İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz stadın yanındaki antrenman tesislerine ne zaman geçeceğiz? Ya da geçecek miyiz onu da bilmiyorum? Bilgisi olan var mı?
Kulüp daha önce buraya geçmeyeceğini MAY Tesislerinde devam edeceğini açıklamıştı. (M.USTA Dönemi)
Buradaki tesislerin alt yapı için kullanılacağı ifade edilmişti. O günden bugüne yeni bir açıklama yapılmadı.
Ağaoğlu döneminde de bu konuya dair açıklamaya rastlamadım. Fakat bu yönetim, MAY Tesislerini yeniledi.
Buradan anlaşılacağı üzere MAY Tesislerinde devam ederiz.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 06.08.2019, 10:35.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stada gidenler içeri girebiliyor mu gezmek amaçlı? Gidenler alınmadıklarını söylemiş ama 2 kişi girip çime bir şey atarak video çekmiş."The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
Stadı dolduran taraftarlarimiza saygim sonsuz. 60 bin kisilik olsa yine doldurulur ama ne bu kompleksi yapanlara ne de yaptiranlara saygi duyuyorum cünkü sus payi olarak calinti, uyduruk, plansiz, programsiz bir proje ile yapilmis bir kompleks. Cünkü amac Trabzonspor'un menfaatleri degildi. Ne yolu yol, ne tesisi tesis, ne sahasi saha. Göreceksiniz bakimsizliktan ve kalitesizlikten daha berbat bir hale gelecek o stad.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 11.08.2019, 00:37.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı dolduran taraftarlarimiza saygim sonsuz. 60 bin kisilik olsa yine doldurulur ama ne bu kompleksi yapanlara ne de yaptiranlara saygi duyuyorum cünkü sus payi olarak calinti, uyduruk, plansiz, programsiz bir proje ile yapilmis bir kompleks. Cünkü amac Trabzonspor'un menfaatleri degildi. Ne yolu yol, ne tesisi tesis, ne sahasi saha. Göreceksiniz bakimsizliktan ve kalitesizlikten daha berbat bir hale gelecek o stad.
Yorum
-
muhteşem bir yer var ama sadece stadı dikip bıraktılar.
tesis dediler 2-3 saha yaptılar orada neler oluyor bilen yok.
diğer taraf eğlence alanları için bulunmaz bir fırsat ama hastane dediler onu bile yapmadılar.
tek başına stad kötü duruyor.
ayrıca stadın çatısı ışıklandırılacak dendi ondan da ses soluk yok. en kötü konya stadı gibi etrafına led çekselerdi akşam güzel görünürdü..
önce bu olacak dendi stad harici mükemmel bir projeydi
d1Vfxpa2oEmUfbYaaidR1g.jpg
sonra stadı düzelttiler projede seviye düşse de yine iyiydi
trabzon-akyazi-stadyum_6622.jpg
sonra böyle yavan bir şey yapıp gittiler
yılda bir kez kurban pazarı açıp şenlendiriyorlar sağolsunlar
akyazi-stadyumu-nda-geri-sayima-gecildi.jpgYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Mustafather tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra staddan ilçelere ulaşım imkanı var mıdır acaba?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Az önce geçen aldığım gri formanın bedenini değişmek için stadyumun altındaki Ts Club a gittim, sadece 2 kişi var kasada kuyruk dışarıdaydı. 20 dk sıra bekledim sıra değişmeyince geri döndüm.
Molozdakine gideyim dedim, Allah ın kulu yok ordakiler oturup çay içiyorlar. Gri forma da yok Molozda bu da ayrı rezillik tabi. Yahu çalışan sayısını en azından maç günü artıramazlar mı, molozdaki şube belli ki tenha oluyor ordaki çalışanlardan 1 2 tane maç günü stadyumdaki Ts club a aktaramazlar mı ?
Şu tarz işler bizde hiç düzgün olmuyor ya. Başkana türlü türlü sorular soruyorlar ama şu stadyumun giriş çıkış sorununu soran yok, yine 1 saat yol yürüyeceğiz aracı sahile çekip.En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 15.08.2019, 15:56.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum