Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün stada gelen taraftar siz bir daha gelmeyin. Stadı güzelleştiren yine dışarıdan gelen bizleriz.
    O zaman bugün biz gelirken sende gelecektin .

Yorum

• Hocam iyi gunler.
      TRABZONSPOR

Yorum

• Avni aker stadının cenabetliği burda da devam ediyor
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          garip bir taraftar kafası var türkiye'de. ya diğerlerinden nefret eder, kavga edip şiddet üretir, ya da can ciğer kuzu sarması olur ortalığı vıcık vıcık hale getirir. bu arabesk anlayıştan kurtulamadılar gitti. tenis seyircisini bunların bağırmasına tercih ederim.
          Dostluk da , düşmanlık da stadın dışında kalmalı.

Ne yazık ki bilhassa büyük kısım Trabzonspor taraftarı bunu ayırt edecek mantıkda değil. Akıllı taraftarımızı tenzih ederim.

FB maçında yaptıkları taşkınlık, Kayseri maçında yaptıkları sevgi gösterileri.

Bu takımın mağlup olmasını, zarar görmesini sağladı.

Yorum

• Maça gelen taraftarlar veya seyirciler takımı pozitif etkileyemiyor.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maça gelen taraftarlar veya seyirciler takımı pozitif etkileyemiyor.
              karabük maci disi 25000 alti kazanamadik

cok net belli oluyor, saha etkisi 25000 tribünle belli oluyor

25000 üzeri tribünle sadece 8jk ya puan verdik, oda belli nasil
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• karadenizin en rezil tribünü trabzonspor'da malesef ben böyle bir şey görmedim 2010 2011 de galatasaray maçında tg beste söylüyor vira başlıyor. birbirinin sesini bastırıyorlar. fiyasko. televizyondan çok kötü görünüyor maraton da ayrı grup kale arkalarında ayrı grup yazık çok üzücü malesef.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• trabzon da herkes siyasi görüşe göre tribün grubu kuruyor demek. ulan bi diğer takımlara bakın içinde hdpliler bile var ama tek grup halinde bağırıyor bizimkiler ne yapiyor kime ne anlatıyor belli değil
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şimdi tarftarı beğenmedik dendiğine göre burda beğenilmeyen şey sus pus oturması heralde taraftarın ee hani bağırarak maç izlemez kem kümdü? taraftar gruplarında sorun var evet de taraftar gruplarında değişen bişe yok yıllardır,değişen kesim sadece son derbi maçlarında dışarıdan gelen ve takıma sevgisini haykırmaya aç taraftardı e haliyle öyle olunca derbi maçları bilhassa gs maçı stat inledi ee şimdi bu aç abiler yerini eski avni aker seyircisine bırakınca olan bu niye şaşırdınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Maç olmuş 2-2 hadi de biraz kalkta baskı kur rakibe diyosun adama aval aval bakıyo sana sanki 1 milyon dolar ver demişsin gibi şaşırıp 2 dk sonra kayseri atıyo golü alkışlıyo oturup kendini alkışlıyo heralde ne güzelde sesimi çıkarmadım çekirdek çitledim rakipte oynaya oynaya geldi attı diye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Tribun grubu hepten bos is oldugu icin daha cok tartisiriz boyle. Adam gibi isi gucu olanlarin dahil oldugu kucuk gruplar, arkadas gruplari toplanip mac gelse rahatca heyecanli bir sekilde mac izleseler her sey cozulur zaten. Tribunde garip seyler gormeyiz. Bir de sari kirmizi balon hazirlamislar tovbe yarabbim. Tribun grubu ve lideri pismanliktir.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 07.05.2017, 13:50.

Yorum

• Biz maçlara gitmezsek bu işi meslek edinen bu tip kişiler ekmek yemeye bu tip acaip islere kalkismaya devam edecek. Bjk nin çarşıyı saf dışı bırakıp tribünlerini kurtardığı gibi biz de böyle bir atılım yapmalıyiz.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugun statdakı taraftar sayısının herhangı bır ızahı olamaz.Trabzon hala Trabzonsporlu ama sankı eskıye gore bıraz degısmıs gıbı.

Yorum

• 96'dan beri tribünler kademeli olarak boşalmaya başladı. Yeni bir şey değil bu. Her göz göre göre biçilişimizle birlikte taraftar biraz daha stattan ve takımdan uzaklaştı. 2011'de bile taraftar tribünleri doldurmakta ve kaliteli destekte çok sıkça eleştiriliyordu.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• karo iyice belli etmeye basladi kendini

emiratesciler sevinsin

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi çimlerin birleşim kısımlarındaki sorun halen belli oluyor, çok daha iyi durumda tabi ama yine de belli oluyor. Tamamen düzelir mi acaba.
                                düzeldi zaten
                                sadecek renk farki var, oda oralar sari kumlan dolduruldugu icin

yeni sezona hepten homojen olacagini düsünüyorum

İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bjk tribunun kapasitesi 42 bin. fb maçı biletleri satışa ciktigi gün bitti fakat maçta beinsport 38 bin rakamıni acikladi o stattada 4 bin kayıp var. sadece bizim statta olmuyormuş bu kayıp. stadımizin asıl kapasitesi 36-37 bin gibi düşünmek lazım.
                                cok kez yazdik

localar+ protokol+ basin tribününü saymiyor passolig
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.05.2017, 21:52.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X