Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri | Bu Başlıkta Üye Yorumu Yok!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımımız Almanya'ya gitti
    Takımımız Almanya'da yapacağı ikinci etap kampı için bugün (pazar) Almanya'ya gitti.

Kafile Başkanlığını Başkan Yardımcımız Muammer Saka ve Sağlık ve Futbol Sorumlumuz İhsan Alioğlu'nun yaptığı kafilemiz 27'si futbolcu olmak üzere toplam 45 kişiden oluşuyor.

Kafilemiz bu sabah Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla 09.25'de İstanbul'a giderken, oradanda yine THY'ye ait tarifeli uçakla 14.30'da Hannover'e hareket edecek.

Takımımız Almanya kampı oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

1- HÜSEYİN ÇİMŞİR
    2- TOLGA ZENGİN
    3- TAYFUN CORA
    4- İBRAHİMA YATTARA
    5- FERHAT ÇÖKMÜŞ
    6- UMUT BULUT
    7- ERGİN KELEŞ
    8- ADNAN GÜNGÖR
    9- SERKAN BALCI
    10- ONUR RECEP KIVRAK
    11- EREN GÖRÜR
    12– ABDULAZİZ SOLMAZ
    13– İSMAİL ÖZEREN
    14– AHMET BUĞRA ERDOĞAN
    15– HRVOJE CALE
    16– GUSTAVO COLMAN
    17– GİRAY KAÇAR
    18– EGEMEN KORKMAZ
    19– SAMİ BÜYÜKTOPAÇ
    20– SELÇUK İNAN
    21– YAKUP BUGUN
    22– CEYHUN GÜLSELAM
    23– GÖKHAN ÜNAL
    24– FATİH ALTUNDAĞ
    25– RİGOBERT SONG
    26– TONY MARİO SYLVA
    27– BARIŞ MEMİŞ

Yorum

• Bordo-Mavi çilgunluk

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu.
      27.7.2008

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu. Song, Yattara ve Gökhan gözde isimler, ama zirvenin adresi yine değişmedi: 61 numara...

Barış Memiş giyiyor

Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışa çıktı ve 5 ayrı dizaynda tasarlanan ürünlere taraftarların büyük bir rağbet gösterdikleri öğrenildi. Özellikle bu sezona yaptığı flaş transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor’da en büyük ilgiyi Song, Yattara ve Gökhan Ünal’ın yanı sıra 61 numara görüyor! Trabzon şehrinin plakası olan bu rakama Karadenizliler farklı bir gözle baktıkları için tam anlamıyla bir ‘61 Çılgınlığı’ yaşanıyor. Şu anda ise bu numarayı takımda Barış Memiş giyiyor.

‘Çubuklu’ açıklaması
      Özellikle futbolseverlerin 61 numaralı ürünleri alıp kendi isimlerini arkasına yazdırdıkları belirtildi. Ancak yeni formalara rağbet büyük olsa da aynı oranda bir tepki de olduğu gerçek. Çünkü klasik Bordo-Mavi çubuklu formanın Nike tarafından üretilmemesi camiada sıkıntı yaratmış durumda. Herkesin gönlünden geçen; çubuklu formanın ilk tercih olması gerektiği. Yönetimin Nike yetkilileri ile bir görüşme yaptığı, ancak bu isteğin ligin ikinci yarısına yetişebileceği öğrenildi.

Sorumluluğu fazla
      Yapılan açıklamada, “Klasik çubuklu ürünler de ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacak” denildi. Öte yandan motivasyonunu artırmak adına kent için 10 numarayla eşdeğer olan 61 numaralı formanın verildiği Barış Memiş’le, teknik direktör Ersun Yanal özel bir görüşme yaptı. Yanal, oyuncusuna, “Sen altyapıdan çıktın ve sorumluluğun da en az takım kaptanları kadar fazla. Kendine hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi bakmalı ve diğerlerine örnek olmalısın” dedi.

Fanatik.com.tr
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Zafer Yelen yeniden gündemde

Hansa Rostock Kulübü, Trabzonspor tarafından transferi askıya alınan gurbetçi oyuncu Zafer Yelen’i vermeye hazır olduğunu açıkladı..

