Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu grafikler programla yapılmıyor mu, orantılı değil, burda bile hile yapıyorlar.

Trabzonspor ile feybe arasında 9 bin ortalama seyirci farkını görmek için 2 bar arasında bir çizgi çekin uzunluğuna bakın, bir de 9 bine yakın seyirci ortalaması alan takımların barlarının uzunluğuna
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.05.2018, 16:26.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sonunda bizde tazelemeye karar vermisiz

[/FONT][/COLOR]
        Selçuk varmı bir gelişme bu konuda . Durum nedir yenileme çalışmaları bittimi acaba . Bittiyse zemin nezaman hazır olur bir bilgin varmı ?
        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selçuk varmı bir gelişme bu konuda . Durum nedir yenileme çalışmaları bittimi acaba . Bittiyse zemin nezaman hazır olur bir bilgin varmı ?
          bitti, oynanacak duruma 4 haftada geliyor ama ideal zemine 2 ay adim atmamak.

yani planda olan 28 temmuz acilis maci tam ideal, bisey degismezse 2 agustosda da istanbulda mac plani var.

tabii ac milan isi simdilik yatti, onlarin programina girmek icin 6 ay önceden termini rezerve etmeliymissin...

Ünal Karaman

Yorum

• keşke zeminin tamamını SİS firması yapsaydı baştan sona.çim için bu harika iklimde arsenal zeminini elde etmek işten bile olmazdı.özellikle kullandıkları toprak bunda çok etkili oluyor.havalandırmada yapıyorlar.vodofone arenayı ve rizeyi yaptılar ful şekilde.
            TEKKEBALL

Yorum

• Yenilemeyi de SIS yapıyordu aşağıdaki mesaja göre. Bir değişiklik olmamıştır galiba.

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              keşke zeminin tamamını SİS firması yapsaydı baştan sona.çim için bu harika iklimde arsenal zeminini elde etmek işten bile olmazdı.özellikle kullandıkları toprak bunda çok etkili oluyor.havalandırmada yapıyorlar.vodofone arenayı ve rizeyi yaptılar ful şekilde.
              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sonunda bizde tazelemeye karar vermisiz

Started

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yenilemeyi de SIS yapıyordu aşağıdaki mesaja göre. Bir değişiklik olmamıştır galiba.
                adam troll, biseyden haberi yok

Ünal Karaman

Yorum

• SIS çalışanın fotoğraflarından çimlerin son hali:

MELIHSAH OZDEMIR‏ @mlhsh 25 dk.25 dakika önce

Yoğun nem ve sıcak dönemlerde bizim gibi çalışan tüm mesai arkadaşlarıma havaların soğuması temennisiyle selamlar @SISPitches @Berkay_Sezen @Trabzonspor @MPStadyum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adam troll, biseyden haberi yok

Herkesi o kadar tanımıyorum ya ben )
                  En son merdeme tarafından düzenlendi; 27.06.2018, 14:39.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yenilemeyi de SIS yapıyordu aşağıdaki mesaja göre. Bir değişiklik olmamıştır galiba.
                    yenilemeyi sis yapıyor ama bu zeminin alt yapısını sis yapmadı.sis sadece hibriti ekti.

alt yapı derken kullanılan toprak drenaj sistemi ve havalandırmayı kast ediyorum.sanırım çim serimini bile sis yapmamıştı.yani alt yapıda ucuza kaçıldı yada torpile verildi
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bitti, oynanacak duruma 4 haftada geliyor ama ideal zemine 2 ay adim atmamak.

yani planda olan 28 temmuz acilis maci tam ideal, bisey degismezse 2 agustosda da istanbulda mac plani var.

tabii ac milan isi simdilik yatti, onlarin programina girmek icin 6 ay önceden termini rezerve etmeliymissin...
                      eyvallah saol
                      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Yeni tesislere ne zaman geçecez? Niye daha geçmedik?

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni tesislere ne zaman geçecez? Niye daha geçmedik?
                          10 yıl içinde geçmeyiz büyük ihtimalle. Mevcut tesislerin yeri ordan çok daha iyi. Ne zamanki mevcut tesisler kullanılamaz hale gelir o zaman Akyazı kullanılır. Yeni yapılan tesisler çürümeye terk edildi galiba.

Yorum

• tesis işi yalan oldu seçimde oy alabilmek için stadı bitirdiler, oda tam bitmedi haha
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eskisini satarsak yenisine geçeriz, bu arada orayı da kullanan takımlarımız var a takım düzeyinde olmasa da
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• o kadar saçma bir sistem ile yaptılar ki oraları..
                                6-7 saha, 2 tane bina yapıp bıraktılar bir yaşam alanı oluşturmadılar.
                                derler ya yalap şalap yapıp bıraktılar aynen o şekil.
                                stad bile yavan duruyor arazi sıkıntısı olan trabzonda koca alan yaptılar ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar..
                                İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X