Tuğla tamam da biz de üzerine amblem eklememiz lazım, ya da şöyle Dozer Cemil falan. Belki efsane bir söz. Böyle çok yalın durdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]16010[/ATTACH]...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Avni Aker millet bahçesi oluyormuşTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Merhaba arkadaşlar
Benim Yavru Fırtına Tribününden iki adet kombinem var. Ama ben Düzce’deyim ve burası Trabzon’a çok uzak. Maçlara gitme şansım hemen hemen hiç yok.
Bu yüzden kombinemi kulübe bırakmak ya da maçlara gitmek isteyip de gidemeyecek durumda olanlara maçlardan önce vermek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba arkadaşlar
Benim Yavru Fırtına Tribününden iki adet kombinem var. Ama ben Düzce’deyim ve burası Trabzon’a çok uzak. Maçlara gitme şansım hemen hemen hiç yok.
Bu yüzden kombinemi kulübe bırakmak ya da maçlara gitmek isteyip de gidemeyecek durumda olanlara maçlardan önce vermek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kombineler otomatik olarak devroluyor bildiğim kadarıyla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım biz her maç için ayrı ayrı kiralamıyor muyuz burayı? Borç neden bizim oluyor. Stadyum gençlik sporun değil mi?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de kiracıyım ama elektrik faturası benim adıma geliyor
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#Faturaları ev sahipleri ödesinForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Av. Ahmet Metin GENÇ@ahmetmgenc
Zaman büyük @Trabzonspor ‘umuza sahip çıkma zamanıdır.
1061 kombine bilet alarak belediye personelimize dağıtacağız.
(Şu ana kadar satılan 6000 kombine sayısı çok azdır.Tüm kurum ,STK’lar ile büyük taraftarımızı kombine alarak takımımıza desteğe davet ediyorum.TRABZONSPOR
???TRABZON???
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de kiracıyım ama elektrik faturası benim adıma geliyor
Günlük ya da haftalık kiraladığım hiçbir yerin ne elektrik ne de su faturasını ödüyorum.
O değil de Medical Park'ın isim hakkıyla ilgili sözleşmeyi hala göremedik.
Usta bir yalan daha attı ve gitti.En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.08.2018, 21:59.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili Yiğit,
Günlük ya da haftalık kiraladığım hiçbir yerin ne elektrik ne de su faturasını ödüyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda bulunan kale arkası tribününe 2018-19 sezonu için ''Şehit Eren Bülbül Tribünü'' adı verilmiştir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum