İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Avni aker stadının cenabetliği burda da devam ediyorİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegarip bir taraftar kafası var türkiye'de. ya diğerlerinden nefret eder, kavga edip şiddet üretir, ya da can ciğer kuzu sarması olur ortalığı vıcık vıcık hale getirir. bu arabesk anlayıştan kurtulamadılar gitti. tenis seyircisini bunların bağırmasına tercih ederim.
Ne yazık ki bilhassa büyük kısım Trabzonspor taraftarı bunu ayırt edecek mantıkda değil. Akıllı taraftarımızı tenzih ederim.
FB maçında yaptıkları taşkınlık, Kayseri maçında yaptıkları sevgi gösterileri.
Bu takımın mağlup olmasını, zarar görmesini sağladı.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça gelen taraftarlar veya seyirciler takımı pozitif etkileyemiyor.
cok net belli oluyor, saha etkisi 25000 tribünle belli oluyor
25000 üzeri tribünle sadece 8jk ya puan verdik, oda belli nasil"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şimdi tarftarı beğenmedik dendiğine göre burda beğenilmeyen şey sus pus oturması heralde taraftarın ee hani bağırarak maç izlemez kem kümdü? taraftar gruplarında sorun var evet de taraftar gruplarında değişen bişe yok yıllardır,değişen kesim sadece son derbi maçlarında dışarıdan gelen ve takıma sevgisini haykırmaya aç taraftardı e haliyle öyle olunca derbi maçları bilhassa gs maçı stat inledi ee şimdi bu aç abiler yerini eski avni aker seyircisine bırakınca olan bu niye şaşırdınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Maç olmuş 2-2 hadi de biraz kalkta baskı kur rakibe diyosun adama aval aval bakıyo sana sanki 1 milyon dolar ver demişsin gibi şaşırıp 2 dk sonra kayseri atıyo golü alkışlıyo oturup kendini alkışlıyo heralde ne güzelde sesimi çıkarmadım çekirdek çitledim rakipte oynaya oynaya geldi attı diye
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Tribun grubu hepten bos is oldugu icin daha cok tartisiriz boyle. Adam gibi isi gucu olanlarin dahil oldugu kucuk gruplar, arkadas gruplari toplanip mac gelse rahatca heyecanli bir sekilde mac izleseler her sey cozulur zaten. Tribunde garip seyler gormeyiz. Bir de sari kirmizi balon hazirlamislar tovbe yarabbim. Tribun grubu ve lideri pismanliktir.En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2017, 13:50.
Yorum
-
96'dan beri tribünler kademeli olarak boşalmaya başladı. Yeni bir şey değil bu. Her göz göre göre biçilişimizle birlikte taraftar biraz daha stattan ve takımdan uzaklaştı. 2011'de bile taraftar tribünleri doldurmakta ve kaliteli destekte çok sıkça eleştiriliyordu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
karo iyice belli etmeye basladi kendini
emiratesciler sevinsin
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çimlerin birleşim kısımlarındaki sorun halen belli oluyor, çok daha iyi durumda tabi ama yine de belli oluyor. Tamamen düzelir mi acaba.
sadecek renk farki var, oda oralar sari kumlan dolduruldugu icin
yeni sezona hepten homojen olacagini düsünüyorum
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk tribunun kapasitesi 42 bin. fb maçı biletleri satışa ciktigi gün bitti fakat maçta beinsport 38 bin rakamıni acikladi o stattada 4 bin kayıp var. sadece bizim statta olmuyormuş bu kayıp. stadımizin asıl kapasitesi 36-37 bin gibi düşünmek lazım.
localar+ protokol+ basin tribününü saymiyor passoligEn son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2017, 21:52."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum