin ilk iki haftasında elde ettiği iki galibiyet ve oynadığı futbolla adından söz ettirmeye başlayan Trabzonspor'da taşlar yerine oturmaya başlıyor. Sezon öncesi her futbolcuya eşit şans vermeye çalışan ve kadroda birçok değişiklik yapan Yanal'ın, milli maç arasından sonra oynanacak olan Beşiktaş maçında da ilk iki maçta oynattığı kadroyu koruması bekleniyor.
              Özellikle savunmanın sergilediği performanstan memnun olan Yanal, ileride çok gol kaçıran Gökhan - Umut ikilisine, Isaac'in de takıma katılmasıyla birlikte daha çok baskı kurmayı planlıyor. Bu futbolculara alternatif olması için transfer edilen Isaac'in idman performansının iyi olması durumunda ilerleyen haftalarda Yanal'ın, Gökhan - Umut ikilisinden birini yedek kulübesine çekebileceği öğrenildi.

YATTARA: SAHADA OLMAK İSTİYORUM

Trabzonspor'un Ankaragücü ile oynadığı ligin ikinci haftasındaki maçta sakatlanan Yattara'nın, takım arkadaşlarına Beşiktaş maçına yetişmek için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Sakatlığının ciddi olmayışının kendisini sevindirdiğini söyleyen Yattara, "Benim en büyük hayalim Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak. Şimdi ilk iki maçı kazandık. Beşiktaş maçında da sahada olmak istiyorum. Milli maç arasında doktorların dediğini harfiyen yaparak, o maça hazır olmak istiyorum" dedi. Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz ise Yattara'nın tedavisinin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
              TONY SYLVA'DAN FIFA'YA MEKTUP

Trabzonspor'da transferindeki belirsizlik FIFA'nın geçici lisans çıkarma kararı almasıyla büyük oranda çözümlenen Senegalli kaleci Tony Sylva'nın, bu işlemlerin hızlanması için FIFA'ya içerisinde, "Yeni sezonda Trabzonspor'da oynamak istiyorum yazan bir mektup yolladığı öğrenildi. FIFA'nın bu mektupla Tony Sylva'nın geçici lisans işlemlerini hızlandırması bekleniyor. Bu arada Genel Sayman Mahmut Aksu'da bir yandan Tony Sylva'nın bonservisini FIFA'lık olmadan almak için Lille kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

31.08.2008
              Kaynak : DHA
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• 'Erzurumspor için sözün bittiği yer'
                31 Ağustos 2008 23:57
                Erzurumspor- Akçaabat Sebatspor maçı, Erzurumspor'da futbolcuların lisanslarının vize edilememesi nedeniyle iptal edildi. Son söz Federasyon'da.
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Yorum

• Sylva: Deribde sahadayım

Trabzonspor'un Senegalli kalecisi Tony Sylva Beşiktaş ile oynanacak olan maçta sahadaki yerimi alacağım dedi

01 / 09 / 2008 08:58

'Derbide sahadayım'
                  İsaac hafta içi geliyor Trabzonspor, uzun süredir bonservis sorununu çözmek uğraştığı ancak kulübü Lille ile anlaşamayınca FIFA'ya başvurduğu Senegalli kaleci Tony Sylva'da mutlu sona ulaştı. FIFA'nın geçici lisans çıkarma kararı verdiği tecrübeli kaleci, ülkesinin Cezayir ile oynayacağı milli maç için Fransa'ya giderken SABAH'a özel açıklamalar yaptı. Sylva, "Trabzonspor ile maçlara çıkamamak beni kahretti. Şimdi bir an önce takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta Avni Aker Stadı'ndaki yerimi alacağım. Taraftarın karşısına çıkacağım için çok heyecanlanıyorum" diye konuştu.

TARAFTAR BİR HARİKA
                  Senegalli kaleci Tony Sylva kızı ve eşiyle Fransa'ya gitti. SABAH'a konuşan tecrübeli kaleci, Trabzonspor taraftarına hayran kaldığını söyledi.
                  BİZE HERYER TRABZON!!!
                  Bordo Mavİ

