Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çevre düzenlemesinden bi cacık olmaz. Ayrıca stadın passo ve güvenlik çalışanlarını kulüp belirliyorsa, o konuda da bi cacık olmaz kulüpten.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• "Teoman Abi bu nedir Allah aşkına ? elektrikleri açtılar ama gözümüz yarim görüyor batı tribün j1 alt blok oğlumla maçı izleyelim dedik . buradan...
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Stada acil olarak çevre düzenlemesi ve sosyal yaşam alanı şart ayrıca trafik sorununu hala çözemediler bu konuda Akçaabattaki haşlamacının bir payı olduğunu düşünüyorum
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Stadın ses sisteminin içine kim nasıl ettiyse acilen düzeltilmesi gerek.. Geçen maçı doğu tribününde izledim kötüydü dedim açısal bir problem sanırım bu maç kale arkasındaydım yine aynıydı..

Bakın ses sistemi kötü değil berbat ne söylenildiğini anlamaya imkan yok..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stadın ses sisteminin içine kim nasıl ettiyse acilen düzeltilmesi gerek.. Geçen maçı doğu tribününde izledim kötüydü dedim açısal bir problem sanırım bu maç kale arkasındaydım yine aynıydı..

Bakın ses sistemi kötü değil berbat ne söylenildiğini anlamaya imkan yok..
            Tribünün aşağılardan yine az çok bir şeyler anlaşılıyor da en üstlere çıkınca felaket gerçekten
            www.x.com/zykmda

Yorum

• güney kale arkası üstteydim, anonsların yüzde 90'ı anlaşılmadı gerçekten.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• deplasmana gelen rakip takım taraftarı çok başıbozuk takılıyor dün akşam kaçtaseni bizimkilerin elinden sağduyu sahibi taraftarlarımız aldı böyle olmaz ki herzamanda denk gelmezler

Yorum

• Taraftara helal olsun çok iyi dolduruyor stadı... Taraftarın ilgisi çok iyi bu sene Ankara deplasmanı da iyiydi takım ışık verdiği sürece devam eder..

Ama tribün kültürümüz yok maalasef.. Baskıyı artırmak için bu da şart. Mesela Bursa tribünleri evet her maç dolmuyor biz o konuda daha üstünüz fakat adamların tribün kültürü var...Hep bir ağızdan marş söylüyorlar,susmadan Bizim taraftar daha çok maç izlemeyi tercih ediyo
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bursa trübini hep bağırsa ne olur. Maçı yaşayıp, maçta yaşananları sanki maçın içi deymiş gibi tepki veren taraftar her zaman bence klasik türk taraftar kültüründen daha çok adapte eder takımı. Premier lig maçlarını bu sebepten izlemek müthiş zevkli.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftara helal olsun çok iyi dolduruyor stadı... Taraftarın ilgisi çok iyi bu sene Ankara deplasmanı da iyiydi takım ışık verdiği sürece devam eder..

Ama tribün kültürümüz yok maalasef.. Baskıyı artırmak için bu da şart. Mesela Bursa tribünleri evet her maç dolmuyor biz o konuda daha üstünüz fakat adamların tribün kültürü var...Hep bir ağızdan marş söylüyorlar,susmadan Bizim taraftar daha çok maç izlemeyi tercih ediyo
                      Bursa tribünü tırt, laylaylomla maç kazanılmıyor. Rakibe baskı yok, hakem kararlarına ani tepki yok. Bunların hepsi bizde var. 3 gündür boğazım ağırıyo yuhalamaktan

Yorum

• Uzun yıllardır bu kadar coşkulu ve maçın içinde olan taraftar görmemiştim. 80 90'lar işte hep böyleydi
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzun yıllardır bu kadar coşkulu ve maçın içinde olan taraftar görmemiştim. 80 90'lar işte hep böyleydi
                          Sivas maçında tribündeydim. Herkes ayrı telden çaldı yine. Her tribünde ayrı ayrı tezahüratlar. Her grup "En çok ben bağırdım" sanıyor...

Son maç farklıydı ama... Maçı yaşadı bütün tribün. Laylaylom işi beni sarmıyor. Ben tepkisel tribün istiyorum.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaslar,

Stad icinde ki insaatler bitti mi ? Mesela WC'ler, Mescid'ler ?
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar,

Stad icinde ki insaatler bitti mi ? Mesela WC'ler, Mescid'ler ?
                              wc lerde eksiklik yoktu ki zaten. mescidleride düzenlediler.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• o kadar bakima ragmen sahada yer yer bozulmalar (toprak görünümü) olmasini anlayamadim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X