Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o kadar bakima ragmen sahada yer yer bozulmalar (toprak görünümü) olmasini anlayamadim.
    Bozulma değil, hastalık girmiş çimlere.

Havanın aşırı sıcak ve nemli olmasından dolayı tedavi edilemiyor. Böyle havalarda daha hızlı ilerliyormuş.

Daha fazla yayılmaması için dua edeceğiz.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bozulma değil, hastalık girmiş çimlere.

Havanın aşırı sıcak ve nemli olmasından dolayı tedavi edilemiyor. Böyle havalarda daha hızlı ilerliyormuş.

Daha fazla yayılmaması için dua edeceğiz.
      Trabzondaki açılış maçı öncesi sahada horon provası yapılırken çimlerin bakımını yapan eleman yazmıştı, inşallah bu nedenle hastalık girmez diye. Girmiş demek.

Yorum

• Horonu neden kenarda oynamamışlar?

Yorum

• Bu sezonki maçlarda ciddi ses sistemi sorunları var. Acaba bu konuda bilgisi olan, kulübe iletebilecek olan var mı?

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bu tribün mikrofonlarını da nereye koymuşlar çok merak ediyorum. İçeride kıyamet kopuyor, Ecuban kulaklarım çınlıyor diyor, televizyonda sanki 30 kişilik gruptan ses gelir gibi bir ses.
            Gol olduğunda bile....

Yorum

• Seyirciler merdiven aralarını tam boş bıraksalar daha şık bir görüntü olur.

Yorum

• Yalan yok kolbastıyı hiç sevmiyorum. Çalarken Ankara havası dinliyor gibi hissediyorum.
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yenilemeyi de SIS yapıyordu aşağıdaki mesaja göre. Bir değişiklik olmamıştır galiba.
                  Yemin ederim bu iz hala orada adam orayı kazımış sanırım
                  @ okşoholu

Yorum

• Tamamen dolu stat için açıklanan toplam seyirci sayısı = 36.169

41.461 - 36.169 = 5.292 koltuk nerede?

Bu koltuklara ulaşmak için passolig turnikelerinden geçilmiyor mu?

Eğer stada giren izleyici saysı 41.461 ise neden izleyici sayısı olarak satılan 36.169 bilet sayısı toplam seyirci olarak açıklanıyor?
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Selçuk bilebilir
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 36 bin sayısı, 41.461'den deplasman, loca, protokol, basın ve satışa kapalı güvenlik alanları dışında kalan sonuç..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          36 bin sayısı, 41.461'den deplasman, loca, protokol, basın ve satışa kapalı güvenlik alanları dışında kalan sonuç..
                          deplasman neden düşülüyor? Yani o da seyirci sayısına dahil edilmemeli mi?

Yorum

• stadın şuanki gerçek kapasitesi 39bin küsür, hadi 40bin diyelim. aslında proje aşamasında 40binin üzerindeydi ancak sonradan kalearkası ve doğu tribününe eklenen localar ve taraftar grupları için yapılan düzenlemeler(tribünlerin ilk sırasıdaki koltuklar sökülüp demir korkuluk yapıldı) ile azaldı kapasite. 41461 ise sembolik olarak belirlenen, hiçbir gerçekliği olmayan bir sayıydı.

pasolig sistemine dahil olmayan protokol, loca ve basın tribününü 40binden düşerseniz, ayrıca güvenlik nedeniyle kullanıma açılmayan deplasman tribünü yakınlarını, kombinesi olupta maça gitmeyenleri de hesaba katarsanız akıllardaki soru işaretleri giderilir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sivas maçında tribündeydim. Herkes ayrı telden çaldı yine. Her tribünde ayrı ayrı tezahüratlar. Her grup "En çok ben bağırdım" sanıyor. Son maç farklıydı ama... Maçı yaşadı bütün tribün. Laylaylom işi beni sarmıyor. Ben tepkisel tribün istiyorum.

Sivasspor maçında ilk 20 dakika taraftar gayet iyiydi. İlk 20 dakika yetti. Hakkımızı yememek lazım.
                              Rakip topu aldığı anda ıslık yaptık. Yer yer birlikte tezahürat da yapıldı. Fakat skoru aldıktan sonra taraftar düştü.
                              Galatasaray maçı elbette daha iyiydi. Ama Sivasspor maçına kötü diyemeyiz.

Tepkisel tribün konusund ben de aynı fikirdeyim. Fakat belli başlı bazı gruplar bireysel takıldıkça mümkün değil gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                36 bin sayısı, 41.461'den deplasman, loca, protokol, basın ve satışa kapalı güvenlik alanları dışında kalan sonuç..
                                deplasman, loca, protokol ve basın da toplam seyirci sayısına dahil edilmeli sonuçta doğruya ulaşabilmek için.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X