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AĞZINA SAĞLIK BAŞKAN
                    Trabzonspor başkanı dediğinde böyle olacak.
                    Lafı geldiğinde yerine oturtacak.
                    Kem kum etmeyecek.
                    Trabzonspor Başkanı kulübüne karşı yapılacak her haksızlığın karşısında kalkan olacak.
                    Özü ve sözü bir olacak.
                    Başkan Şener'inde özüde sözüde bir.
                    Geçen hafta içerisinde lig TV'de yayınlanan 2'ye 1 programın ilk konuğu idi.
                    Kendisine Ömer Güvenç ve Bahri Havadır'nın yönettiği soruları samimiyetle cevaplayan Şener soruların arasına Lig Tv'nin yeni sezon için hazırladığı reklamı lafı getirdi.
                    Neden çekim yapılan reklamda Trabzonsporlu bir futbolcunun yer almadığını sordu,
                    Tabi programı sunan iki sunucu önce ne yapacaklarını şaşırdılar..
                    Biraz birbirlerinin suratına baktılar.
                    Stüdyoda sessizlik hakim oldu.
                    Sunucular bir şey diyemeyince araya program yapımcıları girdi. Şener'e bir kağıt yönettiler.
                    Açıklama olarak reklamın kısa süre içinde çekilmesi gerektiğini ve bu dönemde Trabzonsporlu bir oyuncuyu çekimlere yetiştirilemeyecek olduğu düşünülerek reklama dahil edilmediğini, kısa zaman içinde yeni bir reklam kampanya ile bu eksikliği gidileceğini söyledi.
                    Başkan Şener bu sözlerin fazla inandırıcı olmadığını ve memnun kalmaz.
                    Lafı göbeğine oturtturur..
                    “Bu tür açıklamaların alışageldik ve klasik olduğunu”söyleyerek çok kararlı bir tavırla “Bu şartlarla diğer reklamı çekmeyin diyerek restini çeker.
                    Yapılan açıklamanın yerine 3 büyükler Lig TV için daha önemli şekilde yapılacak bir açıklamanın daha samimi olacağını söyler.Çünkü Lig TV'nin geçen yıldan bu yana sürdürdüğü saygısız tavırlara en önemli tepkiyi böylece Başkan Şener insanların gözüne soka saka vermiş oldu.
                    Çünkü Lig TV'de bu reklamı yapanlarlar Trabzonspor'u başka takımlarla karıştırdılar.
                    Bu arkadaşlara Lig TV'nin yetkilileri Trabzonspor'un başarılarını bir bir anlatsın ki.
                    Bunlar'da kulaklarını açsınlar ve dikkatli dinlensinler.
                    Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın oynadığı reklamlarda Trabzonspor haydi,haydi oynaması gerekir.İşte Trabzonspor'un başkanı böyle olacak.Hatır gönül dinlemeyecek.
                    Yeri geldiğinde lafını da esirgemeyecek.Başkan bunları iyi bir ders vermiştir.
                    Akılları başlarına gelmiştir.
                    Bundan sonra umarım Lig Tv'i daha dikkatli olur
                    Ağzına sağlık Başkan
                    Biliyorum yorum yapmak yasak ama özür diliyerek bunu alkışlamak istiyorum....

DRAGO GABRIC

Yorum

• Genel Puan Durumu

OGBMAYAVP
                      1.Bursaspor.2.2.0.0.4.1.3.6
                      2.Trabzonspor.2.2.0.0.4.1.3.6
                      3.Gaziantepspor.2.2.0.0.3.0.3.6
                      4.Galatasaray.2.1.1.0.4.1 3.4
                      En son Erdal DİLEK tarafından düzenlendi; 01.09.2008, 12:08.
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu ile "Dışardan Bakınca" Radyospor'da

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• CALE'NİN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK!..

01 Eylül 2008 11:32

Trabzonspor'a sezon başında Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından gelen Hrvoje Cale, öncelikle Hırvatistan Milli takımına çağrılmayı ve Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamayı hedeflediğini söyledi.

Cale, Tam Saha Dergisi'ndeki röportajında mahalle arasında oynayarak futbola başladığını belirterek, ''Evimiz Dinamo Zagreb'in stadyumuna yakın bir yerdeydi. 10-15 arkadaş stadyumun yanındaki sahada antrenman ve maç yapıyorduk. Günün birinde, Dinamo Zagreb'in altyapı antrenörlerinden biri beni izleyip beğendiğini ve takıma almak istediğini söyledi. O şekilde kulübün altyapısına girmiş oldum. Henüz 9 yaşında futbola başlamış oldum'' dedi.

Trabzonspor ile anlaşarak ilk ciddi yurt dışı deneyimini yaşadığını ifade eden Cale, şöyle devam etti:

''Bence artık yeni bir arenada kendimi gösterme zamanı gelmişti. Trabzonspor'un teklifi de öyle bir zamanda geldi. Şimdi burada kendimi kanıtlamak ve iyi bir performans sergilemek amacındayım. Dinamo Zagreb'den ayrılmak için çok uzun düşünmedim. Akıl danıştığım kişiler de oldu. Şimdi Türkiye'de ve yeni takımımda olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarım adaptasyon sürecimi kısaltmam için bana epeyce yardımcı oluyor. Daha önce Trabzonspor'da oynayan Vugrinec, bana yol gösterdi. Trabzonspor'un teklifi bana ulaştığında ilk yaptığım Vugrinec'e telefon etmek oldu. Bana Trabzonspor'un büyük bir kulüp olduğunu ve şehirde futbola ilginin çok yüksek olduğunu söyledi. Zaten kariyerimde yeni bir sayfa açmak için gelmeye istekliydim, ama onun sözleri de bana yol gösterdi.''

