Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumla ilgili çekincelerimi defaatle burada belirtmiştim....

İnşaat firmasının kötü sicilini yazmıştım....

sahilde çok aşırı rüzgar estiğini üşümeye ve menmranlara zarar vereceğini söylemiştim.... ( aynı firma yapmamış olsada )

ama bazı arkadaşlar beni yanlış değerlendirmişti....

maalesef yine haklı çıktım....

stadyumla ilgili çok hoş bilgilere sahip değilim doğrusu....

neyse doğru söyleyenleri dokuz köyden kovarlar. ben sustum.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ankarada bu işleri yapan bir yakınımla görüşmüştüm bu tarz membran gibi ve diğer yalıtım türü yapı malzemeleri üzerine iş yapan bir şirketleri var, hani referans olarak ise marmaray ve istanbuldaki çoğu büyük ölçekli konut ve hastane inşaatına iş yapıyorlar.. Yaş olarakta büyük yani 60 65'lerde tecrübeli bir insan bu işlerde. Stad ise o zaman daha membran takma aşamasındaydı..

Konu bu staddan açıldığında hiç düşünmeden direk ne biçim membran kullanmışlar hem kalitesiz hem oraya uygun değil demişti.

İlk başta şaşırdım, içimden konuyu tam olarak bilmiyor herhalde diye düşünüp başladım hararetle membranı savunmaya.. İşte şöyle ptfe membran yok öyle olacak yok böyle olacak..

Şuan o sahne gözümün önünden geçti ve kendimi hiç bu kadar enayi gibi hissetmemiştim.

yırtık_membran.jpg

He birde şunu düşünmek lazım ben istedim açılacak ben gelene kadar açın orayı ona göre haa ! tarzı bir yaklaşım da bu görüntülere sebep olmuş olabilir mi ? tartışılır...
      En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 09.05.2017, 11:31.
      O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cok kez yazdigim gibi

insaat daha bitmedi, birlesim noktalari kaynak yapilmadigindan gücler daha paylasilmiyor
        yani sistem kilitlenmedi, parcalarda tek basina rüzgari cekemedi...

catiyi galpan yapti

bilmiyorsaniz atmayin bari

Ne atması?

Ben stadyumu yapan firmadan bahsediyorum. Çatı işini kime vermişler orası beni ilgilendirmez.

Yorum

• samsun stadının çatısı harika olmuş bizimkisi rezalet en dandik firma yapmıs
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mühendis arkadaşlar yorumlayabilir mi? Bunun sorumlusu tam olarak kim? Yanlış nerede yapıldı?
            bir mühendis olareak ,tabiki kalitesiz mebram
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne atması?

Ben stadyumu yapan firmadan bahsediyorum. Çatı işini kime vermişler orası beni ilgilendirmez.
              Dedigin dogruysa kululerin cokmesine hayran kaldik birde stad cokert diye vermislerdir ihaleyi bunlara.. burasi turkiye sasirmamak lazim boyle seylere arpayi kimden fazla aliyorlarsa ihale ona gider..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Membran ise normal özel kaplama olacaktı hani? Garanti Koza Arenanın kaplaması süper 2 senedir takip ediyorum hiç sıkıntı yok...
                Ekli dosyalar
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Katarlılara tamir ettirelim. O kadar milli marşları çalındı, resimleri asıldı yahu.

Rezaleti kes.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    samsun stadının çatısı harika olmuş bizimkisi rezalet en dandik firma yapmıs
                    Çok istedim bu çatıyı bize yapmalarını.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Oyle bi cati yapmislar ki maca giden kuzenim abi yagmur kafamizdan asagi yagdi sirilsiklam olduk dedi az once..leke tutmayan cati yapcaklarina milleti islatmayan bir cati yapsalarmis keske..uydurma basdan sagma is cikardiklari simdiden belli oluyor ,bakalim ilerleyen gunlerde daha neler gorup isitcez..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Her geçen gün daha da çok hayal kırıklığına uğruyorum bu şehirle ilgili. sosyal medyaya bakıyorum, fotoğrafı Tayyip vesaire olanlar "ne alacak ya abartmayın o kadar, doğal afet, tabi ki olacak" diyor.

bu stat çok bile ben diyeyim. ben olsam daha da kötü malzeme kullanırdım.

Yorum

• stadın ucu koptiii..

Yorum

• türk işi, normal.......... dünyada namımız yürümüş stadın membranı uçmuş çokmu.
                            County of Essex

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              türk işi, normal.......... dünyada namımız yürümüş stadın membranı uçmuş çokmu.

Türk bukadar kötüyse burda ne isin var
                              bütün dünyada olan bisey icin bukadar asagalik kompleksli reaksiyon nasil veriyorsun
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.05.2017, 19:56.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• seni ne ilgilendirir nerede olduğum? bu sadece stadyumla ilgili olan bir hadise değil, 100 yılda 50 kere kaldırım taşı sökülüp yerine yenisi yapılan bir yerden bahsediyoruz. burdan görünen o, aşağılık kompleksi veya değil, hem ne farkederki.yarın çatı tamir edilir öteki gün başka biryeri çöker , başka bir gün dalgalar gelir stadı su basar..
                                County of Essex

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X