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Hansa Rostock Kulübü, Trabzonspor tarafından transferi askıya alınan gurbetçi oyuncu Zafer Yelen’i, ilk yapılan anlaşma şartlarıyla vermeye hazır olduğunu bildirdi.
        Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Zafer Yelen’in bonservis bedelini yükselterek Trabzonspor’un sabrını taşıran Hansa Rostock Kulübü beklemeye geçti.

Alman ekibi, bordo-mavili yönetim tarafından transferi askıya alınan gurbetçi futbolcuyu eski şartlarla satabileceklerini bildirdi.

Alman spor dergisi Kicker’e açıklama yapan Hansa Rostock’un menajeri Herbert Maronn, Trabzonspor’la transfer konusunda anlaştıklarını, ancak hafta içinde bordo-mavili kulüpten, “Transferi durdurdukları” yönünde bir faks aldıklarını belirterek, “Biz bu durumun hızlı bir şekilde açıklığa kavuşmasını istiyoruz. Zafer açısından da” dedi.

Haberde, Zafer’in sözleşmesini feshetmek için ikinci lige düşen Hansa Rostock’un önce parayı beklediği ve menajer Marron’un da başlangıçta belirlenen şartlarla transferin gerçekleşmesini istediği ifade edildi. Zafer ise mevcut durumun ne olduğunu şimdilik kendisinin de bilmediğini, ancak Trabzonspor’la tüm konularda büyük ölçüde anlaştıklarını kaydetti.

Kicker’de
        yer alan haberde, Trabzonspor’un Almanya’da yapacağı kamp sırasında bu konuda yeniden hareketlilik olabileceği de vurgulandı.

internetspor.com
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• 'Şampiyon oluruz'
          Trabzonspor´un önemli oyuncularından biri olan Tayfun Cora, yeni sezondaki beklentilerini FANATİK´e açıkladı.
          27.7.2008

Trabzonspor’un önemli oyuncularından biri olan Tayfun Cora, yeni sezondaki beklentilerini FANATİK’e açıkladı. İşte 25 yaşındaki futbolcununun yeni sezon hakkındaki görüşleri: “Hem saha içinde hem de saha dışında birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Bu süreci en kısa zamanda atlatıp, uyumumuzu sahaya yansıtacağız. Biliyoruz ki yeni sezonda herkesin beklentisi çok fazla. Camianın, taraftarın ve Trabzon şehrinin farklı bir havası var. Transferde çok defans oyuncusu alındı. Benim için sorun yok. Çünkü sahada isimler oynamıyor. Kimin takıma ne katkı yaptığı önemli. Stoper pozisyonunda daha başarılıyım. Ama hocamız bana ‘sağ bekte oyna’ derse elimden gelenin en iyisini yaparım. Sonuçta giydiğim forma Trabzonspor’un formasıdır. Onu giymek de benim için büyük bir şereftir”

‘Ruhu anlatacağız’

“Takımdaki Trabzonlu sayısı azaldı. Bence takımda bu kentte doğanların fazla olması gerekiyor. Şu an şartlar bunu gerektirdiğine göre, onlara buranın ruhunu ve ortamını anlatmamız gerekiyor. Yapabileceğimiz sadece bu... Bence şampiyonluk bir hava meselesi. Lige iyi bir başlangıç yaparsak, yani havamızı bulursak önümüzde kimse duramaz. Şampiyon oluruz, gerisi zaten gelir. Yeter ki rüzgâr bizim arkamızdan essin. Futbol bir takım oyunu ve rakiplerimizin de gücünün farkındayız. Ancak geçen sezondan çok daha farklı bir takımın sahada olacağı kesin.”

(UEFA)

Yorum

• ..Ve Tony Sylva takıma katılıyor
            Başarılı file bekçisi dün akşam saatlerinde Trabzon´a geldi.
            27.7.2008

Yılan hikayesine dönen Tony Sylva transferinde, Trabzonspor mutlu sona ulaştı, başarılı file bekçisi dün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Tüm pürüzleri geride bırakan Bordo-Mavililer, birkaç gündür İstanbul’da bekleyen Senegalli kaleciyi sorunlar çözülür-çözülmez Trabzon’a davet etti. Tecrübeli eldiveni, Trabzon Havalimanı’nda kulüp Genel Müdür Yardımcısı Altuğ Atalay karşıladı. Havalimanında bir açıklama yapan Sylva, “Sorunlar çözüldüğü için çok mutluyum. Trabzonspor gibi büyük bir takımın formasını giyeceğim için heyecanlıyım. Bir an önce arkadaşlarımla tanışmak istiyorum” ifadesini kullandı. Sylva’nın bugün Bordo-Mavili ekibe katılacağı ve kamp çalışmalarını yapmak üzere Almanya’nın yolunu tutacağı kaydedildi.

(UEFA)

Yorum

• caykur rizespor, trabzonsporlu defans oyuncusu murat ocak ile anlasti yazisi gecti ligtv de

Yorum

• Bordo-Mavi çilgunluk

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu.
                27.7.2008

Trabzonspor formaları satışa çıktı, taraftarlar mağazaları tıka basa doldurdu. Song, Yattara ve Gökhan gözde isimler, ama zirvenin adresi yine değişmedi: 61 numara...

Barış Memiş giyiyor

Trabzonspor'da yeni sezon formaları satışa çıktı ve 5 ayrı dizaynda tasarlanan ürünlere taraftarların büyük bir rağbet gösterdikleri öğrenildi. Özellikle bu sezona yaptığı flaş transferlerle bomba gibi girmeye hazırlanan Trabzonspor’da en büyük ilgiyi Song, Yattara ve Gökhan Ünal’ın yanı sıra 61 numara görüyor! Trabzon şehrinin plakası olan bu rakama Karadenizliler farklı bir gözle baktıkları için tam anlamıyla bir ‘61 Çılgınlığı’ yaşanıyor. Şu anda ise bu numarayı takımda Barış Memiş giyiyor.

‘Çubuklu’ açıklaması
                Özellikle futbolseverlerin 61 numaralı ürünleri alıp kendi isimlerini arkasına yazdırdıkları belirtildi. Ancak yeni formalara rağbet büyük olsa da aynı oranda bir tepki de olduğu gerçek. Çünkü klasik Bordo-Mavi çubuklu formanın Nike tarafından üretilmemesi camiada sıkıntı yaratmış durumda. Herkesin gönlünden geçen; çubuklu formanın ilk tercih olması gerektiği. Yönetimin Nike yetkilileri ile bir görüşme yaptığı, ancak bu isteğin ligin ikinci yarısına yetişebileceği öğrenildi.

Sorumluluğu fazla
                Yapılan açıklamada, “Klasik çubuklu ürünler de ligin ikinci devresi için hazırlanacak olan kreasyonda yer alacak” denildi. Öte yandan motivasyonunu artırmak adına kent için 10 numarayla eşdeğer olan 61 numaralı formanın verildiği Barış Memiş’le, teknik direktör Ersun Yanal özel bir görüşme yaptı. Yanal, oyuncusuna, “Sen altyapıdan çıktın ve sorumluluğun da en az takım kaptanları kadar fazla. Kendine hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi bakmalı ve diğerlerine örnek olmalısın” dedi.
                BİZE HERYER TRABZON!!!
                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İstanbul'da şiddetli patlama
                  27 Temmuz 2008 Pazar 22:12
                  İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada patlama meydana geldi. Patlamanın nedeninin resmi olmayan bilgilere göre bomba olduğu açıklandı.
                  İstanbul Güngören'de iki ayrı noktada patlama meydana geldi.

İstanbul Güngören'de belediye binası yakınında iki ayrı patlama meydana geldi. İtfaiye telsizleri olay yerinde çok sayıda yaralı olduğunu belirtiyor.

İlk patlama bir telefon kulübesinin yanında meydana geldi. İkinci patlamanında bir çöp konteynırında olduğu açıklandı.

Görgü tanıkları kopmuş kollar kopmuş bacaklar ve kafalarına cam parçası saplanmış insanlar gördüklerini belirtiyor.

İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde... Bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

Güngören Belediye Başkanı, patlamanın nedeninin bomba olduğunu belirtti. Resmi olmayan bilgilere göre de 7 -8 kişinin öldüğünü, çok sayıda da yaralı olduğunu, yaralıların da Bağcılar Devlet hastanesi'ne kaldırıldığını belirtti.

Yorum

• Tolga gitti-gider!

Trabzonspor’un A Milli takım kadrosunda yer alan ama bir türlü güvenilmeyen kalecilerinden Tolga Zengin’in moralinin bozulduğu ve ayrılma kararı alabileceği belirtildi. Bordo-Mavili takımda kaleyi devraldığı günden beri hem taraftar, hem yönetim, hem teknik kadro, hem de medya tarafından sürekli hedef yapılmasına rağmen sesini çıkarmayan Tolga’nın, Tony Sylva’nın transferinden sonra ayrılma noktasına geldiği belirtildi. Başkan Sadri Şener’in özellikle kaleci talebine karşın Teknik Direktör Yanal’ın, “Ben kalecilere güveniyorum” demesine rağmen, Sylva’nın alınmasına direnç gösterememesi nedeniyle iyice morali bozulan Tolga’nın yakın çevresiyle gitme isteğini paylaştığı vurgulandı.

4 Kaleciden 1’i Gidecek
                    Milli Kaleci Tolga Zengin’in, “Belli ki burada panter de kesilsem bana yer yok. O halde gidip, daha rahat oynayabileceğim bir takımın formasını giyebilirim. Bu konuda karar aşamasındayım” dediği belirtildi. Tolga Zengin’in gitme kararını Almanya kampı sonrasında netleştireceği de vurgulandı. Almanya kampı da kaleciler açısından büyük önem taşıyor. Buradaki 6 maçta kaleyi daha çok Tolga, Onur ve Yakup’un koruyacağı ve Tony Mario Slyva’nın alternatifinin de kimin olacağının ortaya çıkacağı belirtildi. Öte yandan Sylva’nın katılımıyla 4 kalecisi olan Trabzonspor’da Tolga Zengin’in gitmemesi halinde ise Yakup Bugun’un büyük ihtimalle Karadenizpor’a verileceği de bildirildi.

Günebakış

Yorum

• Almanya son şansları
                      Almanya'da takıma son şeklini verecek olan Ersun Yanal; Barış, Eren, Buğra, Abdülaziz, Ferhat ve Fatih'in de durumunu belirleyecek.

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor'a son şeklini Almanya'da verecek. Tecrübeli teknik adamın, buradaki 6 hazırlık maçında kadrosundaki 27 futbolcuyu son kez gözden geçirip, kafasındaki 11'i belirleyeceği öğrenildi. Yanal, Almanya kampına hareket etmeden önce genç futbolcularını uyardı. BIR anlamda Almanya kampı genç oyuncuların son şansı olacak. Barış, Eren, Buğra, Abdülaziz, Ferhat ve Fatih, gösterecekleri performansla kendilerini hocalarına son kez ispat etme şansı bulacak. Kampın ardından genç oyunculardan en az 3'ünün pilot takıma gönderileceği söyleniyor.
                      Yılmaz ŞENOL

Yorum

• Üç futbolcu mahkemelik

Trabzonspor'un göndermeyi düşünerek takımdan ayırdığı Erdinç, Jabi ve Hasan Üçüncü, bordo-mavili kulübü mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Takımdan ayrı olarak kendilerine verilen antrenör ile çalışmalarını sürdüren üç futbolcunun, geçtiğimiz sezondan kalan alacakları ve bu sezonki peşinatları ödenmediği gerekçesiyle alacaklarını mahkeme yoluyla tahsil
                        etmeye çalışacakları öğrenildi.
                        fotomaç
                        Bordo Mavi...

Yorum

• Kanal Mavi Spor Haberleri. Şuan Başladı.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu çocukta iş var!..

Henüz 17 yaşında... Tipik bir 10 numara... İki ayağını da raket gibi kullanan, duran toplarda ustalarına adeta taş çıkaran, 10 kez giydiği U 17 Milli takım formasıyla bir de kupa kaldırma başarısını yakalayan ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Alper Kalemci bu sezon Hacettepespor formasını giyecek.
                            Marmarisspor'dan transfer edilen ve aslen Trabzonlu olan Alper Kalemci soyadından da anlaşılacağı üzere Hacettepespor Başkanı Turgay Kalemci'nin akrabası. Ama o bu durumun kendisinde bir baskı yaratacağını asla düşünmüyor ve göstereceği performansla bunu kanıtlayacağını söylüyor. Bir dönem Fenerbahçe'nin ve Trabzonspor'un da yakından takip ettiği Alper Ligtv.com.tr'nin sorularını yanıtladı.

"F.BAHÇE VE TRABZON DA BENİ İSTEDİ"
                            -Hacettepespor'a transferin nasıl gerçekleşti?
                            Marmaris Belediyespor'da sezon sonuna doğru forma şansı buldum. Son 12 maçta kendimi gösterebildim. Fakat benimle irtibata geçmeleri milli takımdaki performansım sayesinde oldu. U 17'de başarılı maçlar çıkardım. O sırada da Hacettepespor'un yöneticileri beni izlemişler. Kulübümle görüştüler ilk önce. Daha sonra da benimle görüştüler. Anlaştık ve Hacettepespor'a imzayı attım.
                            Turgay Kalemci akraban oluyor. Onun rolü neydi peki bu transferde?
                            Başkanımız beni yakın tanıdıklarından öğrenmiş. Yöneticileri görevlendirmiş. Onlar da gelip beni izlemişler ve raporu vermişler. O dönem Trabzonsporve Fenerbahçe'den de teklifler almıştım ama Hacettepe'yi seçtim.

"KALEMCİ SOYADI BASKI YARATMAZ"
                            -Peki başkanın akraban olması sen de hiç baskı yarattı mı veya yaratabilir mi?

Hayır. Yaratacağını düşünmüyorum. Sonuçta ben buraya transfer olmadan önce başka takımlardan da transfer teklifi almıştım. O takımları da tercih edebilirdim ama kendimi burada daha iyi yetiştireceğime burada daha çok gelişeceğime inandığım için Hacettepe'ye transfer oldum.
                            -Bu sezon A takımda forma giyebileceğine inanıyor musun?
                            A takımda oynayabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hocamın bana şans verirse bunu en iyi şekilde değerlendireceğime ve o formanın hakkını vereceğime inanıyorum. Belki maç eksiğim olmaması amacıyla PAF takımında da forma giyebilirim. Ama burada asıl önemli olan kendimi geliştirebilmem.
                            -2.ligde mücadele eden bir takımdan Süper Lig ekibine geldin? Ne gibi farklılıklar hissettin? Takımdaki arkadaşlık nasıl?
                            Tabii arada çok farklar var. Daha profesyonel, daha oturmuş bir kulüp. Takımdaki arkadaşlık da çok iyi. Takımdaki ağabeylerim bana çok destek veriyorlar. Onlardan çok şey öğreniyorum. Tecrübe kazanıyorum. Osman Hocanın da bana olan desteği çok iyi. Herkesin birbirine verdiği güven sayesinde kısa sürede takıma alıştım. Hiç uyum problemi çekmedim şu ana kadar.
                            "GURUR DUYUYORUZ"
                            -Peki takımın yeni adı ve renkleri hakkında ne düşünüyorsun?

Bana göre çok güzel oldu. Hacettepe'nin büyük bir mazisi var. Ankara'nın da efsane takımlarından. Hacettepe gibi bir kulübün ismini aldığımızdan dolay çok mutluyuz ve bundan gurur duyuyoruz.
                            "XAVİ HAYRANIYIM"
                            -Örnek aldığın ve beğendiğin futbolcular var mı?
                            Tam bir Xavi Hernandez hayranıyım. Oyun tarzına ve tekniğine hayranım. Çok iyi bir oyuncu bana göre. Aynı şekilde Michael Ballack' da beğeniyorum. Aurelio, Emre Belözoğlu gibi futbolcuları da kendime örnek alıyorum.
                            "FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTERİM"
                            -Hayallerini süsleyen bir takım var mı?
                            İleride Fenerbahçe ve Barcelona'da oynamak isterim.

Ligtv.com.tr

Yorum

• Trabzon taraftarı niye en büyük?

Ali Sami ALKIŞ sporstar@stargazete.com
                              Trabzonspor taraftarını (3 büyükler dahil); diğer tüm taraftarlardan tamamen ayıran en önemli özellik nedir?

Belki ilk anda bunun cevabını çıkaramazsınız. Ama yanıtı aldığınızda, derhal onay verirsiniz.

Çünkü bu özellik, sadece Trabzonlular’da var. Nedir o?