Trabzonspor ile dört yıllık bir sözleşme imzaladığını kaydeden Cale, bundan sonra hedeflerine ilişkin olarak ise, ''Kariyerimin yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Daha zorlu bir lige geldim ve zorluk derecesi daha yüksek maçlara çıkacağım. Bu da kendimi geliştirmem anlamında iyi bir fırsat. Bu aşamadan sonra, Hırvatistan milli takımına çağrılmak ve Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak öncelikli hedeflerim olacak'' diye konuştu.

-''BASKIYA ALIŞIĞIM''-

Trabzonspor'daki şampiyonluk baskısından etkilenmeyeceğini kaydeden Cale, ''Baskı hiç korkutmuyor, çünkü Dinamo'dan bu çeşit baskılara alışığım. Orada da bizden beklentiler yüksekti. İster Real Madrid ile oynayın isterseniz küme düşme potasından bir takımla, camia ve taraftarlar her maçtan galibiyet beklentisi içindeydi. Çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takıma sahiptik ve son dönemde birçok başarıya ulaştık. Gördüğüm kadarıyla Trabzonspor'da bu sezon kurulan yeni ekip de oldukça kuvvetli. Bu nedenle 24 yıllık büyük beklentiyi karşılayacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

İspanya liginde oynamayı ve Real Madrid formasını giymek istediğini dile getiren Cale, Zinedine Zidane'a büyük hayranlık duyduğunu, Roberto Carlos ve Zambrotta'nın da beğendiği oyuncular arasında yer aldığını kaydetti.

Trabzonspor'da oda arkadaşı Selçuk İnan ile iyi anlaştığını ifade eden Cale, İngilizce bilen Ergin, Serkan, Yattara ve Song ile sohbet ettiğini ve takımdaki herkesin kendisine yakınlık gösterdiğini belirtti.

Cale, ''sağ, sol, tamam, günaydın, yoruldum'' gibi Türkçe kelimeler öğrendiğini de ifade etti.

-''MİLLİ TAKIMA ÜZÜLDÜM''-

Hırvatistan Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'ye yenilmesine üzüldüğünü ifade eden Cale, ''Çünkü eğer Türkiye'yi geçebilselerdi şampiyonluğa kadar gidebilirlerdi. Türkiye yenilgisi berbat bir deneyimdi. Maç bitiminde ağlamaklı oldum. Karşılaşmadan sonra takımın oteline gidip arkadaşlarımı teselli etmek istedim, ama 5-10 dakikadan fazla dayanamadım. Çok kötü durumdaydılar. Başka bir yandan bakarsak da futbolu sevmemizin nedeni bu. Ne zaman ne olacağını bilemiyorsunuz'' dedi.

Cale, Dünya Kupası elemelerinde milli takıma çağrılmak için elinden geleni yapacağını kaydederek, ''Benim yapmam gereken Trabzonspor'da iyi performans sergilemek ve teknik direktör Bilic'in beni fark etmesini beklemek'' diye konuştu.

Kaynak: maraton.com.tr
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Saner Ayar: Trabzonspor TV'nin kurulması için 3 milyon € lazım

Kaynak: Radyospor

Yorum

• A Milli Takım'da Aurelio şoku!
                              01 Eylül 2008 Pazartesi 13:25
                              Ermenistan maçı öncesi Milli Takım'da yeni takımı Real Betis ile ilk maçına çıkan Aurelio şoku yaşanıyor.

Recreativo Huelva karşısında maça ilk 11’de başlayan tecrübeli oyuncunun durumunun ciddi olduğu ve milli takımdan büyük olasılıkla çıkarılacağı bildirildi.

2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde oynanacak Ermenistan ve Belçika maçları için dün Swissotel’de toplanmaya başlayan ay-yıldızlı ekibimizde bu sürpriz haber moralleri bozdu.

Teknik Direktör Fatih Terim dün otelde kampa katılan oyunculara hafif bir ter idmanı yaptırdı. A Milli Takım ilk ciddi antrenmanını bu akşam Ali Sami Yen Stadı’nda yapacak. Terim ise salı günü bir basın toplantısı düzenleyecek.

Terim, 6 Eylül Ermenistan ve 10 Eylül tarihinde yapılacak Belçika maçlarına yönelik bilgiler verecek. Ay - yıldızlı ekibimiz tam kadro çalışmasını ise yarın akşam Ali Sami Yen Stadı’nda gerçekleştirecek. Ermenistan maçının hazırlıklarını 5 Eylül tarihine kadar İstanbul’da sürdürecek olan Milli Takım, aynı gün Erivan’a gidecek ve burada kampa girecek.
                              BİZE HERYER TRABZON!!!
                              Bordo Mavİ

Yorum

• Egemen baba oldu
                                Oyuncularımızdan Egemen Korkmaz ve eşi Ezgi Korkmaz'ın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Minik bebeğe Ezginaz ismi verildi. Korkmaz çiftini kutluyor, Ezginaz'a sağlıklı, mutlu, başarılı uzun ömürler diliyoruz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X