Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni tesislere ne zaman geçecez? Niye daha geçmedik?
    as takim hic gecmeyecek, cünkü prof bir takim icin cok acik bir tesis, kapatirsan mac günleri 3 bin park yerini silmis olursun. ondan orasi altyapiya verildi

paf takim ve u19 bayaga tasindi bile, sehir tarafindaki 4 saha kullanima acildive yol tarafindaki bina. stad tarafindaki 3 sahanin tribünleri ve soyunma vs. yapilmasi icin üst kullanim hakki ve o anlasmadan gelecek insaati tamamlama ücreti bekleniyor bitirmek icin...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.07.2018, 00:26.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• on Twitter,via: MELIHSAH OZDEMIR@mlhsh
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Stadyum da cok eksiklik vardi. Calisma hic yapildi ?
        Tesisler inanilmaz yetersiz Trabzonspor A Takimi oraya gecmesi icin büyük calisma yapilmali.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stadyum da cok eksiklik vardi. Calisma hic yapildi ?
          Tesisler inanilmaz yetersiz Trabzonspor A Takimi oraya gecmesi icin büyük calisma yapilmali.
          İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          as takim hic gecmeyecek, cünkü prof bir takim icin cok acik bir tesis, kapatirsan mac günleri 3 bin park yerini silmis olursun. ondan orasi altyapiya verildi

paf takim ve u19 bayaga tasindi bile, sehir tarafindaki 4 saha kullanima acildive yol tarafindaki bina. stad tarafindaki 3 sahanin tribünleri ve soyunma vs. yapilmasi icin üst kullanim hakki ve o anlasmadan gelecek insaati tamamlama ücreti bekleniyor bitirmek icin...

selçuk arkadaş tam 2 mesaj önce bu konuda bilgi vermişti.
          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle şeyleri önceden niye düşünülmüyor? Yani bu tesisler ve sahalar PAF takima mı kalacak? A Takimda çürümüş Mehmet Ali Yılmaz Tesislerde (Hava Limanin yaninda) devam edecek?

Olacak gibi değil!!!

Yorum

• 3 binlik park yerine çözüm bulsunlar o zaman
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• göstericiler koreografilerini calisiyorlar

İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Böyle şeyleri önceden niye düşünülmüyor? Yani bu tesisler ve sahalar PAF takima mı kalacak? A Takimda çürümüş Mehmet Ali Yılmaz Tesislerde (Hava Limanin yaninda) devam edecek?

Olacak gibi değil!!!
                tesisi kimseye bisey sormadan yapan devlet

paf takimina kalmayacak tabiiki, akademi oraya tasiniyor recep özcan tesisinden
                yeni kapasiteler sayesinde bu sene u7 yas grubuna kadar altyapi egitimi genisletiliyor...

cürümüs dediginiz may tesisleri halen avrupanin en iyi 50 tesisinden biridir
                bu konu abartiliyor bence

ayrica may tesisinde kocaman bir arsa yillardir bos duruyor, begenmeyen oraya istedigini insaa etsin, yeni yönetimler hep sikayet ediyor ama sadri senerin marina restoranindan beri bisey eklenmedi

sadece tadilat, tadilat....

ben daha bize gelen, yada gittikden sonra tesisler hakkinda sikayette bulunan oyuncu hatirlamiyorum
                zaten dünya üzerinde yani basindac yat limani olan kac tesis var

as takimin bir büyük havuz disi bir eksigi yok bence

Türkiye´yi gectim dünyanin en önemli tesis aglarindan birine sahibiz bence

may tesisi (4,5 saha), fatih gedik tesisi (1 saha), kadir özcan tesisi (3,5 saha), akyazi tesisi (7 saha)
                bunu istanbul takimi taraftarina anlatsan hayatta inanmaz, 3´ünde de bunun yarisi yok

tabi akyaziyi usta yönetiminin altyapiya vermesindeki en önemli neden kiranin tff ye yüklenmesiydi, diger unsurlarda önemli ama bu en önemlisi bildigim
                agaogulu yönetiminde bu karari simdiye kadar degistirmemesi aslinda bu kararin ne kadar dogru oldugunu gösteriyor, baska her seyden sikayetciler, cogu seyden hakli olarak...

düsünülecek son konu okadar derdimizin icinde

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3 binlik park yerine çözüm bulsunlar o zaman

en basiti o , yaparsin bir garaj 3-4 katli olur biter
                sonunda yine 6-7 bin araci sadece 1 giris/ cikisa mahkum kalir, bir cikis daha yapsan yine bisey degismez

tt arenanin 3500 park kapasitesi, ne demek istedigimi anliyorsan

tek cözüm rayli toplu tasit

ve o yapilsada bu maddi yoklukta yine oraya tasinacagini sanmam kulübün
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 29.07.2018, 01:56.

Ünal Karaman

Yorum

• Çözüm bulsunlar, raylıysa raylı. Tesislerden optimum yararlanmalıyız. Yoksa neden yapıldı
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çözüm bulsunlar, raylıysa raylı. Tesislerden optimum yararlanmalıyız. Yoksa neden yapıldı
                    optimum yarari zaten akademi getiri.
                    ben stadyumun akcaabat yakasina erkekler spor sanatlari kampüsü (ortaokul lise)insaa edilmesini tavsiye etmisdim

orasini fabrikaya dönüstürme cok basit olur

Ünal Karaman

Yorum

• Tıpkı old trafford gibi tuğla motifi kullanılmış yedek kulübesi arkalarına o alana. Güzel olmuş

2312.jpg

Adsızfw.jpg

5b5dfe3f61361f18b0663196.jpg

subs-bench.jpg
                      En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 00:49.

Yorum

• Hakkaten süper olmuş bu tuğla işi...

Yorum

• Ben hiç beğenmedim, güzel olmamış. Modern bir stadyumda tuğlanın ne işi var.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben hiç beğenmedim, güzel olmamış. Modern bir stadyumda tuğlanın ne işi var.
                            Aynen öyle
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Dün maçı izlerken benim gözümü tırmalamıştı o tuğla gibi olan kesimler.

Yalnız Fortnite dansı yapan çocuğu gösterince kamera feci güldüm
                              .

Yorum

• Burcak_Saglam_FB_IMG_1533019885587.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X