* * *

Anlatmadan evvel, Türkiye’deki genel tabloya bakmak gerekir.

Kayserispor; Anadolu takımları içinde gücünü, farklılığını ve kalitesini kabul ettirmiş bir kulüp... Hayranlıkla izliyoruz. Ama en azından; aynı kentte Kayseri Erciyes gibi bir rakibi var. Gerçi her iki takım taraftarı; Süper Lig’de beraber mücadele ettikleri dönemde, birbirlerine destek vermişlerdir.

Kimin kentte maçı varsa, öbür taraftar gene maça koşmuştur. Zaten bir dönem karşılıklı isim değişikliği de yaptıkları için, et tırnaktan ayrılmaz durumları da vardır. O ayrı...

Ama şurası da bir gerçek ki; her iki takım taraftarları (Hepsi olmasa bile genel olarak) 3 büyüklerden birine de gönül vermiştir.

Fenerbahçelilik, Galatasaraylılık, Beşiktaşlılık bir yerlerine bulaşmıştır.Bu bütün kentlerde böyledir.

Ankara’da, Gaziantep’de, Samsun’da Türkiye’nin her yerinde aynıdır. Kentin takımlarına destek verirler, gönül verirler ama; 3 büyüklersiz de olmazlar.

Kusura bakmayın ama Trabzonsporlular’da bu defo yoktur. Sapına sonuna kadar sadece Trabzonspor için vardırlar. Trabzon’da yaşamak zorunda olan başka kentliler dışında; hiç kimse farklı takımların taraftarı değildir.

İşte bu özellik; bordo-mavili taraftarları diğerlerinden ayırır ve onları özel kılar. Örneksiz kılar.

* * *

Trabzonspor bu yıl, Başkan Sadri Şener’in sihirli elleriyle ayrı bir hava, ayrı bir heyecan yakaladı. Her şey çok iyi gidiyor.

Türkiye’nin en özgün taraftarı; 1984 yılından beri ödüllenmeyen çabalarına, nihayet bir şampiyonluk armağan edilmesini istiyor.

Yeter artık, çok beklediler.
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• FATİH TEKKE İÇİN ÇOK ÖZEL RİCA

Beşiktaş ile Zenit, yıldız futbolcu konusunda kesin olarak anlaştı. Ancak Zenit yönetimi, özel bir ricada bulunarak "Golcümüz sakat. Fatih'e Süper Kupa finalinde ihtiyacımız var. Onu finalde oynattıktan sonra size verelim" dedi. Siyah-beyazlı yönetim bu isteği kabul etti. Fatih, 29 Ağustos'taki Manchester United-Zenit Süper Kupa finalinde forma giydikten sonra resmen Beşiktaşlı olacak.

Tekke'de mutlu son

Milli futbolcu, 29 Ağustos'taki Süper Kupa finalinden sonra Kara Kartal'a imza atacak.

Siyah-beyazlılar, kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Fatih Tekke transferinde sona yaklaştı. Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat, 29 Ağustos'ta M. United ile Zenit arasındaki Süper Kupa finalinde milli oyuncuya ihtiyacı olduğunu ancak final maçından sonra Fatih'in, Beşiktaş'a transferine izin vereceğini açıklaması siyah-beyazlı camiada sevinçle karşılandı. Geçen sezon Zenit'in, UEFA Kupası'nı almasında büyük rol oynayan milli oyuncu Beşiktaş'a sıcak bakıyor.

SORUN ÇIKARMAZLAR
                                Rus kulübü, milli futbolcunun bonservisini 7 milyon euro olarak açıkladı. Siyah-beyazlılar ise Zenit'ten bonservis konusunda indirime gitmesini bekliyor. Her fırsatta Rusya'da mutsuz olduğunu belirten Tekke'nin, "Beşiktaş'ta forma giymekten mutluluk duyarım. Kulübümün fazla zorluk çıkaracağını düşünmüyorum. Süper Kupa finalinde hocamın bana ihtiyacı var. Finalden sonra büyük ihtimalle Beşiktaş'tayım'' dediği öğrenildi.
                                YILMAZ ŞENOL

kaynak : fotomaç
                                UNİ TS EGE

Yorum

Yükleniyor...
                                X