tıklım tıklım dolacağı günleri görmek üzere
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelli bir rakami gecen bagislarin sahiplerinin isimleri bir sekilde stadda yasatilmali.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazida yeni anit
Kuzey Yıldızı Derneği yaptirmis
Trabzonspor uğruna çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden taraftarlarımız için
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
Bizim stadın kapasitesi 41 bin değil miydi?
TFF 2024 adaylığı için verdiği katologda 43.223 olarak bildirilmiş.
toplam 43bin koltukluk yer var, grup (amigo) platformlari kaldirildimi...
rahatca 50 bine cikacak kadar yerde var, ilerisi icin...
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa şampiyonası sebebiyle stad elden geçirilir bütün eksikleri tamamlanir beklemediğimiz başka artıları da olabilir
üst kullanim hakki müzakerelerinde en cok zamani alan nokta gsgm stadin insaati bitmesi icin Trabzonspora verecegi ücret
catida kaynak islemleride daha yarida dagil, platform altinda duvarlar bile ciplak, tesist 2 tribün insaati daha yapilacak, isitma, dis isiklandirma , 23 loca daha vs...
durmus insaatta oynuyoruz, bir insaat bitsin sonra tadilattan bahsederizEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 14:17."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
Bizim stadın kapasitesi 41 bin değil miydi?
TFF 2024 adaylığı için verdiği katologda 43.223 olarak bildirilmiş.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41461 resmi
toplam 43bin koltukluk yer var, grup (amigo) platformlari kaldirildimi...
rahatca 50 bine cikacak kadar yerde var, ilerisi icin...
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa şampiyonası sebebiyle stad elden geçirilir bütün eksikleri tamamlanir beklemediğimiz başka artıları da olabilir
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer aday statların da kapasiteleri olduğundan yüksek yazılmış hem de bizimkinden oldukça fazla artış yazılan statlar var.
Başvuru kabul olursa statlarda iyileştirme işlemleri yapılacak.
@sasone
Sadece bizim stadın kapasitesi resmi olandan fazla olarak yazılıp,yanına yenileme yazılmamasına şaşırdım,demek ki hali hazırda bu kapasite var.
Hatta Konya'nın kapasite 37000 bin olarak verilmiş,halbuki 42000 diyorlar,çok garip işler.
En son sasone tarafından düzenlendi; 01.05.2018, 19:25.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım,sanırım en alt koltukları biz resmi olarak bildirmiyoruz,maraton tarafındaki giriş çıkışları kapatacak bir düzenleme aslında çok güzel olurdu.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayir, bu platformlarin yerlerini diyorum, sampiyonada bunlar yasak, yerlerine koltuk takilacak- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım,sanırım en alt koltukları biz resmi olarak bildirmiyoruz,maraton tarafındaki giriş çıkışları kapatacak bir düzenleme aslında çok güzel olurdu.
Özellikle beklediğim ulaşım sorununu çözmeleri,belki adaylık kesinleşirse stada raylı sistem yapımı hızlanır,köşeye bir yere de 5000 araçlık kapalı otopark şart,güzelim deniz kenarını araç parkı olarak kullanmak yerine sosyal donatı ve gelir getirici tesisler için iyi olur.
Hocam,diğer statların resmi verilen kapasite rakamları aynı olarak bildirilmiş,sadece Antalya stadının kapasitesi 43 bine çıkarılıyor,ona da zaten yenileme yazmışlar.
Sadece bizim stadın kapasitesi resmi olandan fazla olarak yazılıp,yanına yenileme yazılmamasına şaşırdım,demek ki hali hazırda bu kapasite var.
Hatta Konya'nın kapasite 37000 bin olarak verilmiş,halbuki 42000 diyorlar,çok garip işler.
http://www.tff.org/Resources/Tamsaha...TR5/50/#zoom=z
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası o kadar koltuğu engelliyor mu?Çok fazla yer kaplamaz gibi geliyor bana ama doğrudur,loca olarak da 50 adet gösterilmiş.TFF neye göre belirliyor bunları anlamadım.
500 koltukda giris tünellerinin saha görüsünü engelledigi icin satilmiyor, tünellerin arka duvarlari 30-40cm kesilmeli...
güvenlik icin vs... satilmayanlar var
varda var iste"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Göresel ile resmi Tff verileri uyuşmuyor sanki [MENTION=47842]Ozan Yılmaz[/MENTION]
Ekran Alıntısı.jpgsakin olun...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum