Her zaman boş olan karşı tarafta bir yer var orası çocuk tribünü yapılsın hem görüntü güzel olur hem de çocuklar şenlendirir stadyumu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl yazmak istediğim şu;
Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..
Yorum
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl yazmak istediğim şu;
Bizim stad inşaatı sırasında stadyum ışıklandırmasıyla ilgili bir proje vardı. Ben pavyon gibi olduğu için beğenmemiştim. Atletico'nun stadında da beyaz membran var. Şöyle sade bir ışıklandırma yapmışlar. İyi bir proje olursa bizim stada da yakışır. Rakip takım sahaya girerken başka renk olur golde başka renk olur. vs..
Yorum
-
İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi gel bizim ülkedeki stadlara stad de��Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene vardı statın koltuklarını sade bordo yapmış olsaydık. aklın yolu bir atletico bunu başarmış stat içi ve dışı şık bir aydınlatma ile ortaya güzel bir eser çıkmış.
serdar sağlam
Yok yâni tabi mâvi de olsun ama bordo rengini bu kadar dislamanin anlami neydi, burada da herkes mâvi mâvi diye tutturuyordu, bir de hafif koyu olunca begenmiyorlar aklim almiyor... vip kisminin mâvisini yayacaksin tüm stada, oturacaksin asaga... zaman geçtikçte de "ya aslinda bu kadari fazla yaa" deeye baslarlar....
Bordo olsa millet ortaligi ayaga kaldirmisti ama o turkuaz mâvisine çit yok, anlamadim gittiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemimarı ve görsel olarak çok güzel,seyir zevki için iğrenç bir stad,ne yalan söylim hiç beğenmedim.çok yatay ve sahaya uzak.nou camp ın kopyası
Yalniz mîmâri açidan çok çok iyi yapmislar Atletico'nun stadini, bir de A.Bilbao'nun stadi da çok iyi, eskisi de iyiydi gerçi, ama yenisi bu Atletico'nunkinden daha da iyi gibime geliyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKismen katiliyorum... seyir zevki için orada olmam gerek yorum yapmam için, kimisi tam tersini de söyleyebilir çok iyi seyrediliyor falan... nou camp'i ziyâret etmistim, tabi saha bostu onun için çok da saglikli yorum yapamam...
Yalniz mîmâri açidan çok çok iyi yapmislar Atletico'nun stadini, bir de A.Bilbao'nun stadi da çok iyi, eskisi de iyiydi gerçi, ama yenisi bu Atletico'nunkinden daha da iyi gibime geliyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemimarı ve görsel olarak çok güzel,seyir zevki için iğrenç bir stad,ne yalan söylim hiç beğenmedim.çok yatay ve sahaya uzak.nou camp ın kopyası- Memento mori
Yorum
-
Resmi sitemize göre 33 bin kombine biletten 11929'u satılmış. Az bir sayı
Ayrıca televizyonlarda dikkat ediyorum hala Şenol Güneş Spor Kompleksi deniyor, neden hala Medical Park denmiyor?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum