Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadın ismi: karadeniz fırtınası.

spiker ağzıyla:yarınki maç karadeniz fırtınasında.
    illaki stad vs. ile bitmek zorunda mı?
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zaten bundan başkada başarılı bir çevirileri mevcut değil

yukarıda ki Riviera örneğine baktığımız zaman medikal park yalı ... olabilir. bu konuda ciddiyim . bende inanamadım ama kulağa hoş geliyor

tdk dan ;

1. isim, denizcilik Sahil
      2. Su kıyısında yapılmış büyük, görkemli ev
      "Yalıda panjurları açık bir pencereye / Sarmaşıklar içinden bir merdiven dayalı" - E. B. Koryürek
      Ev değil ki orası
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Ben İngiliz modelini beğeniyorum. Stat, olduğu yerin, mevkiin, oradaki eski bir yapının adıyla anılmalı...

Old Trafford

Stamford Bridge

Whit Hart Lane

Highbury

Goodison Park vb. birçok örnek vardır...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ev değil ki orası
          Evet ev değil ama bizim yuvamız olarak adlandırıyoruz . Yuva da ev demek olduğuna göre neden olmasın
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi
            höst! ironinin de b. çıkarmayın.
            Pardon, kendinizi benimle karıştırdınız herhalde. Höst möst filan? Size soracak değilim ne yazacağımı. Edebinizi terbiyenizi takının. Beğenmediyseniz rapor edersiniz!
            En son art(w)in tarafından düzenlendi; 08.06.2017, 16:59.

Yorum

• Zamanında Hüseyin Avni Aker Stadyumunun bulunduğu İnönü Caddesi'nin bir kısmı "Trabzonspor Bulvarı" yapılmıştı. Yeni Stadyumun bulunduğu Cadde'nin adı da "Karadeniz Fırtınası" yapılsa güzel olmaz mı?
              Trabzonspor'un 50. Doğum Günü de hazır yaklaşıyorken hangi yetkili kurum bakıyor ise artık yapsa bir güzellik.

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne münasebet güzel kardeşim. Arapçayı niye kültürümüzün bir parçası kabul edecekmişiz? Türkçe bir isim bulunmalı, koyulmalı...

Keşke cumhurbaşkanı arenadan önce de dilimize giren showroom vs. gibi birçok yabancı kelime konusunda da aynı hassasiyeti gösterseydi. Emin olun Avrupalılarda bu hassasiyet çok çok daha fazla. Yabancı firmaların sayfalarına girdiğinizde sayfa kendi dillerinde açılır, siz daha sonra başka dil seçersiniz, bizim birçok firmada sayfa açılınca ingilizce, sonra bizler Türkçe'yi seçiyoruz...
                Ben kesin olarak Arapça bir kelime kullanılsın demiyorum. Yaklaşık bin yıldır Türkçe'nin bünyesine Arapça ve Farsça kelime girmiş. Bunlar Türkçe'de yerleştiği ve bazı kelimeler Türkçe'ye uygun söylendiği için Türkçe gibi varsayılmış. Buna nispetle Arena yerine Stadyum konulacağına Saha konulsa anlarım ama bana kalırsa da Türkçe bir isim olarak "Alan" olsun derim.

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zamanında Hüseyin Avni Aker Stadyumunun bulunduğu İnönü Caddesi'nin bir kısmı "Trabzonspor Bulvarı" yapılmıştı. Yeni Stadyumun bulunduğu Cadde'nin adı da "Karadeniz Fırtınası" yapılsa güzel olmaz mı?
                  Trabzonspor'un 50. Doğum Günü de hazır yaklaşıyorken hangi yetkili kurum bakıyor ise artık yapsa bir güzellik.

Bazen bu forumda öyle fikirler, öneriler ortaya atılıyor ki, insanın içine yara oluyor uygulanmayınca. Böyle orjinal fikirler malesef sadece atılan binlerce mesajdan birisi ilarak kalıyor...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 20170608_191000.jpg
                    20170608_190810.jpg
                    20170608_190013.jpg
                    20170608_190819.jpg
                    20170608_190813.jpg
                    Ekli dosyalar
                    En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 08.06.2017, 23:59.
                    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Cimlerin de yesillenmesi ile baya güzel bir görüntü ortaya cikmis, fotograflar icin tesekkürler MertcanN.K.*61

Tesislerimizde stadimizda artik dört dörtlük, insallah kiymetini bilir ve ulasim sorununu da yakisir bir sekilde cözerse belediye ve kulüp, bu stadda güzel günler bizi bekliyor insallah.

Yorum

• Biz kiralama bedeli olarak ne kadar ödeyeceğiz yıllık?
                        bir yerde okumuştum doğru mu bilmiyorum yıllık 15 milyon TL diye şayet bu rakam doğruysa çok değil mi?

Yorum

• Çatı membranı daha mı beyazlamış yoksa çekim kalitesi ile ilgili mi ya da bana mı öyle geliyor?

Yorum

• doakyazisaydam.jpg
                            doakyazidagdan.jpg
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Stada ışıklandırma ne zaman yapılacak?
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hasan Tüncel‏Onaylanmış hesap [MENTION=59]hasan[/MENTION]tuncel61 2 dk.2 dakika önce

Vestel park ......... bekleniyor.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X