Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her zaman boş olan karşı tarafta bir yer var orası çocuk tribünü yapılsın hem görüntü güzel olur hem de çocuklar şenlendirir stadyumu

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asıl yazmak istediğim şu;

Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..

simdi gel bizim ülkedeki stadlara stad de��

Yorum

Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..

simdi gel bizim ülkedeki stadlara stad de😕

Yorum

• İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          simdi gel bizim ülkedeki stadlara stad de��
          mimarı ve görsel olarak çok güzel,seyir zevki için iğrenç bir stad,ne yalan söylim hiç beğenmedim.çok yatay ve sahaya uzak.nou camp ın kopyası
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ne vardı statın koltuklarını sade bordo yapmış olsaydık. aklın yolu bir atletico bunu başarmış stat içi ve dışı şık bir aydınlatma ile ortaya güzel bir eser çıkmış.

serdar sağlam

Yorum

• Müze, kulüp vb. stadyuma ne zaman taşınacak?
              Aradan onca zaman geçmesine rağmen ne bir açıklama yapılıyor ne de bir hareket görüyoruz.
              Bir şeyleri bekliyor gibi görünüyoruz. Tamam ama bir yetkili de çıkıp desin ki şunun için bekliyoruz.
              Çok mu şey istiyoruz? Bir yönetici çıkıp bilgi verecek.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne vardı statın koltuklarını sade bordo yapmış olsaydık. aklın yolu bir atletico bunu başarmış stat içi ve dışı şık bir aydınlatma ile ortaya güzel bir eser çıkmış.

serdar sağlam
                Yok illa mâvi olacak hatta manchester city mâvisi (vip kismi)
                Yok yâni tabi mâvi de olsun ama bordo rengini bu kadar dislamanin anlami neydi, burada da herkes mâvi mâvi diye tutturuyordu, bir de hafif koyu olunca begenmiyorlar aklim almiyor... vip kisminin mâvisini yayacaksin tüm stada, oturacaksin asaga... zaman geçtikçte de "ya aslinda bu kadari fazla yaa" deeye baslarlar....
                Bordo olsa millet ortaligi ayaga kaldirmisti ama o turkuaz mâvisine çit yok, anlamadim gitti
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mimarı ve görsel olarak çok güzel,seyir zevki için iğrenç bir stad,ne yalan söylim hiç beğenmedim.çok yatay ve sahaya uzak.nou camp ın kopyası
                  Kismen katiliyorum... seyir zevki için orada olmam gerek yorum yapmam için, kimisi tam tersini de söyleyebilir çok iyi seyrediliyor falan... nou camp'i ziyâret etmistim, tabi saha bostu onun için çok da saglikli yorum yapamam...
                  Yalniz mîmâri açidan çok çok iyi yapmislar Atletico'nun stadini, bir de A.Bilbao'nun stadi da çok iyi, eskisi de iyiydi gerçi, ama yenisi bu Atletico'nunkinden daha da iyi gibime geliyor
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Seyir zevki yok diyenler 2.kat gayet iyi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kismen katiliyorum... seyir zevki için orada olmam gerek yorum yapmam için, kimisi tam tersini de söyleyebilir çok iyi seyrediliyor falan... nou camp'i ziyâret etmistim, tabi saha bostu onun için çok da saglikli yorum yapamam...
                      Yalniz mîmâri açidan çok çok iyi yapmislar Atletico'nun stadini, bir de A.Bilbao'nun stadi da çok iyi, eskisi de iyiydi gerçi, ama yenisi bu Atletico'nunkinden daha da iyi gibime geliyor
                      san mames kesinlikle efsane, oval mimarili en iyi stadyum su an dünyada
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Çimlere bakım yapıldı.Durum gayet iyi.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de ilk görünce Nou Camp'ın kopyasını yapmışlar dedim,en sevmediği stadlarda başa oynar.Ama gerçek şu ki stadların içini çok güzel bir bütünlükte yapıyorlar,bizim stadın araç çıkışlarına reklam da alınmış ki artık kapatmazlar.
                          • Memento mori

Yorum

• Statta seyir zevki çok yüksek üst katlarda. Sadece daha önce beğendiğim oturunca beğenmediğim köşeli yapısı F blokta sürekli başını çeviriyorsun. Oval olsa daha iyi olurmuş

Yorum

• Resmi sitemize göre 33 bin kombine biletten 11929'u satılmış. Az bir sayı

Ayrıca televizyonlarda dikkat ediyorum hala Şenol Güneş Spor Kompleksi deniyor, neden hala Medical Park denmiyor?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Linç etmeyin ama ben beğenmedim hiç
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X